Panasonic Lumix DMC-FZ50B: Για όσους νιώθουν... επαγγελματίες

Panasonic Lumix DMC-FZ50B: Για όσους νιώθουν... επαγγελματίες

 

Είναι παραπάνω από σίγουρο ότι δεν θα προτιμήστε αυτή την φωτογραφική μηχανή για το σχέδιο της αλλά για τις επιδόσεις της. Αν πάντα ονειρευόσασταν να βγάζετε επαγγελματικές φωτογραφίες, αν και δεν είστε επαγγελματίας, είναι ένα εξαιρετικό μοντέλο. Αν πάλι θέλετε μία ελαφριά και λεπτοκαμωμένη λύση, τρέξτε μακριά.

Σε μια προσπάθεια να γεφυρώσει το κενό ανάμεσα σε απλές και SLR ψηφιακές μηχανές, η Panasonic παρουσίασε ένα υβρίδιο που ακούει στο όνομα Lumix FZ50 με την εντυπωσιακή ανάλυση των 10,1 Μegapixels. Η εξαιρετική DMC-FZ50 προσφέρει εντυπωσιακό 12x οπτικό ζουμ, δυνατότητα καταγραφής σε ποιότητα εικόνας RAW και λήψη βίντεο σε υψηλή ανάλυση (848x480 pixels) σε τυποποίηση 16:9. Εξοπλισμένη με έναν Leica DC φακό με δαχτυλίδι ρύθμισης πάνω στο σώμα του, σας δίνει την επιλογή αυτόματης / χειροκίνητης ρύθμισης  εστίασης και zoom.

Η Panasonic έχει εξοπλίσει αυτή την περίεργη αλλά αξιοπρόσεκτη μηχανή με το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας MEGA O.I.S. (Optic Image Stabilizer), μία τεχνολογία που αναλύει μέχρι και 4000 φορές το δευτερόλεπτο την κίνηση του φακού και απαλύνει το αποτέλεσμα των μη σταθερών χεριών. Επιπλέον, με την χρήση ενός συστήματος αυτόματης ρύθμισης της ευαισθησίας (Intelligent ISO Control) η μηχανή ανιχνεύει οποιαδήποτε κίνηση στο κάδρο σας και ρυθμίζει ανάλογα με την ταχύτητα του αντικειμένου σας αυτόματα την ευαισθησία σε υψηλότερα επίπεδα (μέχρι 3.200) για πανέμορφες εικόνες ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις.

Η εικόνα υπόκειται ταυτόχρονα σε περαιτέρω βελτίωση μέσω ενός εξελιγμένου επεξεργαστή Venus Engine III, την καρδιά όλων των Lumix. Προσφέρει γρήγορη απόκριση για συνεχείς λήψεις, βελτιωμένη μείωση θορύβου και υψηλή ποιότητα στην εικόνα, με αποτέλεσμα αφήνοντας τα πάντα στην κάμερα να έχετε λήψεις καθαρές και με ευκρίνεια.

Η DMC-FZ50 διατίθεται με επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου 710mAh και φορτιστή, ενώ η συσκευασία περιλαμβάνει επιπλέον το πρόγραμμα SilkyPix Developer Studio για εύκολη επεξεργασία εικόνας και μετατροπή των αρχείων RAW των φωτογραφιών σας με την χρήση υπολογιστή.

Με αυξημένη εστιακή απόσταση που φθάνει τα 420mm, οθόνη 2.0'', μνήμη SD / SD High Capacity / MMC, Μέγιστη Μνήμη 8GB (με SDHC), υποστήριξη Pict Bridge, αλλά με αρνητικό σημείο το βάρος και τις διαστάσεις (Βάρος 668 γραμ., διαστάσεις 141 x 86 x 142 mm),
η μαύρη καλλονή της ερασιτεχνικής ψηφιακής φωτογραφίας διεκδικεί μια θέση στην καρδιά σας.

Η τελική ενδεικτική τιμή της με φόρο είναι 640 €, ενώ η κατασκευάστρια εταιρεία εγγυάται ότι η συσκευή θα εργαστεί απροβλημάτιστα για 2 χρόνια.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v