ΖΩΔΙΑΤοξότης

Τοξότης: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 18-24/1/2021

Χαρούμενος, παρορμητικός και απρόβλεπτος ο Τοξότης είναι αδύνατο να περιοριστεί σε πλαίσια.

23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Το πρώτο δεκαήμερο έχει “επενδύσει” στο περιβάλλον, του φίλους, συγγενείς κτλ. Ανατροπές κι εντάσεις αυτές τις μέρες. Ξαφνικά γεγονότα δεν αφήνουν να διεξάγεται ομαλά η καθημερινότητα. Επίσης, για πρακτικά απλά θέματα ή θέματα εργασίας θα πυροδοτηθούν εντάσεις με συναδέρφους και το περιβάλλον σας. Μη μεγαλοποιείτε καταστάσεις και αποφύγετε τις μεγαλοστομίες. Προσοχή στις μετακινήσεις. Στο τέλος της εβδομάδας περιορίζονται οι κινήσεις κι ο λόγος σας. Ίσως σας απασχολήσει ένα μεγάλο άτομο στην ηλικία ή σας πει την γνώμη του κι αυτό θα σας βοηθήσει λόγω της πείρας του.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μία εβδομάδα με μεγάλη κινητικότητα. Συμφωνίες, συζητήσεις και επικοινωνία με το περιβάλλον θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτών των ημερών. Αν είστε έμποροι ή ασχολείστε με γραφειοκρατικά θέματα είναι καλή περίοδος να κινηθείτε αυτό το διάστημα. Εύνοια σε οικονομικά θέματα γενικά, αλλά και σε σχέση με ακίνητα ή με οικογενειακές επιχειρήσεις. Αγορές θα σας δώσουν χαρά.

Το τρίτο δεκαήμερο δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από το πλανητικό σκηνικό. Είναι ευκαιρία να αναδιοργανωθείτε. Στο τέλος της εβδομάδας θα είστε πιο κοινωνικοί, θα συζητάτε και θα κάνετε μικρές διαδρομές με φίλους.

SPONSORED LINKS

"Η ζωή είναι σαν άλμα με αλεξίπτωτο: πρέπει να το κάνεις σωστά με την πρώτη."

Eleanor Roosevelt

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2