ΖΩΔΙΑΤοξότης

Τοξότης: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 19-25/10/2020

Χαρούμενος, παρορμητικός και απρόβλεπτος ο Τοξότης είναι αδύνατο να περιοριστεί σε πλαίσια.

23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Το πρώτο δεκαήμερο με τον ανάδρομο Ερμή επαναφέρει σκέψεις στο μυαλό του χωρίς να υπάρχει μια αληθινή ή πρακτική βάση και ταράζεστε ψυχολογικά. Εντάσεις στην καθημερινότητα και στο χώρο εργασίας για θέματα που επανέρχονται στην επιφάνεια. Προσοχή στην ψυχική σας υγεία που έχει αντίκτυπο και στη σωματική.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα, αυτοί που επηρεάζονται από τις όψεις είναι οι γεννημένοι στο τέλος του δεκαήμερου 12-13/12, με εντάσεις που θα προέρχονται από την οικογένεια, το πιθανότερο για οικονομικούς λόγους. Όμως θα βρεθεί λύση μέσω των δικών σας προσπαθειών στην καριέρα σας, επίσης ένα μεγαλύτερο άτομο στην ηλικία ή με κύρος π.χ. προϊστάμενος θα σας βοηθήσει οικονομικά.

Το τρίτο δεκαήμερο θα αρχίζει να παίρνει “ανάσες” στην πίεση που είχε μέχρι τώρα στα οικονομικά του. Κάποια έσοδα σταθεροποιούνται μέσα από ριζικές αλλαγές στον τρόπο που διαχειρίζεστε πλέον τα οικονομικά σας. Επωφεληθείτε την εβδομάδα για να κάνετε μια δική σας δουλειά που θα σας αποφέρει κέρδη.

"Η ζωή είναι κωμωδία γι’ αυτούς που σκέφτονται και τραγωδία γι’ αυτούς που αισθάνονται."

Horace Walpole

  • -1825: Δημοσιεύεται για πρώτη φορά στη «Γενική Εφημερίδα της Ελλάδος» κριτική του ποιήματος του Διονυσίου Σολωμού «Ύμνος εις την Ελευθερία», από τον Σπυρίδωνα Τρικούπη.

    -1879: Ο Τόμας Έντισον δοκιμάζει με επιτυχία τον πρώτο ηλεκτρικό λαμπτήρα πυράκτωσης, ο οποίος λειτουργεί 13½ ώρες προτού σβήσει.

    -1918:Πραγματοποιείται το πρώτο εργατικό συνέδριο στην Ελλάδα, στο φουαγιέ του Βασιλικού Θεάτρου στην Αθήνα. Η πρώτη Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ απαρτίζεται από τους Α. Μπεναρόγια, Ε. Ευαγγέλου, Ηλ. Δελαζάνο, Ε. Μαχαίρα.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2