TMS TRV-6328 Bluetooth 3.5'' TFT Rear View Mirror: Ως άλλος James Bond

TMS TRV-6328 Bluetooth 3.5'' TFT Rear View Mirror + Parking Sensors
Είναι ένα από τα χαρακτηριστικότερα gadgets που έχουμε δει στο σινεμά σε ταινίες με κατασκόπους, πολλά gadgets και απίστευτες τεχνολογίες. Ο καθρέφτης αυτοκινήτου – οθόνη έχει παίξει τουλάχιστον σε δύο ταινίες του James Bond και σε μερικές ακόμη παραγωγές.

Στην πραγματικότητα αν και όχι ιδιαίτερα εντυπωσιακό το συγκεκριμένο «gadget» μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο. Η κατασκευάστρια εταιρεία της συσκευής, η TMS, είναι μια εταιρεία, η οποία αριθμεί πάρα πολλά χρόνια πείρας και τεχνογνωσίας σε αξεσουάρ αυτοκινήτων. Παράγει ηχοσυστήματα αλλά και προϊόντα μοναδικά σε όλο τον κόσμο χωρίς να σταματά την συνεχή έρευνα για καινούργιες ιδέες σε σχεδιασμό και εργονομία.

Η συσκευή είναι μια συσκευή/καθρέφτης η οποία τοποθετείται στον ήδη υπάρχοντα καθρέφτη του αυτοκινήτου σας. Μέσω αυτής μπορείτε να χειριστείτε το κινητό σας με πλήρες μενού στην οθόνη του καθρέφτη σας, να δεχτείτε αλλά και να απορρίψετε μια κλήση (χειροκίνητα ή με φωνητική λειτουργία). Η οθόνη είναι 3,5" TFT και περιλαμβάνει στη συσκευασία 4 parking sensor, ακουστικό bluetooth και parking camera, αλλά και τους απαραίτητους αισθητήρες. Λειτουργεί με Bluetooth v2.0 specification και EDR, διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο, είσοδο για συσκευές ήχου (iPods, MP3, MP4) ενώ η τοποθέτηση στον ήδη υπάρχοντα καθρέφτη είναι εύκολη. Στη συσκευασία θα βρείτε την οθόνη / καθρέφτη, 4 αισθητήρες parking, ακουστικό bluetooth και parking camera. Η ενδεικτική τελική τιμή του συγκεκριμένου προϊόντος στην ελληνική αγορά είναι 185 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v