Toshiba 320GB Black: Ο γρήγορος

Toshiba 320GB Black
O εξωτερικός σκληρός δίσκος της Toshiba, έχει χωρητικότητα 320GB και είναι «γρήγορος» (5400rpm) γεγονός που ενισχύεται από το ρυθμό μεταφοράς δεδομένων 480Mbit/sec. Ο δίσκος έχει προεγκατεστημένο λογισμικό ασφάλειας πάνω του, πράγμα που σημαίνει ότι η προστασία του με κωδικό πρόσβασης μέσω της λειτουργίας «Password Security», η οποία θα σας προτρέψει να επιλέξετε αναγνωριστικό και κωδικό πρόσβαση τη πρώτη φορά που θα τον χρησιμοποιήσετε και να ορίσετε το επίπεδο ασφάλειας, είναι ανεξάρτητη από τον υπολογιστή σας.

Επιπλέον ο δίσκος έχει πιστοποίηση φιλικής ηλεκτρονικής συσκευής προς το περιβάλλον RoHS (η πιστοποίηση αυτή αφορά τη μη χρήση ουσιών που είναι επικίνδυνες για το περιβάλλον και τον χρήστη).

Οι διαστάσεις της συσκευής είναι 12.3 x 7.4 x 1.4 cm και το βάρος εξαιρετικά μικρό (176 gr) καθιστώντας τη συσκευή ιδανικό συμπλήρωμα για το φορητό υπολογιστή σας ή το Netbook. Η τελική ενδεικτική τιμή της συσκευής με φόρο θα είναι στα 65 ευρώ και αναμένεται να κυκλοφορήσει στα ελληνικά καταστήματα μέχρι τον Οκτώβριο. Η συσκευή συνοδεύεται από εγγύηση 2 ετών.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v