Philips Cinema 21:9

Philips Cinema 21:9
Η “Philips Cinema 21:9” -ή κωδικοποιημένα Philips 58PFL9955H- είναι μία τηλεόραση με ιδιαιτερότητες. Καταρχήν, είναι η πρώτη εξαιρετικά ευρεία τηλεόραση στον κόσμο που ταιριάζει απόλυτα με το αρχικό κινηματογραφικό φορμά 2.39:1 που χρησιμοποιούν οι σκηνοθέτες, πράγμα που σημαίνει ότι σε αρκετές περιπτώσεις -και όχι “σε όλες”, όπως λέει το marketing υλικό της κατασκευάστριας- μπορείτε να δείτε τις ταινίες χωρίς μαύρες γραμμές στο πάνω ή στο κάτω μέρος. Η τηλεόραση έχει ακριβώς το σχήμα μιας κινηματογραφικής οθόνης και σίγουρα αυτό, σε συνδυασμό με τις 58'' μέγεθος λειτουργεί υπέρ της κινηματογραφικής αίσθησης.

Full HD 3D, η Cinema 21:9 είναι κατεξοχήν κατασκευασμένη για ταινίες, μπορεί ωστόσο να αναπαράγει και τυπικό περιεχόμενο 16:9 από διάφορες πηγές, όπως τηλεοπτικές μεταδόσεις, παιχνίδια, δίσκους DVD & Blu-ray. Η τεχνολογία αυτόματης διαμόρφωσης προσαρμόζει με ακρίβεια τα άλλα φορμά στην οθόνη χωρίς παραμόρφωση, για να βλέπετε μια άψογη εικόνα που γεμίζει κάθε pixel στην οθόνη. Επίσης, με τη Net TV και το ενσωματωμένο WiFi μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις καλύτερες τοποθεσίες web που είναι ειδικά σχεδιασμένες για την τηλεόρασή σας.

Η συσκευή ενσωματώνει βεβαίως το Ambilight, μία τεχνολογία της Philips που μεγεθύνει τον “εικαστικό χώρο” εκπέμποντας μια λάμψη φωτός από το πίσω μέρος της οθόνης στον περιβάλλοντα τοίχο. Το Ambilight προσαρμόζει αυτόματα το χρώμα και την ένταση του φωτισμού που περιβάλλει την τηλεόραση έτσι ώστε να βιώνετε εκπληκτικά εφέ φωτισμού που συγχρονίζονται με τη δράση, ενώ η τεχνολογία Clear LCD 400Hz της Philips μειώνει το χρόνο απόκρισης της τηλεόρασης σε μόλις 0,5ms, ώστε να ζείτε τη δράση ακόμη και στην πιο γρήγορη σκηνή. Παράλληλα η τηλεόραση είναι φτιαγμένη για να λειτουργεί έτσι ώστε να επιτρέπει τη πλοήγηση στο διαδίκτυο, εφόσον τη συνδέσετε με το ασύρματο δίκτυο του σπιτιού σας. Από τα HD video του ΥouΤube μέχρι τη πλοήγηση σε sites, με τη βοήθεια ειδικά διαμορφωμένου τηλεκοντρόλ η Net Tv θα σας λύσει τα χέρια και θα δώσει μία ...νέα προοπτική στο “σερφάρισμα”.

Παράλληλα, μεγάλη διευκόλυνση δίνει η δυνατότητα PC DLNA. Η σύνδεση σε δίκτυο PC DLNA σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε βίντεο ή να έχετε πρόσβαση σε μουσική και φωτογραφίες που βρίσκονται αποθηκευμένες στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης. Σε επίπεδο συνδεσιμότητας η τηλεόραση “σκίζει”: Με 4 είσοδοι HDMI με EasyLink για σύνδεση Full HD, 3 Χ HDMI v1.3 και 1 Χ HDMI v1.4 μπορείτε να συνδέσετε πολλές πηγές High Definition. Παράλληλα, με την τεχνολογία Easylink απαιτείται μόνο ένα τηλεχειριστήριο για το χειρισμό της τηλεόρασης και των συνδεδεμένων μέσω HDMI συσκευών.

Η τηλεόραση κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά, και συνοδεύεται από εγγύηση 2 ετών του κατασκευαστή της. Η τελική ενδεικτική τιμή λιανικής (με φόρο) του μοντέλου των 58'' είναι 3.300 ευρώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v