Ας δούμε και την άλλη πλευρά της ζωής

Η Toyota στηρίζει εδώ και χρόνια αθλητές από όλη την υφήλιο στην προσπάθειά τους να κάνουν το δικό τους αδύνατο, δυνατό.

Ας δούμε και την άλλη πλευρά της ζωής

Ωραία τα αυτοκίνητα, οι επιδόσεις τους και η απολαυστική οδηγική εμπειρία που μας παρέχουν απλόχερα, αλλά μην ξεχνάμε και την άλλη πλευρά της ζωής, τους ανθρώπους που παλεύουν για να ξεπεράσουν τις κινητικές τους δυσκολίες.


Μέσω της πρωτοβουλίας «Start Your Impossible», η Τoyota βρίσκεται σταθερά δίπλα σε αθλητές για την κατάκτηση του δικού τους αδύνατου. Οκτώ κορυφαίοι αθλητές στην ομάδα της Toyota Ελλάς. Η ανανεωμένη Team Toyota Hellas θα κάνει την «παρθενική» της εμφάνιση στο Παρίσι, στις 22 και 23 Νοεμβρίου.


Επίσημος Εταίρος Κινητικότητας


Η Toyota Ελλάς, θα βρεθεί και πάλι δίπλα σε κορυφαίους αθλητές στον δρόμο για τη διάκριση τους στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024. Ως ο Επίσημος Εταίρος Κινητικότητας της Διεθνούς Ολυμπιακής και Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής, η Τoyota παγκοσμίως υποστηρίζει σταθερά εδώ και χρόνια αθλητές από όλη την υφήλιο στην προσπάθειά τους να κάνουν το δικό τους αδύνατο, δυνατό.

 

Σπουδαίοι Έλληνες αθλητές

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται και οι σπουδαίοι Έλληνες αθλητές, μέλη της Team Toyota Hellas: Νάσος Γκαβέλας (στίβος), Στέλιος Μαλακόπουλος (στίβος), Στέφανος Ντούσκος (κωπηλασία), Μαρία Πρεβολαράκη (πάλη), Γιάννης Σγουρόπουλος (επιτραπέζια αντισφαίριση), Στέλλα Σμαραγδή (στίβος), Κατερίνα Στεφανίδη (στίβος), και Αντώνης Τσαπατάκης (κολύμβηση).

Η ευαισθησία της Toyota Ελλάς

Μέσω της πρωτοβουλίας της «Start Your Impossible», η Τoyota προσπαθεί να εμφυσήσει την πεποίθησή της ότι όταν υπάρχει ελευθερία στη μετακίνηση, ο άνθρωπος έχει την ικανότητα να κατακτήσει ακόμα και το αδύνατο, με τους αθλητές να αποτελούν ένα λαμπρό παράδειγμα καθώς χρησιμοποιούν τη δύναμη της κίνησης για να ξεκλειδώσουν όλες τις δυνατότητές τους. Στο ίδιο πλαίσιο, συνεργάζεται με τη Διεθνή Ολυμπιακή και Διεθνή Παραολυμπιακή Επιτροπή, με σκοπό να προσφέρει βιώσιμες, ασφαλείς και αποδοτικές λύσεις μετακίνησης για όλους, χωρίς περιορισμούς, με αυτό να είναι ένα μόλις μέρος της δέσμευσης της εταιρείας στην απελευθέρωση των ανθρώπινων δυνατοτήτων μέσα από τη δύναμη της κίνησης.

Πάθος και επιμονή

Όπως δήλωσε η κα. Αγγελική Τσενέ, Customer Experience Director Toyota Ελλάς: «Πίσω από κάθε αθλητή υπάρχει μια προσωπική ιστορία που μας υπενθυμίζει ότι με πάθος και επιμονή, τίποτα δεν είναι αδύνατο. Στην Τoyota επιδιώκουμε να εμπνέουμε τους ανθρώπους να προχωράνε μπροστά – πέρα από τη δική τους γραμμή τερματισμού, πέρα από το δικό τους αδύνατο, καθώς οι μεγαλύτερες επιτυχίες πάντα μετριούνται από το μέγεθος της πρόκλησης. Οι αθλητές που απαρτίζουν από σήμερα το Team Toyota Hellas αποτελούν λαμπρό παράδειγμα αυτής ακριβώς της κατεύθυνσης».

Η ανανεωμένη Team Toyota Hellas θα κάνει την «παρθενική» της εμφάνιση στο Παρίσι, στις 22 και 23 Νοεμβρίου, όπου θα συμμετάσχει σε εκδήλωση της Toyota Motor Europe με αθλητές από όλη την Ευρώπη.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v