Top Gyms: Αναζητώντας το ιδανικό για εσάς

Ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά. Ανάμεσα στους στόχους της νέας σεζόν σίγουρα θα πρέπει να είναι και αυτός της επιλογής του ιδανικού γυμναστηρίου για εσάς. Πήγαμε και είδαμε μερικά από τα πιο γνωστά «ονόματα» στον χώρο και σας προτείνουμε 5 από αυτά. Η επιλογή δική σας.
Top Gyms: Αναζητώντας το ιδανικό για εσάς
του Νικόλα Γεωργιακώδη

«Νους υγιής εν σώματι υγιεί» λέγανε οι αρχαίοι μας πρόγονοι και όλα δείχνουν πως είχαν δίκιο. Το υπερβολικό στρες, η κακή διατροφή, οι αμέτρητες ώρες που περνάμε στο γραφείο και στην δουλειά μας έχουν καταπονήσει, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Πώς γίνεται να ξεφύγουμε; Οι λύσεις είναι πολλές. Μία από αυτές και η γυμναστική. ΟΚ, μπορεί να σας φέρνει πονοκέφαλο και μόνο η ιδέα της διαδρομής προς το γυμναστήριο, το «κοπάνημα» στα όργανα και στα ομαδικά προγράμματα, η πρόσθετη κούραση και η ταλαιπωρία, όπως και να έχει όμως, με τους σημερινούς ανθυγιεινούς ρυθμούς ζωής, οφείλουμε να θωρακίσουμε το σώμα και την προσωπική μας υγεία. Άλλωστε αυτή είναι που πρέπει να βάζουμε πάνω απ’ όλα, έστω και αν μερικές φορές το ξεχνάμε και αυτό.

Η επιλογή ενός γυμναστηρίου είναι μια σύνθετη διαδικασία. Πρέπει να ψάξετε αρκετά για να βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στον χαρακτήρα και τις απαιτήσεις σας. Οι επιλογές που έχετε ποικίλλουν όσον αφορά τις τιμές αλλά και τις παροχές υπηρεσιών. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε μια περιουσία για να γυμναστείτε, αλλά και ούτε να πάτε κάπου μόνο και μόνο επειδή έχει φθηνά πακέτα. Μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για την δική σας υγεία και μόνο.

Ύστερα από έναν και κάτι μήνα διαρκούς αναζήτησης βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε μερικά από τα μεγαλύτερα γυμναστήρια στην Αττική. Ορισμένα ανήκουν σε αλυσίδες, άλλα είναι αυτόνομα. Πάρτε λοιπόν τις πετσέτες και τα νερά σας και ξεκινάμε!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v