ΖΩΔΙΑΤοξότης

Τοξότης: Μηνιαία Πρόβλεψη Ιουνίου 2020

Χαρούμενος, παρορμητικός και απρόβλεπτος ο Τοξότης είναι αδύνατο να περιοριστεί σε πλαίσια.

23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

1ο δεκαήμερο (από 23/11 έως 2/12)
Στις αρχές του μήνα ίσως κάνετε σκέψεις που δεν τις κοινοποιείτε στους άλλους. Επίσης ασχολείστε με οικονομικά θέματα και υποχρεώσεις. Η Αφροδίτη από τις 9/6 και μετά σας επαναφέρει σε συμφωνίες και συνεργασίες με παλιούς συνεργάτες. Αγαπημένα άτομα θα σας γυρίσουν   πίσω στο χρόνο, ίσως σε μια συγκατοίκηση που θα σας γεμίσει αναμνήσεις. Ότι και να έχετε αποφασίσει για ένα γάμο ή μια συνεργασία αυτό πρέπει να οριστικοποιηθεί μετά τις 24/6. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα ασχοληθείτε με τον εσωτερικό εαυτό σας, θα είστε υπέρ αναλυτικοί. Τα οικονομικά που έχουν σχέση με τρίτους, όπως υποχρεώσεις σε δάνεια, ασφάλειες ή κληρονομιές, θα απορροφήσουν αρκετή από την ενέργειά σας. Στις 21/6 αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου επηρεάζονται από την έκλειψη Ήλιου, στον τομέα που αφορά τις εμμονές σε ψυχολογικό επίπεδο ή σε πρακτικό επίπεδο τονίζεται η ανάγκη να τακτοποιηθούν οικονομικές υποχρεώσεις, όπως επίσης να αποφεύγονται επενδύσεις ή το «μαύρο» χρήμα.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/12)
Μέχρι τις 9/6 η Αφροδίτη χαρίζει αρμονία στις σχέσεις και τις συνεργασίες, όμως δεν πρέπει ακόμα να κατασταλάξετε σε κάτι μόνιμο μιας και ακόμα η Αφροδίτη είναι ανάδρομη θα υπάρχει καθυστέρηση στην πραγματοποίηση της επιτυχίας μιας συνεργασίας ή ενός γάμου. Ο Άρης την ίδια σχεδόν περίοδο θα δημιουργεί εντάσεις στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Όλο αυτό το διάστημα είστε προσηλωμένοι στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Συζητήσεις, έγγραφα και μετακινήσεις για οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν σχεδόν όλο το μήνα. Αποφύγετε αποφάσεις οικονομικές που αφορούν τρίτους από τις 18/6 και μετά. Η έκλειψη Σελήνης στις 5/6 γίνεται στο δεκαήμερο σας και θα σας επηρεάσει άμεσα, πιο πολύ σε ψυχολογικό επίπεδο, όμως και εντάσεις που ίσως ακολουθήσουν με οικεία πρόσωπα. Η διάθεσή σας διακρίνεται από σκαμπανεβάσματα που κουράζουν πρωτίστως εσάς τους ιδίους, βρείτε τις ισορροπίες σας.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 21/12)
Στις αρχές του μήνα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα το πλανητικό σκηνικό.  Εσείς όμως που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου μπορεί στις 11/6 να έχετε προσδοκίες από ένα γάμο ή μια συνεργασία σε σχέση με την οικογένεια που θα διαψευστεί. Ο Άρης από τις 11/6-26/7 θα  φέρνει εντάσεις στην οικογένεια ή προβλήματα σε ακίνητα. Ίσως αυτό το διάστημα κάνετε κάποιες εργασίες στο χώρο του σπιτιού π.χ. επιδιορθώσεις. Οι διαπροσωπικές σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο, στα μέσα του μήνα. Οικονομικά θέματα που αφορούν ακίνητα μπορεί να τακτοποιηθούν, έστω και αλλάζοντας ριζικά τα δεδομένα που είχατε μέχρι τώρα στον τρόπο που διαχειριζόσασταν τα χρήματα.

"Το σινεμά είναι μια τέχνη όπου κάνεις ωραία πράγματα σε ωραίες γυναίκες."

Φρανσουά Τρυφφώ, 1932-1984, Γάλλος σκηνοθέτης

  • 1916 - Διεξάγεται η Ναυμαχία της Γιουτλάνδης, η μεγαλύτερη ναυμαχία του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, μεταξύ Αγγλίας και Γερμανίας
    1952 - Ο Νικόλαος Πλαστήρας αναλαμβάνει Πρωθυπουργός της Ελλάδας.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2