Nokia 5140i: Ένας fitness coach στην παλάμη σας

Nokia 5140i
Αν και βρίσκεται κοντά μας από το προπέρσινο καλοκαίρι αποτελεί ιδανική λύση για όσους από εσάς λατρεύετε τα μενού της Nokia αλλά και αναζητάτε κάτι πραγματικά απλό, όχι όμως απλοϊκο.

Με μοναδικό μειονέκτημα την μάλλον μικρή οθόνη του (128 x 128 pixels) μπορεί να απεικονίσει έως και 65.536 χρώματα, αλλά: είναι tri-band, η μπαταρία των 760 mAh που διαθέτει, αποδίδει χρόνο αναμονής έως και 300 ώρες ή 5 ώρες ομιλίας, διαθέτει ενσωματωμένη VGA κάμερα με την οποία ο χρήστης μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες ανάλυσης 640x480 pixels ή να καταγράψει video clips, μπορεί να πλοηγεί στο Internet με την χρήση xHTML και WAP browser 2.0 ενώ συνδέεται με κάποιο άλλο κινητό ή με ηλεκτρονικό υπολογιστή με υπέρυθρες.

Η συσκευή αναπαράγει αρχεία MP3 και εκτός από το σύστημα «έξυπνης» εισαγωγής κειμένου Τ9 στα κοινά SMS έχει δυνατότητα αποστολής και λήψης MMS. Το 5140i διαθέτει ακόμα Stereo FM Radio, ενώ το πρόγραμμα Fitness Coach που έρχεται ενσωματωμένο στο λογισμικό του κινητού θα σας βοηθήσει να είστε πάντα σε φόρμα και στις διακοπές σας.

Επίσης η συσκευή διαθέτει θερμόμετρο και φακό, δέχεται φωνητικές εντολές, υποστηρίζει ανοιχτή συνομιλία, είναι εφοδιασμένο με ψηφιακή πυξίδα, η οποία διαθέτει ειδικά σχεδιασμένους μηχανισμούς, τόσο ηλεκτρονικούς όσο και ψηφιακούς, για να προσφέρει τα πιο αξιόπιστα αποτελέσματα, χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης, μετατροπέα συναλλάγματος και Χρονικά Μεταβαλλόμενα Προφίλ χώρου, τα οποία θα αλλάζουν μετά από συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ανάλογα με τα γούστα σας. Οι διαστάσεις της συσκευής είναι 106,5x46,8x23,8 και το βάρος της 100,8 γραμ.

Η τιμή του είναι ιδιαίτερα ελκυστική, στα 148 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου φόρου.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v