Sony DSC-T100 Black & DSC-T100 Red: Για όσους θέλουν να ξεχωρίζουν

Sony DSC-T100 Black & DSC-T100 Red: Για όσους θέλουν να ξεχωρίζουν
Διαφοροποίηση: Tο εφαλτήριο της επιτυχίας μίας ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής μπορεί να είναι η ποιότητα, αλλά αυτό που θα την κάνει ελκυστικότερη είναι η διαφοροποίηση.

Πολύ λεπτή, με πάχος σχεδόν 2 εκατοστά ενσωματώνοντας την τεχνολογία της DSLR σειράς Α της Sony και τον επεξεργαστή εικόνας BIONZ, η Τ100 θα λειτουργήσει αποτελεσματικά στα χέρια οποιουδήποτε, ακόμα και ενός μικρού παιδιού. Ο σταθεροποιητής εικόνας Super Steady Shot, η τεχνολογία Clear RAW NR για μείωση του θορύβου, και αυτόματη ρύθμιση της έκθεσης και του flash κάνουν θαύματα.

Από την άλλη πλευρά η εντυπωσιακή οθόνη 3 ιντσών με 230.000 pixels που καταλαμβάνει σχεδόν ολόκληρη την πίσω πλευρά και ο αισθητήρας ανάλυσης 8.0 megapixels, η εστιακή απόσταση που βρίσκεται στα 35mm - 175mm και το οπτικό Zoom 5x με κατ’ αναλογίαν ψηφιακό 10x, η επέκταση της μνήμης στα 4GB με την χρήση MS Duo/Pro Duo/Pro Duo HS, η εγγραφή v ideo με ήχο (640 x 480, 30fps), η υποστήριξη Pict Bridge και το βάρος των 141 γραμ., θα πρέπει να είναι ικανοί λόγοι για να εκτιμήσετε την αξία της.

Σε αυτά μπορείτε να προσθέσετε ότι τα μενού της μιλούν πλήρως ελληνικά, ενώ αν η εμφάνιση της συσκευής μετρά, η κάμερα κυκλοφορεί και σε κόκκινο χρώμα, ενώ οι διαστάσεις της (91,8 x 59,8 x 22,3 mm) θα γοητεύσουν και τον πιο απαιτητικό. Η τελική ενδεικτική τιμή της με φόρο είναι 360 €, ενώ η κατασκευάστρια εταιρεία εγγυάται ότι η συσκευή θα εργαστεί απροβλημάτιστα για 1 έτος.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v