Κουίζ: Από πού είναι αυτό το gif της Μαρίας Καβογιάννη;

Το ότι η Μαρία Καβογιάννη κουβαλάει στη πλάτη της σκηνές και συχνά πρότζεκτ ολόκληρα από την αρχή της καριέρας της δεν είναι φρέσκια πληροφορία. Μπορείς όμως να την αναγνωρίσεις σε αυτές τις ερμηνείες;

Κουίζ: Από πού είναι αυτό το gif της Μαρίας Καβογιάννη;

Η Μαρία Καβογιάννη έχει μια ευλογία και μία κατάρα. Η ευλογία είναι πως δεν έχει σταματήσει να δουλεύει από την δεκαετία του '90 και σταθερά να είναι ο κύριος λόγος για να δεις ό,τι συμμετέχει. Η κατάρα είναι οι επαναλήψεις του Dolce Vita, επειδή κάνουν συνέχεια τον κόσμο να ξεχνάει ότι η τύπισσα δίνει σταθερά ερμηνειάρες σε δράματα από τότε που άφησε πίσω της την Ασπασία Βαρδάτσικου. Αλήθεια, ήταν καλή ακόμα και στο Οξυγόνο, και το Οξυγόνο ομολογουμένως δεν ήταν και τόσο καλή ταινία. Ήταν μοντέρνα αρχαία τραγωδία από Ρέππα-Παπαθανασίου, τι να κάνουμε.

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να φτιάξουμε μερικά gifs από ερμηνείες της Μαρίας Καβογιάννη και εσύ να δεις πόσο μεγάλος φαν είσαι.

Για να μην γίνει το κουίζ υπερβολικά εύκολο, δεν έχουμε συμπεριλάβει το Maestro (επειδή το έβλεπες προχθές) και το Dolce Vita (επειδή, ποιον κοροϊδεύεις, και αυτό μάλλον το έβλεπες πάλι προχθές). 





Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v