Sharp LC-46LE925 Quattron

Sharp LC-46LE925 Quattron
“Παίκτης” εν πολλοίς “εξαφανισμένος” τα τελευταία χρόνια από το προσκήνιο των hi-tech τηλεοράσεων η Sharp στην Ελλάδα, επανέρχεται δυναμικά με την LC-46LE925 Quattron, 46'', μία τηλεόραση που ανήκει στη σειρά “AQUOS LE925” της εταιρείας. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ...λεπτό: έχει πάχος μόλις 39 χιλιοστά, κορυφαία τεχνολογία και έμφαση στην λεπτομέρεια, το νέο μοντέλο των 46 ιντσών προσφέρει μία τίμια 3D κινηματογραφική εμπειρία. Την εικόνα ολοκληρώνει η δυνατότητα πρόσβασης στο internet, η ενσωματωμένη μνήμη 8GB με λειτουργία time shift και το πλήθος οικολογικών χαρακτηριστικών.

Η πλατφόρμα AQUOS Net+ και ο ενσωματωμένος internet browser σας δίνουν τη δυνατότητα να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο είτε ενσύρματα μέσω της θύρας Ethernet, είτε ασύρματα με το WiFi dongle που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Επιπλέον, η τηλεόραση έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύει προγράμματα (λειτουργία Catch-up TV), ενώ περιλαμβάνει δέκτες επίγειας ψηφιακής (DVB-Τ) και ψηφιακής καλωδιακής τηλεόρασης (DVB-C), ώστε να έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε τα προγράμματα των νέων καναλιών χωρίς πρόσθετο εξοπλισμό. Επίσης, έρχεται εξοπλισμένη με δορυφορικό δέκτη High Definition (DVB-S2), γεγονός που σημαίνει ότι με την απλή προσθήκη ενός δορυφορικού πιάτου σας δίνει πρόσβαση σε χιλιάδες τηλεοπτικά κανάλια HD-TV -αν και θα χρειαστεί βεβαίως να αγοράσετε ειδική κεραία.

Η κατασκευάστρια υπόσχεται απόδοση άνω του 1 τρισεκατομμυρίου χρωμάτων και αναλογία δυναμικής αντίθεσης Mega Contrast, ενώ επισημαίνεται ότι ο αισθητήρας φωτισμού OPC ρυθμίζει αυτόματα την φωτεινότητα της οθόνης ανάλογα με τον φωτισμό του δωματίου, εξοικονομώντας ενέργεια και κάνοντας την εικόνα πιο ξεκούραστη στα μάτια.

Παράλληλα, η τεχνολογία Scanning Backlight (200Hz) μειώνει το φαινόμενο του Crosstalk και αποδίδει καθαρή εικόνα 3D, ενώ μια σειρά προγραμμάτων μπορούν να μετατρέψουν τη μετάδοση 2D σε 3D με μια απλή λειτουργία από το τηλεχειριστήριο. Η συσκευή υποστηρίζει τη λειτουργία DLNA v1.5, για τη μετάδοση / υποδοχή ψηφιακών αρχείων ήχου, εικόνας και βίντεο από άλλες συσκευές, έχει τη δυνατότητα αναπαραγωγής MP3, JPEG, DivX HD, AVI, MKV, ASF, WMV, MP4, MOV, MPG, MPEG, XviD αρχείων με τη σύνδεση ακόμη και ενός απλού USB stick σε ειδική θύρα USB Media Player, και περιστρεφόμενη βάση από κρύσταλλο και μέταλλο, που δίνουν έναν άλλο “αέρα” στη συσκευή ως αντικείμενο του χώρου σας.

Η τηλεόραση κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά, και συνοδεύεται από εγγύηση 2 ετών του κατασκευαστή της. Η τελική ενδεικτική τιμή λιανικής (με φόρο) του μοντέλου των 46'' είναι 2.500 ευρώ, και περιλαμβάνει ένα ζεύγος στερεοσκοπικών γυαλιών στην αρχική συσκευασία.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v