Canon Pixma MX 850: Παραγωγικός συνεργάτης

Canon Pixma MX 850
Canon Pixma MX 850: Παραγωγικός συνεργάτης
Πρόκειται για ευέλικτο και παραγωγικό πολυμηχάνημα της Canon για χρήση σε περιβάλλοντα γραφείου, με ιδιαίτερες δυνατότητες αναφορικά με τη λειτουργία του φαξ. Το φαξ μόντεμ Super G3 έχει δυνατότητα αποστολής έγχρωμων και ασπρόμαυρων φαξ σε μόλις 3 δευτερόλεπτα ανά σελίδα. Η κλήση γίνεται γρήγορα και απλά με 8 πλήκτρα μνήμης και 100 κωδικούς γρήγορης κλήσης, για αποθήκευση των αριθμών που καλείτε συχνότερα.

Η μνήμη φαξ 250 σελίδων αποθηκεύει με ασφάλεια για μελλοντική εκτύπωση τα εισερχόμενα φαξ, εάν εξαντληθεί το χαρτί ή το μελάνι. Κατά τα λοιπά ο Αυτόματος Τροφοδότης εγγράφων διπλής όψης 35 σελίδων διευκολύνει τη σάρωση και την αντιγραφή πολυσέλιδων εγγράφων, αυξάνοντας την παραγωγικότητα, ενώ η λειτουργία αυτόματης εκτύπωσης διπλής όψης μειώνει το κόστος του χαρτιού.

Επίσης το μηχάνημα δίνει τη δυνατότητα -με αυτοματοποιημένοι και εύκολο τρόπο- να φτιάξετε τα δικά σας πρωτότυπα CD/DVD εκτυπώνοντας απευθείας στην επιφάνειά τους. Χρησιμοποιήστε το λογισμικό CD-LabelPrint για τη δημιουργία συναρπαστικών σχεδίων, προσθέτοντας κείμενο και εικόνες. Η εκτύπωση εγγράφων με ταχύτητα έως 31 σελ./λεπτό για τις ασπρόμαυρες και 24 σελ./λεπτό για τις έγχρωμες εκτυπώσεις, αλλά και η παραγωγή αντιγράφων με ταχύτητα έως 31 αντ./λεπτό για μονόχρωμη και 24 αντ./λεπτό για έγχρωμη αντιγραφή. θα σας ικανοποιήσουν. Η οπτική ανάλυση 4800dpi για έγχρωμη σάρωση με εξαιρετικά αποτελέσματα, με δυνατότητα άμεσης σάρωσης σε PC, διεύθυνση email, ή αρχείο PDF, καθιστά το μηχάνημα ένα αξιόλογο παραγωγικό εργαλείο.

Το μηχάνημα έχει ενδεικτική τιμή λιανικής τα € 379 και κυκλοφορεί στα καταστήματα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v