Σ’ευχαριστώ Λουκιανέ: Μεγάλη - συναυλία αφιέρωμα στο Gazarte

Δυο συναυλίες αφιερωμένες στον Λουκιανό Κηλαηδόνη με τη συμμετοχή εκλεκτών καλλιτεχνών θα πραγματοποιηθούν στο Roof Stage του Gazarte. 

Σ’ευχαριστώ Λουκιανέ: Μεγάλη - συναυλία αφιέρωμα στο Gazarte

Η πολύχρωμη και κεφάτη παρέα μας ανανεώθηκε και αποβιβάζεται ξανά στο Roof Stage του Gazarte ιχνηλατώντας το μονοπάτι του μοναχικού καουμπόι των Αθηνών, του αντισυμβατικού, αδέσμευτου αλλά και πολυμήχανου Λουκιανού Κηλαηδόνη!

Με αφορμή το ντεμπούτο που κάνει αυτές τις μέρες στην δισκογραφία, το μεγάλο αφιέρωμα στον ηθικό αυτουργό και πρωτεργάτη των πρώτων μας πάρτυ, αλλά και τον εμπνευστή και μυστικό υποκινητή των πιο τρελών μας σχεδίων!

Η συντροφιά μεγάλωσε, εμπλουτίστηκε, αναμορφώθηκε (αλλά δεν συμμορφώθηκε) και οσονούπω κυκλοφορεί ψηφιακά και σε διπλό cd με πολλές διακεκριμένες συμμετοχές και φρέσκιες εκτελέσεις, πάντα όμως πιστές στο πνεύμα των επίκαιρων τραγουδιών του, που τόσο πολύ έχουμε αγαπήσει, με τη φροντίδα του Μανώλη Φάμελλου και της Μαρίας Κηλαηδόνη.

Σας περιμένουμε στο Roof Stage του Gazarte τις Κυριακές στις 12 & 19 Φεβρουαρίου.

Συμμετέχουν οι (με αλφαβητική σειρά): Μαρία Κηλαηδόνη, Ρένα Μόρφη, Πάνος Μουζουράκης, Πέννυ Μπαλτατζή, Χρήστος Παπαδόπουλος και Μανώλης Φάμελλος.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v