Κήπος/ Βεράντα: Η όαση... εν οίκω

Κήπος/ Βεράντα: Η όαση... εν οίκω

Η καλύτερη εποχή για να οργανώσετε ή να ανανεώσετε τη βεράντα σας είναι τώρα. Είτε αυτή βρίσκεται στην αρχή ενός καταπράσινου κήπου, είτε στο μπαλκόνι κάποιου διαμερίσματος, με τα κατάλληλα έπιπλα και διακοσμητικά κήπου, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε τον προσωπικό σας καταπράσινο παράδεισο, που θα σας χαρίσει στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης.

Πετάξτε τις λευκές πλαστικές καρέκλες και τα τραπέζια από κόντρα πλακέ. Αξίζει να επενδύσετε σε μπαμπού πολυθρόνες και αναπαυτικές ξαπλώστρες, μεγάλες ξύλινες ομπρέλες, γλάστρες και άλλα διακοσμητικά που θα προσδώσουν στιλ και φινέτσα στη βεράντα σας, δημιουργώντας σας την εντύπωση ότι βρίσκεστε σε κάποιο παραθαλάσσιο beach bar.

Στο Notos Galleries Home βρήκαμε τεράστια συλλογή από έπιπλα, συσκευές και διακοσμητικά κήπου. Μας εντυπωσίασε το rattan σαλόνι της εταιρίας Bhineka με τον άνετο τριθέσιο καναπέ (τιμή: 850 ευρώ), την πολυθρόνα (τιμή: 350 ευρώ), το κεντρικό τραπέζι (τιμή: 250 ευρώ) και το βοηθητικό τραπέζι 50x50 (τιμή: 110 ευρώ).

Ακόμα πιο εξωτικό βρήκαμε το δεύτερο σαλόνι της ίδιας εταιρίας με τον διθέσιο καναπέ (τιμή: 700 ευρώ), την καρέκλα με τα μπράτσα (τιμή: 195 ευρώ), το κεντρικό τραπέζι (τιμή: 190 ευρώ) και τις ξαπλώστρες (τιμή: 110 ευρώ η μία).

Αν ωστόσο, αποζητάτε ακόμα περισσότερη άνεση, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το τεράστιο κρεβάτι κήπου με το στρώμα του καταστήματος IKIA (τιμή: 1.490 ευρώ), ή έστω από την πολυθρόνα από ξύλο teak με τα μαξιλάρια (τιμή: 550 ευρώ) και το υποπόδιο (τιμή: 250 ευρώ), του Notos Galleries Collection.

Για τα καλοκαιρινά σας γεύματα έξω από το σπίτι, σας προτείνουμε την τραπεζαρία από ξύλο teak της εταιρίας Marcelindo. Το τραπέζι (τιμή: 1.800 ευρώ) έχει διαστάσεις 180x100, ενώ οι καρέκλες, από ξύλο teak και batyline, είναι αναδιπλούμενες (τιμή: 270 ευρώ η μία).

Για τους λάτρεις του τέλειου design, ωστόσο, προτείνουμε την τραπεζαρία του οίκου Puriartha, με το τραπέζι 180x100 από πλαστικό rattan και καπάκι από ξύλο teak (τιμή: 980 ευρώ) και τις πολυθρόνες από πλαστικό rattan (τιμή: 390 ευρώ η μία).

Τα έπιπλα όμως μόνο, δεν είναι αρκετά για να διαμορφώσουν τον κήπο σας σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον. Διακοσμήστε κάποιες γωνιές με φωτοφόρα από ξύλο, του οίκου Marcelindo (τιμή: 49 ευρώ), ή με βάζα από bamboo του οίκου Bo Concept (τιμή: 101 ευρώ το ένα).

Στο Notos Galleries Home βρήκαμε ακόμα ντουζιέρα από ξύλο teak του οίκου Marcelindo (τιμή: 490 ευρώ), διακοσμητικά τσίγκινα ποτιστήρια του οίκου Carousel (τιμή: 32 ευρώ) με λουλούδια, του οίκου Sia (τιμή: 12,90 ευρώ). Καθώς επίσης και την ψησταριά υγραερίου με καυστήρα αλουμινίου και σχάρα χρωμίου της εταιρίας Berson (τιμή: 249 ευρώ), απαραίτητο αξεσουάρ της οποίας είναι και η ποδιά BBQ (τιμή: 18,50 ευρώ), το γάντι (τιμή: 7 ευρώ), ο σκούφος μάγειρα (τιμή: 6 ευρώ) και η βούρτσα (τιμή: 10 ευρώ), όλα από το Notos Galleries Collection.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v