Οι 10 πιο σέξι γυναίκες τώρα στο Hollywood

Το γούστο στις γυναίκες είναι προσωπική υπόθεση, όμως σε αυτή τη λίστα δεν χωρούν οπαδικά. Ιδού δέκα γυναικάρες του Χόλιγουντ που αρέσουν πολύ.
Οι 10 πιο σέξι γυναίκες τώρα στο Hollywood

Κατά κοινή ομολογία, οι παρακάτω γυναίκες ηθοποιοί του Hollywood είναι ο ορισμός του σέξινες, η καθεμία με το δικό της τρόπ.

Τζένιφερ Λώρενς

Ήταν η νεαρότερη ηθοποιός που προτάθηκε για Όσκαρ τρεις φορές, σε ηλικία μόλις 23 ετών, κερδίζοντας το ένα για το Silver Linings Playbook και παραμένει μια από τις πιο ταλαντούχες και όμορφες ηθοποιούς της γενιάς της.



Άμπερ Χερντ

Η πρώην σύζυγος του Τζόνι Ντεπ και του Έλον Μασκ είναι πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός, ενώ πρωταγωνιστεί αυτήν την περίοδο στην σειρά The Stand. Οι γυμνές της σκηνές σε ταινίες όπως το Informers είναι χάρμα οφθαλμών.



Φράντσια Ρέσα

Γνωστή για κλασικές αμερικάνικες ταινίες Bring It On: All or Nothing, The Secret Life of the American Teenager και Grown-ish, η Φράντσια ξεχωρίζει και προκαλεί καρδιοχτύπια με την μεξικάνικη γοητεία της.



Σκάρλετ Γιόχανσον

Όταν η ομορφιά συνδυάζεται άψογα με την σεξουαλικότητα [DG1] τότε βγαίνουν γυναίκες σαν την Σκάρλετ. Αρκετά χρόνια μετά το Χαμένοι στη Μετάφραση, πλέον πρωταγωνιστεί σε αρκετές ταινίες από το σύμπαν της Marvel (Avengers, Black Widow, Captain America κ.α.)



Αντριάνα Λίμα

Γνωστή για τη πολυετή συνεργασία της με την εταιρεία Victoria's Secret, η βραζιλιάνα Αντριάνα Λίμα είναι στα 39 της χρόνια πιο σέξι από ποτέ.



Μάργκοτ Ρόμπι

Η Αυστραλή ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα της στα 17, και απογειώθηκε μετά την συμμετοχή της στο Wolf of Wall Street και το Once Upon a Time in Holywood, όπου υποδύθηκε την επίσης πανέμορφη Σάρον Τέιτ.



Γκαλ Γκαντό

Προκάλεσε απανωτά καρδιοχτύπια όταν κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία Wonder Woman και συνεχίζει ακάθεκτη να αποδεικνύει πως δεν υπάρχουν όρια στο πόσο σέξι μπορεί να είναι μια γυναίκα. Καθαρά υποκειμενικά, η Μις Ισραήλ 2004 είναι ίσως η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου.



Έμα Στόουν

Έγινε γνωστή με το Amazing Spider Man το 2012, κέρδισε Όσκαρ για το La La Land και συνδυάζει τσαχπινιά, θηλυκότητα και στιλ σε ένα πακέτο πέρα για πέρα ελκυστικό. Είναι επίσης ηθοποιός «χαμαιλέοντας» μιας και μπορεί να φέρει εις πέρας κάθε ρόλο.



Έμα Ουότσον

Το κοριτσάκι από το Χάρι Πότερ έχει γίνει μια καθωσπρέπει δεσποινίδα πλέον, και όπως όλοι περίμεναν μεταμορφώθηκε σε μια αιθέρια ύπαρξη με αρκετό ταλέντο και πληθωρική ομορφιά.



Νάταλι Πόρτμαν

Μπορεί να μην είναι ο ορισμός του σέξι, όμως η γοητεία της σε συνδυασμό με το ταλέντο και το στιλ της, την κάνουν μια από τις πιο ελκυστικές ηθοποιούς εκεί έξω – ή μάλλον εκεί πάνω, στον λόφο του Χόλιγουντ.


 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v