Από 28.890 ευρώ το Cupra Leon

Η Cupra ενισχύει το Leon, διευρύνοντας την γκάμα των διαθέσιμων κινητήρων και προσφέρει παράλληλα μεγαλύτερη αξία και επιλογές για τους υποψήφιους αγοραστές.

Από 28.890 ευρώ το Cupra Leon

Το Cupra Leon, αποκτά μια πιο ολοκληρωμένη γκάμα κινητήρων στην πεντάθυρη έκδοση του, με την εισαγωγή ενός κινητήρα βενζίνης 1.5TSI 150 ιππων (με μηχανικό ή DSG κιβώτιο) και ενός 2.0TSI 190 ιππων DSG.

Ο βασιλιάς των δρόμων

«Το Cupra Leon είναι ήδη ο βασιλιάς των δρόμων αλλά συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε συνεχώς το αυτοκίνητο για να προσφέρουμε το καλύτερο στους οδηγους δίνοντας περισσότερες επιλογές και αυξάνοντας τους στόχους πωλήσεων του» δήλωσε ο Kai Vogler, Αντιπρόεδρος Sales & Marketing της Cupra. «Με την εισαγωγή αυτών των κινητήρων, η φιλοδοξία μας είναι να έχουμε μία ακόμα πιο μεγάλη επιτυχία και με το Cupra Leon, όπως κάναμε και με το Formentor».

Οι νεότερες προσθήκες στην οικογένεια Cupra Leon δεν επικεντρώνονται αποκλειστικά στους κινητήρες αλλά συνδυάζονται με τη βελτίωση του επιπέδου εξοπλισμού, προσδίδοντας περισσότερη αξία και ποιότητα.

Στο εσωτερικό, το αυτοκίνητο θα διατίθεται με υφασμάτινα καθίσματα sports και προαιρετικά με δερμάτινα καθίσματα bucket που συμπληρώνονται από το ταμπλό με ραφές, όλα σε χρώμα Petrol Blue ή μαύρο.

Oι νέοι αποδοτικοί κινητήρες του Cupra Leon προσφέρονται με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων (1.5 ΤSI) ή με αυτόματο DSG 7 σχέσεων (1.5 ΤSI και 2.0 ΤSI), ενώ η έκδοση 1.5 TSI DSG διαθέτει τεχνολογία mHEV η οποία προσφέρει χαμηλές εκπομπές ρύπων 135 γραμ./χλμ. και μέση κατανάλωση μόλις 6 λίτρα/100 χλμ.

Οι τιμές διάθεσης των νέων εκδόσεων CUPRA Leon στην Ελλάδα ορίστηκαν ως εξής: Cupra Leon 5θ 1.5 ΤSI 150 προς 28.890 ευρώ, 1.5 ΤSI 150 DSG mHEV 31.390 ευρώ, 2.0 ΤSI 190 ίππων DSG 34.690 ευρώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v