ΤΕΧΝΕΣΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Χειμερία νάρκηKis Uykusu


Συγγραφέας/είς:
Νούρι Μπιλγκε Κεϋλάν, Ίμπρου Κεϋλάν
Σκηνοθεσία:
Νούρι Μπιλγκε Κεϋλάν
Πρωταγωνιστούν:
Χάλακ Μπιλγκίνερ, Αϊμπέργκ Πεκάν, Τάμερ Λέβεντ, Μελίσα Σόζεν, Ντέμετ Άκμπαγκ, Σερχάτ Μουσταφά Κιλίς, Νετζάτ Ισλέρ, Ναντίρ Σαριμπάκακ, Εμιρχάν Ντορουκτοτάν, Εκρέμ Ιλχάν, Ραμπία Οζέλ
Διάρκεια:
196
Στις αίθουσες από:
05/02/2015
Είδος:
Δράμα
Περιγραφή:

Ο Αϊντίν, ένας πρώην ηθοποιός, διευθύνει ένα μικρό ξενοδοχείο στην κεντρική Ανατολία, μαζί με τη νεαρή του σύζυγο Νιχάλ, με την οποία είναι συναισθηματικά απόμακρος, και την αδελφή του, Νεκλά, η οποία υποφέρει λόγω πρόσφατου διαζυγίου.

Που παίζεται τώρα
 
Η ταινία δεν προβάλλεται αυτή την εβδομάδα
 

"Μόνο αυτός που δεν τραβάει κουπί έχει χρόνο να ταρακουνήσει τη βάρκα."

Ζαν-Πωλ Σαρτρ

  • -1940: Ο γιος του Τζιάκομο Πουτσίνι εγκαινιάζει τη νέα όπερα της Αθήνας στο Θέατρο Ολύμπια της οδού Ακαδημίας. Εναρκτήριο έργο, η όπερα του πατέρα του «Μαντάμ Μπάτερφλαϊ».

    -1950: Αρχίζει το πρώτο Μουντομπάσκετ στο Μπουένος Άιρες. Θα ολοκληρωθεί στις 3 Νοεμβρίου, με νικήτρια την ομάδα της Αργεντινής.

    -1964: Ο γάλλος φιλόσοφος Ζαν Πολ Σαρτρ αρνείται το Νόμπελ Λογοτεχνίας, υποστηρίζοντας ότι θα μειώσει το γόητρο της συγγραφικής του δουλειάς.

    -1988: Ο Ανδρέας Παπανδρέου επιστρέφει από το Λονδίνο, μετά την επέμβαση μπαι-πας, στην οποία υποβλήθηκε στο νοσοκομείο Χέρφιλντ. Καθώς κατεβαίνει από τη σκάλα του αεροπλάνου, με ένα νεύμα του καλεί κοντά του τη Δήμητρα Λιάνη, επισημοποιώντας τη σχέση του.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2