Sony DSC-G1: Για ultra compact lifestyle

Sony  DSC-G1: Για ultra compact lifestyle 

 

Το συρόμενο κάλυμμα προστασίας του φακού στο μπροστινό μέρος της κάμερας, της δίνει εντελώς διαφορετική εμφάνιση από τα άλλα μοντέλα που θα βρείτε στην αγορά. Πράγματι μία από τις καλύτερες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές που  μπορείτε να κρατήσετε στα χέρια σας στην κατηγορία ultra compact lifestyle , η DSC-G1 έχει προσεγμένα κομψό σχεδιασμό και πολλές δυνατότητες.

Συγκεκριμένα είναι εξοπλισμένη με έναν αισθητήρα CCD Super HAD 6.1 ενεργών megapixels και έναν Carl Zeiss φακό ακριβείας σε ένα κομψό μεταλλικό περίβλημα αλουμινίου για χαμηλό βάρος και μέγιστη προστασία. Διαθέτει 3x οπτικό zoom και σύστημα "Clear RAW NR", για μείωση του θορύβου στην εικόνα και καλύτερη απόδοση των χρωμάτων. Έτσι θα μπορείτε να βγάζετε άψογες φωτογραφίες, που μπορούν να μεγεθυνθούν χωρίς απώλειες.

Διαθέτει διπλή αντιθαμβωτική τεχνολογία που συνδυάζει σταθεροποιητή Super Steady Shot και υψηλή ευαισθησία ISO 1000. Η  οθόνη διαστάσεων 3,5 ιντσών που δεσπόζει στο πίσω μέρος της μηχανής έχει ανάλυση 921.000 pixels, ενώ η εσωτερική μνήμη της συσκευής φθάνει τα 2GB (για αποθήκευση έως και 600 φωτογραφιών μεγέθους 6.0 megapixels). Η επέκταση μνήμης είναι εφικτή στα 4 GB με την χρήση Memory Stick, ενώ η ψηφιακή μπορεί να τραβά και βίντεο με ήχο.

H μπαταρία τεχνολογίας STAMINA εγγυάται πως θα μπορέσετε να τραβήξετε 280 φωτογραφίες μέχρι να καταφύγετε και πάλι σε φόρτιση, ή να απολαύσετε μέχρι και 140 λεπτά βίντεο ή... μουσικής, καθώς η G1 μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως Mp3 player αν εισάγετε αρχεία είτε μέσω υπολογιστή απευθείας στην κάμερα, είτε μέσω ενός Memory Stick.

Η μέγιστη ανάλυση της είναι 2816x2112 pixels
, η εστιακή απόσταση είναι 38mm - 114mm, το οπτικό Zoom είναι 3x με το ψηφιακό στα 6x –διαμορφώνοντας μία τίμια αναλογία, ενώ το αποθηκευτικό μέσο είναι Memory Stick τύπων MS Duo/Pro Duo/Pro Duo HS. Το βίντεο που είναι σε θέση να τραβήξει είναι ανάλυσης 640x480, στα 30fps, ενώ υποστηρίζει Pict Bridge έχοντας την δυνατότητα να τυπώσει φωτογραφίες σε συμβατούς εκτυπωτές χωρίς ασύρματα και χωρίς να παρεμβάλλεται υπολογιστής.

Το βάρος της συσκευής είναι 204 gr και οι διαστάσεις της 93,3 x 71,7 x 25,3mm. Η τελική ενδεικτική τιμή της με φόρο είναι 560 €, ενώ η κατασκευάστρια εταιρεία εγγυάται ότι η συσκευή θα εργαστεί απροβλημάτιστα για 1 έτος.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v