Έλα να παραλάβεις το Jeep Gladiator

Το pick-up της Jeep σε περιμένει να το αποκτήσεις για να κατακτήσεις μαζί του τις χιονισμένες πλαγιές της χώρας.

Έλα να παραλάβεις το Jeep Gladiator

Το pick-up της Jeep είναι έτοιμο να κατακτήσει τις χιονισμένες πλαγιές, με έναν περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων να βρίσκονται διαθέσιμα για άμεση παράδοση στην Ελλάδα.

Χάρη στον ισχυρό ντίζελ V6 κινητήρα 3.0 απόδοσης 264 ίππων και 600 Nm ροπής, το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων και το κορυφαίο σύστημα τετρακίνησης, το Gladiator διαθέτει τις απόλυτες εκτός δρόμου δυνατότητες στην κατηγορίας, αλλά και κορυφαία δυνατότητα έλξης άνω των 2.700 κιλών.

Ετοιμοπαράδοτο

Το Jeep Gladiator, το pick-up της Jeep είναι έτοιμο να κυριαρχήσει και στις χειμερινές συνθήκες, με ένα περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων να βρίσκονται στην Ελλάδα. Με την κατασκευή του μοντέλου να πραγματοποιείται αποκλειστικά στις εγκαταστάσεις της μάρκας στις Η.Π.Α., ο τυπικός χρόνος παράδοσης του Jeep Gladiator καλύπτει ένα διάστημα αρκετών μηνών και έτσι η εξασφάλιση ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων δίνει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν και να απολαύσουν το εντυπωσιακό pick-up στην προσεχή χειμερινή περίοδο. Τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα είναι εφοδιασμένα με πλήρες πακέτο συστημάτων άνεσης, αλλά και ασφάλειας.

Αποτελώντας το μοναδικό μοντέλο της κατηγορίας του όπου ο χρήστης έχει τη δυνατότητα αφαίρεσης/αναδίπλωσης τμημάτων του αμαξώματος (πόρτες, οροφή και παρμπρίζ), το Gladiator αποτελεί το πλέον διασκεδαστικό pick-up για την καλοκαιρινή περίοδο.

Κορυφαίο σύστημα τετρακίνησης

Τώρα, το μοντέλο φορά την χειμερινή του περιβολή και χάρη στο κορυφαίο σύστημα κατ’ επιλογή τετρακίνησης με κοντές σχέσεις που διαθέτει και την πιστοποίηση Trail Rated είναι έτοιμο να κατακτήσει με απολαυστικό τρόπο και τις χιονισμένες ή γεμάτες με λάσπη διαδρομές.

Με πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, τα ετοιμοπαράδοτα Gladiator είναι διαθέσιμα από τις 66.300 ευρώ (54.300 πλέον Φ.Π.Α.) και καλύπτονται από 4ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000χλμ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v