Nintendo - DS Black & Super Mario Bros: Ξανά παιδιά

Nintendo - DS Black & Super Mario Bros
Θέλετε να θυμηθείτε τα παιδικά σας χρόνια αλλά με ιδιαίτερο στυλ και κομψότητα; Νοιώθετε παιδί και θέλετε να το δείχνετε; Θέλετε απλώς να «τρελάνετε» όλους τους gaming freaks της παρέας σας; Ο Super Mario είναι εδώ για να βοηθήσει!

Το νέο Nintendo DS Lite Black και το New Super Mario Bros, το οποίο είναι η νέα περιπέτεια για το Nintendo DS που σηματοδοτεί την επιστροφή του Mario πίσω στις κλασικές του 2D πλάγιας ολίσθησης ρίζες του Super Mario Bros, 20 χρόνια πριν. Ο στόχος είναι ο ίδιος, να σωθεί η πριγκίπισσα Peach από τα νύχια του Bowser και των ακολούθων του. Υπάρχουν πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά που καθιστούν το παιχνίδι μια ολοκαίνουρια εμπειρία.

Για παράδειγμα, τα γραφικά είναι τρισδιάστατα και δένουν απόλυτα με το 2D game play. Με 8 αρχικούς κόσμους, ποιότητα εικόνας που στα παιδικά σας χρόνια δεν είχατε καν ονειρευτεί, πολλά νέα αντικείμενα, χαρακτήρες, εμπόδια, κόσμους και εχθρούς και δυνατότητα για πολλούς παίκτες με μία μόνο κασέτα τόσο στην κύρια περιπέτεια (2 παίκτες) όσο και στα mini-games (μέχρι 4 παίκτες), χρήση οθόνης αφής και μικροφώνου στα mini-games, 27 mini-games (μερικά διαθέσιμα μόνο για συγκεκριμένο αριθμό παικτών) η συλλεκτική έκδοση του παιδικού παιχνιδιού θα σας κρατήσει το ενδιαφέρον.

Παράλληλα, τo Nintendo DS Lite είναι κομψότερο, λεπτότερο και ελαφρύτερο από το αρχικό DS, με φωτεινότερες οθόνες και μεγαλύτερο stylus απευθύνεται σε χρήστες που τους ενδιαφέρει όχι μόνο η λειτουργικότητα και η καινοτομία στον σχεδιασμό του software αλλά και η εμφάνισή τους. Η ενδεικτική τελική τιμή του προϊόντος στην ελληνική αγορά είναι 160 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v