Λένα Δροσάκη: «Υπερασπίστηκα τον εαυτό μου κι όχι μόνο»

Η ηθοποιός που κατήγγειλε για βιασμό τον Πέτρο Φιλιππίδη, μίλησε για την συναισθηματική της κατάσταση, αλλά και την πολύκροτη δίκη.

Λένα Δροσάκη: «Υπερασπίστηκα τον εαυτό μου κι όχι μόνο»

Ένα από τα πρόσωπα που κατήγγειλαν για κακοποίηση και βιασμό τον Πέτρο Φιλιππίδη, η ηθοποιός Λένα Δροσάκη, μίλησε για τις εξελίξεις γύρω από την πολύκροτη δίκη, καθώς και για την συναισθηματική της κατάσταση.

«Είμαι καλύτερα γιατί αντιμετώπισα τον φόβο μου, τα τραύματά μου με το να μιλήσω και να σταθώ αντάξια των συνθηκών. Νιώθω ότι υπερασπίστηκα τον εαυτό μου και όχι μόνο τον εαυτό μου… πόσα στόματα δεν έχουν ανοίξει», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

«Είμαι υπερήφανη που η κοινωνία μετακινείται και αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι μόνο έτσι τα πράγματα. Έχει δρόμο όμως ακόμα για να έρθει η επόμενη μέρα», συνέχισε.

Η ηθοποιός επίσης ανέφερε: «Αρχίζω και αντιλαμβάνονται ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να μετακινούνται προς το φως, προς τη Δικαιοσύνη μόνο όταν παίρνουμε θέση στα πράγματα που συμβαίνουν».

Σε ερώτηση σχετικά με την κατάθεση της Κάτιας Δανδουλάκη στη δίκη και στην απόφασή της να απομακρύνει τον κατηγορούμενο από τον θίασό της, δήλωσε: «Και η κα Δανδουλάκη είναι μία απ΄αυτές που θα αλλάξουν την τροχιά γιατί πήρε θέση στα πράγματα. Και δεν πήρε μόνο τώρα, όλη της την πορεία και όλης της τη ζωή έχει δείξει πόσο μεγάλη κυρία είναι».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v