Panasonic TX-P65VT20E

Panasonic TX-P65VT20E
Ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς στις Plasma 3D τηλεοράσεις της ελληνικής αγοράς αυτή τη στιγμή είναι η Viera ΤΧ-P65VT20, στις 65'', της Panasonic. Με εξελιγμένο Plasma panel 13ης γενιάς και την τεχνολογία NeoPDP (Plasma Display Panel), που προσφέρει ευκρινείς και λεπτομερείς εικόνες, βαθειά επίπεδα μαύρου και αξιοσημείωτη φωτεινότητα, και όλα αυτά με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, οι τηλεοράσεις Viera χρησιμοποιούν μία βελτιωμένη διαδικασία παραγωγής panel καθώς και το νέο φίλτρο Infinite Black Pro, για μείωση των αντανακλάσεων και αύξηση της στάθμης του μαύρου και της αντίθεσης. Όταν παρακολουθείτε ταινίες οι VIERA μορφοποιούν τις εικόνες ακριβώς με τον τρόπο που ο σκηνοθέτης προόριζε να τις δείτε, ακόμα και σε σκηνές που η σωστή ισορροπία φωτός και σκότους είναι δύσκολη.

Το σύνολο των προδιαγραφών ποιότητας που ενσωματώνει το μοντέλο είναι εξαιρετικό. Η δυναμική αντίθεση της Viera αγγίζει το ...άπειρο -και η εγγενής αντίθεση το 5.000.000:1, ενώ τα χρώματα υπόκεινται σε ακόμη μεγαλύτερη επεξεργασία για περισσότερη πιστότητα χάρη στην τεχνολογία Advanced 3D Colour Management, ενώ με την τεχνολογία x.v.Colour απολαμβάνετε πιο ζωηρά και πιστά χρώματα με συμβατές συσκευές, αλλά και την ικανότητα χειρισμού σημάτων εισόδου 1080/24p. Αυτό σημαίνει ότι είναι πλήρως συμβατή με πρωτότυπο κινηματογραφικό περιεχόμενο που αναπαράγεται στα 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο, ακριβώς όπως συλλαμβάνεται από την ίδια την κινηματογραφική κάμερα.

Εξάλλου, μέσω της τεχνολογίας Viera CAST που έχει αναπτύξει η Panasonic μπορείτε να συνδέσετε την τηλεόραση μέσω της ενσωματωμένης θύρας Ethernet στο οικιακό σας δίκτυο, να αντλήσετε περιεχόμενο από τον υπολογιστή σας, και να προβάλλετε τα αγαπημένα σας videos, φωτογραφίες και μουσική από άλλες δικτυακές συσκευές. Ακόμα, με τη χρήση της σουίτας Viera Image Viewer, μπορείτε να δείτε εύκολα και γρήγορα Full HD φωτογραφίες και βίντεο μέσω της ενσωματωμένης υποδοχής για κάρτες μνήμης SD (αναπαράγει AVCHD, MPEG2, DivX HD, JPEG, MP3, AAC). Απλά βγάλτε τη κάρτα από την κάμερα σας και τοποθετήστε την στην ειδική σχισμή.

Επιπρόσθετα, 2 θύρες USB (PVR ready) σας δίνουν τη δυνατότητα εγγραφής ψηφιακών τηλεοπτικών προγραμμάτων σε εξωτερικό σκληρό δίσκο και αναπαραγωγής αρχείων βίντεο, φωτογραφιών & μουσικής, ενώ το σύστημα είναι Wi-Fi Ready πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να συνδεθείτε εύκολα στο ασύρματο δίκτυο του σπιτιού σας ή στο internet, χωρίς καλώδια, με ένα προαιρετικό Wi-Fi USB stick. Σε επίπεδο συνδεσιμότητας τα πράγματα μπορούν να γίνουν ακόμη καλύτερα αν αναλογιστεί κανείς ότι 4 είσοδοι HDMI (v1.4) εξασφαλίζουν συμβατότητα με το περιβάλλον υψηλής ευκρίνειας και με τις επερχόμενες συσκευές 3D, όπως τρισδιάστατα Blu-Ray players, ενώ το ειδικό Viera Link σας επιτρέπει τον χειρισμό των συνδεδεμένων συσκευών εικόνας / ήχου μόνο με το χειριστήριο της Viera τηλεόρασης σας, εφόσον τις έχετε συνδέσει με καλώδιο HDMI.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τηλεόραση συμπεριλαμβάνει ψηφιακό ενισχυτή ήχου V-Audio Surround με ενσωματωμένα 2.1 ηχεία 30W, και ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης DVB-T τόσο για εκπομπές MPEG2 όσο και για εκπομπές MPEG4 (H.264).

Η τηλεόραση κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά σε άμεση διαθεσιμότητα σε επιλεγμένα καταστήματα και προς παραγγελία στα υπόλοιπα, και συνοδεύεται από εγγύηση 2 ετών του κατασκευαστή της. Η τελική ενδεικτική τιμή λιανικής (με φόρο) του μοντέλου των 65'' είναι 4.450 ευρώ, και περιλαμβάνει δύο ζευγάρια στερεοσκοπικά γυαλιά σε κάθε συσκευασία.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v