Logitech G35: Surround τηλεφωνήματα

Έχουμε αναφερθεί και παλαιότερα στο συγκεκριμένο μοντέλο, το οποίο παραμένει κορυφαίο. Ο λόγος για το headset (ακουστικά κεφαλής με ενσωματωμένο μικρόφωνο) Logitech G35 το οποίο έχει κατασκευαστεί για να εξυπηρετεί gamers. Το μοναδικό του μειονέκτημα είναι ότι είναι ενσύρματο. Χρησιμοποιεί τεχνολογία Dolby και εξομοιώνει ήχο 7,1 καναλιών για να δημιουργήσει πραγματικά την αίσθηση surround. Με τον ρυθμιζόμενο βραχίονα θα προσαρμοστεί τέλεια και δεν θα σας κουράσει καθόλου ακόμη και μετά από πολύωρη χρήση.

Επιπλέον, με τη δυνατότητα ρύθμισης της θέσης του μικροφώνου μπορείτε να το τοποθετήσετε όπως σας εξυπηρετεί για καθαρότερη επικοινωνία, αλλά και να το βάλετε σε κάθετη θέση για να μην σας ενοχλεί όταν αυτό δεν χρησιμοποιείται. Συνδέεται με τον υπολογιστή σας μέσω USB και το καλώδιο του που φτάνει τα τρία μέτρα σας προσφέρει εξαιρετική ελευθερία κινήσεων. Τα ακουστικά G35 συνοδεύονται από αντίστοιχο λογισμικό της Logitech για να πραγματοποιήσετε τις ρυθμίσεις (profiles) που επιθυμείτε ανάλογα με το περιβάλλον εργασίας, ακόμη και για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για βέλτιστα αποτελέσματα.

Από τεχνολογικής και σχεδιαστικής άποψης, τα ακουστικά διαθέτουν οδηγούς 40 mm με μαγνήτες νεοδυμίου για απόδοση υψηλής πιστότητας σε όλες τις συχνότητες, Unidirectional, noise-canceling μικρόφωνο, τρία εναλλασσόμενα headband pads για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει για άνεση και λειτουργικότητα, ρυθμιζόμενο βραχίονα, τρία ρυθμιζόμενα G-keys, ώστε με ένα άγγιγμα να ρυθμίζετε τη μουσική, τον ήχο και την ομιλία σας.

Η ενδεικτική τελική τιμή λιανικής με φόρο του προϊόντος βρίσκεται στα 135 ευρώ, είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά και συνοδεύεται από 2 χρόνια εγγύηση κατασκευαστή.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v