Ο κόσμος πάει διακοπές μόνο για να κοιμηθεί

Όσο θλιβερό κι αν ακούγεται αυξάνονται και πληθαίνουν οι άνθρωποι που πηγαίνουν διακοπές μόνο και μόνο για να κοιμηθούν.

Ο κόσμος πάει διακοπές μόνο για να κοιμηθεί

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να εργάζεται εκεί έξω που να μην ανυπομονεί για να πάει διακοπές ανεξαρτήτως καιρού και περιόδου. Όπου διακοπές προφανώς φαντάζεσαι ταξιδάρες, ριλαξάρισμα, βόλτες, ποτάρες και ξενύχτια. Έλα όμως πως τώρα τελευταία για έναν περίεργο και ολίγον θλιβερό λόγο έχουν αυξηθεί κατά πολύ οι άνθρωποι που πάνε διακοπές μόνο και μόνο για να κοιμηθούν.

Οι ρυθμοί ζωής φυσικά έχουν αλλάξει εδώ και καιρό και σε συνδυασμό με την απαιτητική καθημερινότητα που βιώνουμε, κλέβουν συνεχώς ώρες από τον ύπνο μας. Έτσι λοιπόν δεν είναι λίγοι εκείνοι που αγωνιούν για λίγες έξτρα ώρες ξάπλας και ύπνου.. Σύμφωνα με το The Travel το νέο trend της εποχής είναι ο υπνοτουρισμός που εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς σε όλο τον κόσμο με τους κουρασμένους τουρίστες να αναζητούν τον επόμενο προορισμό στον οποίο θα κοιμηθούν.

Αξίζει να σημειωθεί ακόμη πως πλέον οι ταξιδιώτες εξετάζουν κι άλλα πράγματα πριν κλείσουν την επόμενη διαμονή τους, όπως πχ αν είναι καλό το στρώμα, αλλά κι αν υπάρχουν κι έξτρα υπηρεσίες χαλάρωσης όπως spa ή μασάζ στον χώρο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v