Μπρένταν Φρέιζερ: Πρέπει να πάψει η προκατάληψη σε βάρος ανθρώπων που πάσχουν από παχυσαρκία

Ο πρωταγωνιστής του The Whale μιλά για την ανάγκη να βάλουμε ένα τέλος στις προκαταλήψεις εναντίον ανθρώπων που ζουν με την παχυσαρκία.

Μπρένταν Φρέιζερ: Πρέπει να πάψει η προκατάληψη σε βάρος ανθρώπων που πάσχουν από παχυσαρκία

Με αφορμή την συγκλονιστική του ερμηνεία στην ταινία The Whale του Ντάρεν Αρονόφσκι, ο Μπρένταν Φρέιζερ μίλησε στο BBC για την προκατάληψη με την οποία αντιμετωπίζονται όσοι πάσχουν από παχυσαρκία.

«Είναι μια ιστορία που δεν λέγεται συχνά. Αν μπορούμε να βάλουμε τέλος στην προκατάληψη σε βάρος εκείνων που ζουν με παχυσαρκία, αυτό θα είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση», τόνισε ο ηθοποιός.

Συχνά μπορεί να ξεχνάμε ότι «πρόκειται για ανθρώπους, με σκέψεις, συναισθήματα, καρδιά, οικογένεια. Και είναι μια ιστορία που εκτυλίσσεται πίσω από κλειστές πόρτες», συνέχισε.

Ο οδυνηρός τρόπος που μιλάμε ο ένας στον άλλο έχει συνέπειες στην υγεία, στην πραγματική ζωή, τόνισε ο Φρέιζερ, προσθέτοντας πως «είναι αρκετά απλό το να τα πάμε καλύτερα στο να το αλλάξουμε αυτό».

Αναφερόμενος στη συνεργασία του με τον Ντάρεν Αρονόφσκι, ο βραβευμένος ηθοποιός υπογράμμισε πως χρειαζόταν καθοδήγηση την οποία του παρείχε ο σκηνοθέτης. Ο ίδιος ο Αρονόφσκι, από την πλευρά του, είπε για τον Φρέιζερ πως «είχε πολλά να δώσει και κανένας δεν ήταν πρόθυμος να τα πάρει, οπότε ήταν μια συναρπαστική συνεργασία».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v