ΖΩΔΙΑΤοξότης

Τοξότης: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 27/7-2/8/2020

Χαρούμενος, παρορμητικός και απρόβλεπτος ο Τοξότης είναι αδύνατο να περιοριστεί σε πλαίσια.

23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

1ο δεκαήμερο (από 23-11 έως 2/12)
Μια πολύ καλή εβδομάδα που ταιριάζει με την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα που υπάρχει γύρω σας. Σκέπτεστε αισιόδοξα και δεν είναι άσχημη ιδέα να οργανώσετε τις διακοπές σας. Θέματα που έχουν σχέση με σπουδές, νόμο και εξωτερικό είναι στις προτεραιότητές σας.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/12)
Ο Άρης σας κάνει ερωτικούς και ιδιαίτερα διεκδικητικούς. Τα δημιουργικά σχέδια που έχετε στο μυαλό σας, χρειάζονται αρκετή ενέργεια. Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα που επικρατεί, δεν θα αποφύγετε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις για οικονομικά θέματα που μπορεί να αφορούν μία επένδυση, μία χρηματοδότηση ακόμα και ένα κληρονομικό θέμα.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 21/12)
Μία οικογενειακή επιχείρηση φαίνεται ότι θα έχει ευνοϊκή συνέχεια από οικονομική άποψη. Η βοήθεια από οικεία πρόσωπα θα είναι σημαντική. Επίσης ότι αφορά αγορά ακινήτου, ίσως να είναι η κατάλληλη στιγμή. Την ίδια στιγμή θα αισθανθείτε ότι μία συνεργασία ή μία συγκατοίκηση, σας απογοητεύει. Συζητήσεις και συμφωνίες για κάποια επένδυση ή χρηματοδότηση μπορεί να λάβει χώρα αυτό το διάστημα. Μην υπερβάλετε και μην ξοδεύετε «ασύστολα», θα υπάρξουν αρκετές υποχρεώσεις προς τρίτους που αργότερα θα πρέπει να διευθετήσετε.

"Φίλος είναι κάποιος που σου δίνει πλήρη ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου."

Jim Morrison

  • 1790 - Εκδίδεται στις ΗΠΑ το πρώτο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, για τον εφευρέτη Σάμιουελ Χόπκινς στην παραγωγή ποτάσας.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2