Πώς θα δεις θέατρο με 13€ ή και λιγότερα

Αγαπάς το θέατρο αλλά σε βγάζουν τα εισιτήρια εκτός προϋπολογισμού; Σου συγκεντρώσαμε όλες τις προσφορές που θα σώσουν την θεατρόφιλη ύπαρξή σου.

Πώς θα δεις θέατρο με 13€ ή και λιγότερα

Γεγονός είναι ότι, στη συντριπτική πλειοψηφία τους, τα θεατρικά εισιτήρια της Αθήνας είναι από τα φτηνότερα της Ευρώπης. Το άλλο γεγονός, βέβαια, είναι πως κάτι τέτοιο ισχύει και για τους μισθούς της Αθήνας, πράγμα που σημαίνει ότι ελάχιστα σε παρηγορούν οι αντικειμενικά χαμηλές τιμές αν θέλεις να δεις τρεις θεατρικές παραστάσεις τον μήνα. Σε νιώθουμε, και σου συγκεντρώσαμε μερικές από τις καλύτερες προσφορές που τρέχουν τώρα για τα θέατρα της πόλης.

Στο Εθνικό Θέατρο, όλα τα εισιτήρια για όλες τις παραστάσεις σε όλες τις σκηνές, έχουν κάθε Παρασκευή 13€.

Στο Θέατρο Πορεία, τρέχει ακόμα η προσφορά προπώλησης για δύο από τις προσεχείς παραστάσεις: Το Δόξα Κοινή, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου, με 10€ μέχρι και τις 9 Ιανουαρίου, και το Garamond 12 της Μαρίας Δριμή, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Βασιλακόπουλου, επίσης στα 10€ μέχρι τις 24 Απριλίου 2023.

Στο Faust, το καταπληκτικό Lebensraum του Θανάση Τριαρίδη που σκηνοθετεί η Γιώτα Σερεμέτη, παίζει κάθε Δευτέρα και Τρίτη με εισιτήριο 12€. 

Στο Θέατρο Άλφα, η Ιστορία ενός σκύλου που τον έλεγαν πιστό του Λουίς Σεπούλβεδα που σκηνοθετεί ο Κώστας Γάκης έχει γενική είσοδο 10€ κάθε Τετάρτη. 

Στο Θέατρο Σταθμός, το νέο έργο του Γιάννη Τσίρου «Ημέρα Κυρίου» που σκηνοθετεί ο Μάνος Καρατζογιάννης, έχει κάθε Παρασκευή γενική είσοδο 10€. 

Στον Πολυχώρο ΠΛΥΦΑ του Κεραμεικού, η Φαύστα, μια παράσταση σε μουσική του Ανρί Κεργκομάρ βασισμένη στο ομότιτλο έργο του Μποστ σκηνοθετεί ο Βασίλης Καλφάκης έχει γενική είσοδο 12€ κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. 

Στο Θέατρο Vault, η παράσταση Ο Γουόλτερ Μίττυ και ο Πανηγυρικός, δύο μονόπρακτα του Ιάκωβου Καμπανέλλη σε σκηνοθεσία Κατερίνας Πολυχρονοπούλου, έχει γενική είσοδο 13€ όλες τις μέρες. 

Στο Θέατρο Φούρνος, το Δόκτωρ Γκλας του Σουηδού Γιάλμαρ Σέντερμπεργκ που ανεβάζει η εταιρεία θεάτρου Νεάπολις, έχει γενική είσοδο όλες τις μέρες 12€. 

Στο Θέατρο Μοντέρνοι Καιροί, το σύγχρονο έργο «Τα Όρια» των ρουμάνων Μιχαέλα Μιχαΐλοβ και Ράντου Απόστολ που σκηνοθετεί ο Κώστας Νταλιάνης έχει γενική είσοδο 12€ σε όλες τις παραστάσεις.

Και μην ξεχνιέσαι…
Κάθε εβδομάδα στη στήλη των διαγωνισμών έχουμε δωρεάν προσκλήσεις για μερικές από τις καλύτερες παραστάσεις της Αθήνας. Καν’ την bookmark για να δηλώνεις τακτικά συμμετοχή. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v