BenQ GP1: Ο οικονομικός

BenQ GP1
BenQ GP1: Ο οικονομικός
Μία καλή πρόταση στον χώρο του φθηνού φορητού προβολέα είναι αυτή τη της BenQ. Το μοντέλο έχει βάρος μόλις 650 γραμμάρια, μέγεθος βιβλίου και δύο ενσωματωμένα ηχεία, καθώς επίσης την αξιοσημείωτη δυνατότητα να διαχειρίζεται μία προβολή χωρίς απαραίτητα να είναι συνδεδεμένο με υπολογιστή.

Συγκεκριμένα η συσκευή διαθέτει μικροεπεξεργαστή και ενσωματώνει ειδικό λογισμικό καθοδήγησης για να διαβάζει USB sticks και να αναπαράγει τα αρχεία τους, ενώ δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να επιλέξει τη σειρά αναπαραγωγής μέσα από ένα εύχρηστο μενού. Μέσω θύρας USB μπορεί να συνδεθεί με κάθε είδος συσκευής αναπαραγωγής πολυμέσων και με υπολογιστή, βεβαίως αν αυτό είναι επιθυμητό, και δεν θα αρνηθεί να αναπαράγει οποιοδήποτε αρχείο εικόνας ή βίντεο.

Βεβαίως υπάρχουν περιορισμοί, λόγω του μεγέθους του. Η μέγιστη διαγώνιος προβολής είναι οι 80 ίντσες, και η μέγιστη εστιακή απόσταση τα 3,1 μέτρα, ενώ μπορεί να προβάλλει κάδρο μονάχα σε 4:3.

Το προϊόν διατίθεται στην ελληνική αγορά και είναι ένας από τους φθηνότερους προβολείς με 399 ευρώ τελική ενδεικτική τιμή λιανικής, με φόρο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v