ΖΩΔΙΑΤοξότης

Τοξότης: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 30/3-5/4/2020

Χαρούμενος, παρορμητικός και απρόβλεπτος ο Τοξότης είναι αδύνατο να περιοριστεί σε πλαίσια.

23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

1ο δεκαήμερο (από 23-11 έως 2/12)
Αυτοί που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, θα έχετε πολλές συναντήσεις και συζητήσεις που θα σας δημιουργούν εντάσεις. Το περιβάλλον σας περιορίζει. Πιθανό να έχετε κάποιο πρόβλημα με ένα συγγενικό σας πρόσωπο ή γείτονα. Ξεκαθαρίστε τη θέση σας και ωφεληθείτε από την εμπειρία. Στο τέλος της εβδομάδας μια συνεργασία θα σας βγάλει από τα αδιέξοδα. Ευνοϊκή περίοδος για τις σχέσεις σας.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/12)
Σκέφτεστε και πράττετε δημιουργικά. Θα θέλατε να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά. Ο έρωτας σας αναζωογονεί. Επικοινωνείτε με την οικογένεια και προσφέρετε ο ένας στον άλλο. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι ότι υποσχέσεις που λαμβάνετε από οικεία πρόσωπα δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνουν. Αποφύγετε συζητήσεις για ακίνητα γιατί οι πληροφορίες που θα λάβετε μπορεί να μην ευσταθούν.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 21/12)
Δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι δεν έχετε εμμονές και φοβίες το τελευταίο διάστημα για οικονομικά και ηθικά θέματα. Έχει αλλάξει ο τρόπος που ξοδεύετε τα χρήματα, αυτό δεν έγινε τυχαία αλλά μετά από δύσκολες εμπειρίες. Η σύνοδος Δία-Πλούτωνα σας ωθεί να κάνετε ένα μεγάλο άνοιγμα που θα σας αποδώσει σε βάθος χρόνου. Προσοχή στις επιλογές σας ώστε να πετύχετε αυτό που θέλετε με τις λιγότερες δυνατόν απώλειες, από την άλλη τα κέρδη μπορεί να είναι μεγαλύτερα των προσδοκιών σας.

"Στη ζωή μου έχω περάσει από φρικτές καταστάσεις, μερικές από τις οποίες μάλιστα συνέβησαν και στην πραγματικότητα."

Μαρκ Τουαίην

  • 1725 - Γέννηση του Τζιάκομο Καζανόβα, Ιταλού καρδιοκατακτητή και συγγραφέα

© 2002-2020 MEDIA2DAY