Ο Σταύρος Ξαρχάκος τιμά τον Νίκο Ξυλούρη στο Christmas Theater

Η μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στον "Αρχάγγελο της Κρήτης" σε επιμέλεια  Σταύρου Ξαρχάκου, μετά το Sold Out στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, θα επαναληφθεί στο Christmas Theater.

Ο Σταύρος Ξαρχάκος τιμά τον Νίκο Ξυλούρη στο Christmas Theater

Στο Christmas Theater, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, κατ’ απαίτηση του κοινού, μετά τη sold out συναυλία στο Ηρώδειο, το αφιέρωμα στον «Αρχάγγελο της Κρήτης» Νίκο Ξυλούρη, σε επιμέλεια Σταύρου Ξαρχάκου, επαναλαμβάνεται για μία μοναδική βραδιά -και τα διαθέσιμα εισιτήρια είναι λίγα.


Ο Σταύρος Ξαρχάκος υποδέχεται στη σκηνή και πάλι, την οικογένεια Ξυλούρη: τους Ψαραντώνη, Γιάννη Ξυλούρη, Γιώργη Ξυλούρη, Νίκη Ξυλούρη, Λάμπη Ξυλούρη και Ελευθερία Ξυλούρη. Με το χαρακτηριστικό τους ηχόχρωμα και ιδίωμα θα αποδώσουν τραγούδια του Νίκου Ξυλούρη και με τις λύρες τους θα μας ταξιδέψουν στην Κρήτη.

Στο πλευρό τους θα βρίσκονται επίσης ο Χρήστος Θηβαίος, o Μίλτος Πασχαλίδης και η Ηρώ Σαΐα, ερμηνεύοντας τραγούδια που έχει τραγουδήσει ο Νίκος Ξυλούρης.


Σ' αυτό το αφιέρωμα στην εμβληματική, ρωμαλέα και καθάρια φωνή της Κρήτης, θα ακούσουμε -υπό τη διεύθυνση και σε επιμέλεια του Σταύρου Ξαρχάκου- αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια από διάφορες φάσεις της πορείας του μεγάλου τραγουδιστή.

«Ήτανε μια φορά»
Ο Σταύρος Ξαρχάκος τιμά τον Νίκο Ξυλούρη
Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022, στις 20.30
Christmas Theater, Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου (Βεΐκου)
Τιμές εισιτηρίων
VIP: 60 ευρώ
Α Ζώνη: 50 ευρώ
Β Ζώνη: 40 ευρώ
Γ Ζώνη: 30 ευρώ
Δ Ζώνη: 25 ευρώ
Ε Ζώνη: 18 ευρώ, παιδικό, εφηβικό, φοιτητικό, ανέργων, πολυτέκνων 12 ευρώ
ΑΜΕΑ (μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 211-7701700): 12 ευρώ
 
Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια πληροφορίες: 211 7701700

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v