Tormalina’s Beauty: Πρόσωπο, σώμα και… καφές με φίλες

Tormalina’s Beauty: Πρόσωπο, σώμα και… καφές με φίλες
Tormalina’s Beauty: Πρόσωπο, σώμα και… καφές με φίλες
Μπορεί να μην ξεπερνά σε πολυτέλεια τα μεγάλα ινστιτούτα που αναφέρονται εδώ, όμως αυτό που κερδίζει το κοινό της Tormalina's είναι το ζεστό και υπέρκομψο περιβάλλον του χώρου, σε συνδυασμό με το άκρως φιλικό και φιλόξενο προσωπικό. Δεν έγινε, άλλωστε, τυχαία, ένα από τα τακτικά στέκια των δεσποινίδων και κυριών των νοτίων προαστίων, από τους πρώτους κιόλας μήνες λειτουργίας του, οι οποίες το επισκέπτονται, όχι μόνο για να απολαύσουν τις -οικονομικές- υπηρεσίες του, αλλά και για να περάσουν μερικές ώρες παρέα με τις κοπέλες του προσωπικού που θεωρούν πλέον σχεδόν φίλες τους.

Στο μικροσκοπικό Tormalina’s Beauty μία εκ των ιδιοκτητών είναι η κ. Γιώτα Κουζούνη, η οποία, όπως μας λέει «πάντα ονειρευόμουν έναν χώρο όπου θα προσφέρονται ποιοτικές υπηρεσίες αισθητικής σε συνδυασμό με ευχάριστη ατμόσφαιρα και φιλικό περιβάλλον. Οι συνεργάτες μου και εγώ το καταφέραμε αυτό, κυρίως χάρη στο εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, αλλά και λόγω του ότι το ινστιτούτο, με το να βρίσκεται σε κεντρικό, εύκολα προσβάσιμο, σημείο της αγοράς του Φαλήρου, απέκτησε γρήγορα πελάτες-φίλους». Η αλήθεια είναι ότι, κατά την διάρκεια της κουβέντας μας, δεν ήταν λίγες οι κυρίες που πέρασαν από το ινστιτούτο απλά για να χαιρετήσουν και να επιβεβαιώσουν το ραντεβού που είχαν ήδη κλείσει τηλεφωνικά. Τέτοιο κλίμα δεν συναντά εύκολα κανείς σε πολυτελείς χώρους αισθητικής.

Στις υπηρεσίες του Tormalina’s Beauty περιλαμβάνονται οι θεραπείες προσώπου-ματιών Hydradermie και Hydradermie Lift της GuinotR, οποιαδήποτε άλλη θεραπεία προσώπου μπορεί να χρειάζεται κανείς, π.χ. βαθύς καθαρισμός, ενυδάτωση, σύσφιξη, οξυγόνωση, αντιγήρανση, λεύκανση, δερμοαπόξεση, καθώς θεραπείες σώματος, όπως massage, θεραπείες αδυνατίσματος, thalasso spa της Biomaris κ.α. Ακόμα, εδώ μπορεί κανείς να απολαύσει spa άκρων, καθώς και οποιαδήποτε υπηρεσία manicure-pedicure, αλλά και κοσμητική περιποίηση νυχιών.

Επιπλέον, στο Tormalina’s Beauty πραγματοποιείται αποτρίχωση προσώπου και σώματος με κερί ή και ειδικό μηχάνημα laser, καθώς και μακιγιάζ (απλό και νυφικό). Σημαντικό στοιχείο του συγκεκριμένου ινστιτούτου είναι η παρουσία της υπεύθυνης φαρμακοποιού-αισθητικού στον χώρο, η οποία προσφέρει δωρεάν φαρμακευτικές συμβουλές για δερμοκαλλυντικά και θεραπείες, ενώ η τακτική παρουσία γιατρού λύνει τις όποιες απορίες μπορεί να έχει ο πελάτης σχετικά με την χρήση του laser.

Ενδεικτικές τιμές:
* Καθαρισμός και ενυδάτωση προσώπου: 100 ευρώ
* Πλήρες manicure και pedicure: 37 ευρώ
* Αποτρίχωση ποδιών: 30 ευρώ
* Χαλαρωτικό μασάζ σώματος (50 λεπτών): 50 ευρώ
* Μακιγιάζ νύφης: 250 ευρώ

** Μέχρι τις 15 Μαΐου, όλες οι θεραπείες σώματος του Tormalina's Beauty προσφέρονται στην μισή τιμή! Τηλεφωνήστε τώρα και μάθετε περισσότερες λεπτομέρεις.

Tormalina’s Beauty: Ναϊάδων 49, Π. Φάληρο, τηλ. 210 9814390.
Ωράριο: Δευτέρα 14.00-21.00, Τρίτη με Παρασκευή 11.00-20.00 και Σάββατο 10.00-17.00.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v