3M MPro 120: Προβολέας... τσέπης

3M MPro 120
3M MPro 120: Προβολέας... τσέπης
Αν η απορία που δεν σας άφηνε να κοιμηθείτε μέχρι σήμερα στο θέμα των προβολέων ήταν “υπάρχει προβολέας που να χωρά στην παλάμη μου;” επιτέλους θα μπορέσετε να κοιμηθείτε ήσυχοι! Ναι υπάρχει. Πρόκειται για ένα μοντέλο της 3M, η οποία είναι περισσότερο γνωστή για τα μεγάλα επαγγελματικά μοντέλα προβολέων της, το οποίο είναι “τσέπης”. Με μέγεθος μόλις 12 x 6 εκατοστά και βάρος 154g χωρά άνετα στην τσέπη σας και σας επιτρέπει να τον μεταφέρετε παντού, ενώ είναι συμβατός με laptop, φορητά Media Players, κινητά τηλέφωνα και βασικά με οποιαδήποτε μικροσυσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων.

Βεβαίως το μέγεθος του φακού περιορίζει δραστικά τις διαστάσεις προβολής στα 127 εκ. Διαγώνιο, αλλά το καλύτερο δεν σας το είπα ακόμη: διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία για αυτόνομη προβολή και κρατάει τέσσερις ώρες χωρίς επαναφόρτιση. Επίσης έχει και δύο ενσωματωμένα ηχεία (2x0.5W)! Η λυχνία -τεχνολογίας LED- λόγω ελάχιστης θέρμανσης και ιδιαίτερα περιορισμένων φθορών σύμφωνα με τη κατασκευάστρια αντέχει 20.000 ώρες! Οι ακριβείς διαστάσεις του είναι 12 x 6 x 2.4 cm και το βάρος του φθάνει μόλις τα 154 γραμ.

Στα αρνητικά του ωστόσο πρέπει να προσμετρηθεί το γεγονός ότι συνοδεύεται μόνο από έναν χρόνο εγγύηση και η τιμή του φθάνει τα 405 ευρώ (τελική ενδεικτική τιμή με φόρο), καθώς οι δυνατότητές του, πέρα από την διευκόλυνση που προσφέρει εξαιτίας του μεγέθους του, δε μπορούν να συγκριθούν κατά κανέναν τρόπο με έναν κανονικό προβολέα. Η συσκευή είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v