Samsung UE55C9000Z

Samsung UE55C9000Z
Κορυφαίο μοντέλο της σειράς LED C9000 της Samsung που κυκλοφορεί στην Ελλάδα, αυτή η 3D τηλεόραση έχει πάχος μόλις 7,98mm και το νέο της μοντέλο διεκδικεί τον τίτλο της πιο λεπτής τηλεόρασης στον κόσμο. Μέσα σε αυτό το εξαιρετικά λεπτό προφίλ, η Samsung έχει καταφέρει να ενσωματώσει την αιχμή της τεχνολογίας, όπως υποστήριξη 3D, οπίσθιο φωτισμό Edge LED, τεχνολογία 200Hz Motion Plus, δικτυακές δυνατότητες και νέας γενιάς σύνδεση HDMI v1.4. Την εικόνα ολοκληρώνει το εντυπωσιακό Wi-Fi χειριστήριο με οθόνη αφής το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε περιεχόμενο από άλλες πηγές, όπως για παράδειγμα ζωντανή τηλεόραση ενώ παρακολουθείτε στην μεγάλη οθόνη μία ταινία Blu-Ray.

Επιπλέον, χάρη στη λειτουργία Internet@TV απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες στην οθόνη της τηλεόρασης σας, ενώ μέσω μιας ειδικής σουίτας εφαρμογών μπορείτε να υιοθετήσετε το διαδικτυακό σας προφίλ σε διάφορα sites -όπως π.χ. το youtube- μέσω της βιβλιοθήκης εφαρμογών Samsung Αpps και να αποκτήσετε πρόσβαση σε ιστοσελίδες όπως το YouTube, όλα με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Παράλληλα, με τη λειτουργία “All Share” η σειρά τηλεοράσεων LED C9000 σας δίνει τη δυνατότητα να μοιραστείτε αρχεία βίντεο, μουσικής και φωτογραφιών που έχετε αποθηκευμένα στον Η/Υ ή κάποια φορητή συσκευή μέσω σύνδεσης δικτύου Ethernet (δηλαδή με καλώδιο δικτύου) ή ασύρματα με προαιρετικό USB dongle (δηλαδή μία ειδική κεραία Wi-Fi, την οποία όμως θα πρέπει να αγοράσετε χωριστά, αφού δεν περιλαμβάνεται στην αρχική συσκευασία). Μεγάλο πλεονέκτημα έναντι άλλων συσκευών που προσφέρουν ανάλογες λειτουργίες είναι ότι μπορείτε να συνδεθείτε και με πολλούς υπολογιστές ταυτόχρονα.

Εξάλλου, η λειτουργία εγγραφής Personal Video Recorder σας βοηθάει να μη χάνετε ποτέ τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές. Συνδέστε ένα USB stick ή έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο και επιλέξτε μέσω του μενού το κανάλι, την ώρα και την ημερομηνία της εκπομπής που θέλετε να μαγνητοσκοπήσετε.

Η τηλεόραση κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά, και συνοδεύεται από εγγύηση 2 ετών του κατασκευαστή της. Η τελική ενδεικτική τιμή λιανικής (με φόρο) του μοντέλου των 55'' είναι 6.000 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v