Sony Ericsson K810i: Φωτογραφικό τηλέφωνο ή κινητή μηχανή;

Sony Ericsson K810i
Το Sony Ericsson K810i δεν είναι κατασκευασμένο ως «ανθεκτικό κινητό». Είναι όμως ένα κινητό που καλύπτει τις ανάγκες του κοινού που θέλει απελπισμένα να συνδυάσει το κινητό τηλέφωνο με μία τίμια φωτογραφική μηχανή.

Επίσης ο κατασκευαστής έχει λάβει υπόψη του τις ανάγκες ενός τέτοιο κοινού να τραβά όμορφα ηλιοβασιλέματα από την παραλία, προσφέροντας ανθεκτική πρόσοψη, διαστάσεις 106 x 48 x 17, βάρος 115 γραμμάρια, με πλήκτρα κατασκευασμένα από μέταλλο, μελετημένους «δρόμους» πλήκτρων που κάνει τη χρήση του ευχάριστη εμπειρία και κάμερα ανάλυσης 3,2 megapixel.

Το ενεργό κάλυμμα του φακού, το φλας με xenon και το βελτιωμένο λογισμικό που έχει ενσωματωθεί στη συσκευή καθιστά το κινητό μοναδικό από πλευράς φωτογραφικών δυνατοτήτων, ενώ πρόκειται για ένα κινητό τηλέφωνο τρίτης γενιάς. Έχει 64MB εσωτερικής μνήμης με υποστήριξη πολλαπλών δικτύων (Dual-Mode GSM/UMTS, Triple-Band EGSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900) για να μην σας προκαλέσει πονοκέφαλο αλλαγής συσκευής σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου τύχει να ταξιδέψετε, ενώ η μνήμη του μπορεί να επεκταθεί στα 2GB με τη χρήση καρτών Memory Stick Micro - MS2.

Διαθέτει TFT οθόνη ανάλυσης 240 x 320 pixels (QVGA) η οποία μπορεί να απεικονίσει 262.144 (ή 18-bit χρώματος) και η οποία έχει διαστάσεις 2 ίντσες. Στην μπροστινή πλευρά του τηλεφώνου είναι διαθέσιμη μία δευτερεύουσα κάμερα για βίντεο-κλήσεις, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει η δυνατότητα αυτόματης δημοσίευσης εικόνων σε προκαθορισμένο blog, προσθέτοντας τα σχόλια σας, συνδεόμενοι στο internet με τη χρήση του κινητού σας.

Θέματα συνδεσιμότητας με άλλες συσκευές λύνονται εύκολα μέσω Bluetooth το οποίο μάλιστα υποστηρίζει το προφίλ A2DP για τη χρήση ασύρματων στερεοφωνικών ακουστικών, ενώ η συσκευή συνδέεται εύκολα με υπολογιστή με την χρήση καλωδίου.

Η συσκευή κυκλοφόρησε την ελληνική αγορά πρόσφατα και στοιχίζει 350 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου φόρου.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v