Νέα προγράμματα STEM στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών!

To Μουσείο Τηλεπικοινωνιών περιμένει τα παιδιά ηλικίας 6-12 χρονών για μια Κυριακή του Δεκέμβρη γεμάτη γνώση και παιχνίδι. 

Νέα προγράμματα STEM στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών!

Με Νέα πρωτότυπα προγράμματα STEM για παιδιά ηλικίας 6-12 χρονών, σε περιμένουμε την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών στη Νέα Κηφισιά. Φέτος, το μουσείο δεν είναι μόνο μουσείο…. μεταμορφώνεται και γίνεται, μεταξύ άλλων, Εργαστήρι Μηχανικής και Μουσική Ακαδημία.

Μάθε με ποιόν τρόπο και κλείσε θέση.

Εργαστήρι Μηχανικής (MT WORKSHOP) «Ανοίγοντας φτερά!»
Ώρα: 10.30-12.00/ Ηλικίες 6-9 ετών

Μαθαίνουμε για το ζωτικό ρόλο των πουλιών στη διατήρηση της ισορροπίας της φύσης και ανακαλύπτουμε για ποιους λόγους μεταναστεύουν τα πουλιά αλλά και οι άνθρωποι.

Χρησιμοποιώντας υλικά εκπαιδευτικής ρομποτικής, δημιουργούμε ένα μοντέλο πουλιών, τα οποία στο τέλος του προγράμματος βάζουμε σε κίνηση!

Μουσική Ακαδημία (MT MUSIC ACADEMY) «Γυάλινες νότες »

 Ώρα : 12.30-14.00/ Ηλικίες  9-12 ετών

Πως οι άνθρωποι με διαφορετική γλώσσα μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους; Η μουσική, τα σύμβολα, η γλώσσα του σώματος θα γίνουν η αφορμή για να ανακαλύψουμε πώς οι νότες ταξιδεύουν μέσα από το γυαλί της οπτικής ίνας και δημιουργώντας ένα σύστημα παραγωγής, μετάδοσης και αναπαραγωγής της μουσικής, θα συνθέσουμε τα δικά μας κομμάτια. Κλείστε θέση εδώ

Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί ομαδική ξενάγηση στους εκθεσιακούς χώρους της μόνιμης έκθεσης (ώρα 14.00-15.00).

Τα προγράμματα είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθούν ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ στο Μουσείο (Πρωτέως 25 Νέα Κηφισιά)

Κλείσε θέση εδώ

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v