Δήμητρα Λιάνη: «Δεν βρέθηκε άλλος για μένα μετά τον Αντρέα»

Η Δήμητρα Λιάνη εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Πάμε Δανάη» όπου και μίλησε για τη ζωή της χωρίς τον Αντρέα Παπανδρέου.

Δήμητρα Λιάνη: «Δεν βρέθηκε άλλος για μένα μετά τον Αντρέα»

Η Δήμητρα Λιάνη έδωσε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη!» μιλώντας για όσα συνέβησαν στη ζωή της, μετά τον χαμό του Αντρέα Παπανδρέου.

«Δεν με πληγώνουν πλέον πράγματα που γράφονται για μένα. Είμαι πιο ψύχραιμη και μπορώ να τα διυλίσω καλύτερα. Ήμουν αεροσυνοδός 12 χρόνια. Πέρασα πολύ ωραία χρόνια στην Ολυμπιακή και εκεί γνώρισα τον Ανδρέα Παπανδρέου. Δεν βρέθηκε άλλος έρωτας για μένα μετά τον Ανδρέα. Προσπάθησα να ξαναφτιάξω την ζωή μου άλλα ένας είναι ο Ανδρέας. Δεν μου λείπει ένας Ανδρέας, γιατί είμαι τόσο πλήρης από αγάπη που είμαι καλυμμένη. Είχα πει αυθόρμητα ότι έκλεισα σαν γυναίκα» δήλωσε αρχικά.

«Μέχρι και τώρα θα έλεγα στον Ανδρέα ότι τον αγαπώ ακόμα και δεν πρόκειται να τον ξεχάσω ποτέ. Νιώθω μοναξιά, άλλα προσπαθώ να καλύψω το κενό μου με καλούς φίλους, διάβασμα και τα σκυλάκια μου. Δεν είμαι απόμαχη. Ο Ανδρέας πάντα μου έλεγε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα με δεχθεί ποτέ. Αργότερα έγινε “αποπαπανδρεοποίηση” του κόμματος. Στο μέλλον μπορεί να πολιτευτώ», πρόσθεσε έπειτα η κ. Λιάνη.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με άτομα που την πρόδωσαν στη διάρκεια της ζωής της, η κ. Λιάνη είπε πως, «το λάθος μου ήταν ότι έδειχνα εμπιστοσύνη με παιδική αφέλεια σε άτομα και προδόθηκα. Η φίλια είναι δύσκολη άλλα όταν υπάρχει, είναι πραγματικό οχυρό».

 «Ζω με έναν πολύ κάλο μου φίλο που είναι μονό φίλος, τον Θοδωρό Αγγελασόπουλο. Δεν κάνω κάτι κακό. Είμαστε δυο άνθρωποι που ταιριάξαμε και μου συμπαραστέκεται σε όλα. Παίρνω πολύ λίγα χρήματα. Προσπαθώ να τα βολέψω με αυτά. Αυτός ήταν και ένας λόγος που συγκατοικώ με τον φίλο μου», ανέφερε όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή.

Τέλος μιλώντας για το #metoo και το θέμα των σεξουαλικών παρενοχλήσεων είπε πως: «Νεότερη είχα αντιμετωπίσει σεξουαλικές παρενοχλήσεις, άλλα κληρονόμησα από τον πάτερα του τον τσαμπουκά του. Σταμάτησα να κάνω σχέδια. Αφήνω τα πράγμα άπλα να έρθουν».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

Απόρρητο
v