Nokia 8800 Sirocco Edition: Η πολυτέλεια πάει παραλία

Nokia 8800 Sirocco Edition
Το Sirocco είναι ένα «τίμιο» κινητό της Nokia. Ακόμα και αν δεν σας άφησε εντελώς ικανοποιημένους ίσως τώρα να σας ικανοποιήσει περισσότερο, αν μη τι άλλο εξαιτίας της εμφάνισης του και των αντοχών του.

Η νέα έκδοση του τηλεφώνου walks in style, περιβάλλεται από χρυσό 18 καρατίων και σίγουρα θα σας κάνει να ξεχωρίζετε. Οι διαστάσεις του είναι 107 x 45 x 16,5 χιλ. και το βάρος του δεν ξεπερνά τα 134 γραμμάρια. Το κινητό είναι Tri-Band και δεν θα σας προβληματίσει στις περισσότερες γωνιές το κόσμου.

Διαθέτει έγχρωμη οθόνη TFT με 262.144 χρώματα, ενσωματωμένη κάμερα με ανάλυση φωτογραφιών SVGA και Ψηφιακό Zoom 3x. Μπορεί να καταγράψει video σε ποιότητα QCIF μέγιστης διάρκειας 1 ώρας και αποδίδει χρόνο ομιλίας μέχρι 3 ώρες και αναμονής μέρχι 180 ώρες. Η εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου δεν είναι ικανοποιητική –μόλις 64MB- έχει Bluetooth, Ραδιόφωνο FM, EDGE και GPRS.

Στο βασικό πακέτο περιλαμβάνεται επίσης ένα ασύρματο hands-free, τεχνολογίας Bluetooth, χρυσού χρώματος, καθώς και μια βάση φόρτισης γραφείου. Το ανοξείδωτο ατσάλι από το οποίο αποτελείται το περίβλημα του και το ανθεκτικό στις φθορές γυαλί που καλύπτει την οθόνη, αφού διαθέτει επίστρωση από ζαφείρι, κάνουν το κινητό μοναδικά ανθεκτικό.

Η τελική τιμή του είναι στα 930 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου φόρου και είναι διαθέσιμο στα καταστήματα της ελληνικής αγοράς εδώ και δύο μήνες.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v