ΖΩΔΙΑΤοξότης

Τοξότης: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 19-25/4/2021

Χαρούμενος, παρορμητικός και απρόβλεπτος ο Τοξότης είναι αδύνατο να περιοριστεί σε πλαίσια.

23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

1ο δεκαήμερο (από 23/11 έως 2/12)
Η εργασία είναι πολύ σημαντική για εσάς και φαίνεται ότι αυτό το διάστημα θα έχετε καλές επιδόσεις στη δουλειά σας. Συναντήσεις και μετακινήσεις για να διεκπεραιώσετε πρακτικά και γραφειοκρατικά θέματα. Ίσως αυτή την εβδομάδα ασχοληθείτε και με θέματα υγείας π.χ. επίσκεψη σε γιατρό, τσεκ απ κτλ. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου, μπορεί να έχετε ένα ξαφνικό μπόνους από τη μισθωτή εργασία. Βέβαια θα υπάρχουν νέα που θα σας ξαφνιάσουν, τα νεύρα στις 24/4 θα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ο Άρης στον τομέα των οικονομικών υποχρεώσεων επηρεάζει αυτούς που έχουν γεννηθεί τις αρχές του δεκαημέρου.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/12)
Δεν θα βαρεθείτε, η καθημερινότητα θα είναι έντονη με εναλλαγές κι εκπλήξεις. Ίσως να έχετε ανάγκη από ανανέωση κι αυτή την εβδομάδα,  ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου. Θα έχετε μία ξεχωριστή (διαφορετική) εμπειρία στον χώρο δουλειάς, που σας εκπλήξει θετικά. Σίγουρα θα υπάρχουν νεύρα και συζητήσεις ή συναντήσεις θα είναι εκτός προγράμματος. Στο τέλος της εβδομάδας θα περιορίσετε την επικοινωνία και κάποιες συμφωνίες θα καθυστερήσουν. Το περιβάλλον, σας στερεί την άνεση να δείξετε τον ενθουσιασμό σας για τις επιτυχίες σε πρακτικό επίπεδο ή την καλή απόδοση που είχατε στην δουλειά. Κάποιο πρόσωπο από τους συγγενείς, ίσως σας φρενάρει. Τέλος, τα μηνύματα που παίρνετε από το χώρο εργασίας είναι θετικά, καλά νέα και σε ότι αφορά την υγεία.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 21/12)
Είναι μία εβδομάδα με λιγότερη ένταση από την προηγούμενη. Φροντίστε να γεμίσετε τις “μπαταρίες”, σίγουρα θα χρειαστεί αφού το επόμενο διάστημα θα έχετε πολλά να χειριστείτε σε πρακτικό επίπεδο. Ο Δίας συνεχίζει να ευνοεί την επικοινωνία και τις σχέσεις με το περιβάλλον. Καλή περίοδος για συμφωνίες, εμπόριο κι ότι έχει σχέση με γραπτό και προφορικό λόγο.

SPONSORED LINKS

"Το φαγητό είναι μια γεωργική πράξη."

Wendell Berry, Αμερικανός συγγραφέας

  • 1941 - Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος: ο βουλγαρικός στρατός εισέρχεται στην Ελλάδα.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2