ΖΩΔΙΑΖυγός

Ζυγός: Μηνιαία Πρόβλεψη Σεπτεμβρίου 2020

Γοητευτικός, ισορροπημένος και επιπόλαιος ο Ζυγός θα εμμένει στην άποψή του μέχρι τελικής πτώσης.

24 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου

1ο δεκαήμερο (από 24/9 έως 2/10)
Πολύ θετικός μήνας για σας ο Σεπτέμβριος, αν και δεν επηρεάζεστε από όψεις, οι πλανήτες είναι ευνοϊκοί για το δεκαήμερό σας. Είστε πολύ κοινωνικοί, ακούραστοι στις μετακινήσεις και την επικοινωνία. Η Αφροδίτη στον Λέοντα σας κάνει να είστε η ψυχή της παρέας, βρίσκετε τη συμπαράσταση και την αγάπη από τους ομοϊδεάτες σας. Επίσης μπορεί να υπάρχει και συναισθηματικό ενδιαφέρον από κάποιο άτομο που βρίσκεστε μαζί σε μία κοινή δράση. Καινούργια μέρη ή άνθρωποι θα σας κινήσουν το ενδιαφέρον. Στο τέλος του μήνα πρέπει να ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα και να συζητήσετε ή να κάνετε συμφωνίες.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/10)
Ενώ τις πρώτες δέκα μέρες είστε αρκετά εσωστρεφείς και απομονώνεστε, μετά τις 12/9 βγαίνετε από το καβούκι σας και δεν προλαβαίνετε τις κοινωνικές επαφές. Εκφράζεστε πιο άνετα, κάνετε επαφές και μετακινήσεις που σας απελευθερώνουν. Η Αφροδίτη σας κάνει αγαπητούς στις παρέες και τις ομάδες που συμμετέχετε. Συναισθηματικό ενδιαφέρον από κάποια άτομα από το εξωτερικό ή τελείως διαφορετικά από εσάς. Προσοχή στις ξαφνικές ανατροπές στα μέσα του μήνα από οικονομικές διαφορές ή προβλήματα σε παράτολμους στόχους. Υπερβολές και μεγαλοστομίες με τα μέλη της οικογένειας στις 17/9. Η Πανσέληνος δείχνει ότι πρέπει να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να αποκρυπτογραφήσετε τί είναι αυτό που σας «ρίχνει» ψυχολογικά και αντίστοιχα σας επηρεάζει και σωματικά.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 23/10)
Ο Άρης απέναντί σας δείχνει ότι θα υπάρχει ένταση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, όμως μετά τις 10/9 γίνεται ένας αναπροσδιορισμός στα πράγματα που σας χωρίζουν ή σας ενώνουν με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες. Στις αρχές του μήνα κάνετε μυστικές συζητήσεις και συμφωνίες, προσοχή στα κουτσομπολιά. Θέλετε να απομονωθείτε και να κάνετε σχέδια για το μέλλον μέχρι τις 20/9 περίπου. Το τέλος του μήνα σας βρίσκει με πολύ καλή διάθεση γιατί αρχίζετε και γίνεστε πιο κοινωνικοί και αυτό σας κάνει χαρούμενους. Οι παρέες, οι ομάδες και οι ομοϊδεάτες είναι στο πλευρό σας. Συναισθηματικό ενδιαφέρον από ένα άτομο που είναι μέλος μιας παρέας ή από άτομο του εξωτερικού. Προσοχή στις 29/9 μπορεί να υπάρχουν στην οικογένεια εντάσεις και περιορισμοί που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

"Η αμφιβολία δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση, αλλά η βεβαιότητα είναι μία παράλογη κατάσταση."

Βολταίρος

  • 1791 - Γεννιέται ο Μάικλ Φαραντέι, Άγγλος επιστήμονας με σημαντική συμβολή στην εξέλιξη του ηλεκτρομαγνητισμού και της ηλεκτροχημείας.
    1869 - Ο Χρυσός του Ρήνου, πρώτο μέρος της τετραλογίας του Δαχτυλιδιού των Νιμπελούνγκεν του Ρίχαρντ Βάγκνερ, παρουσιάζεται για πρώτη φορά, στο Μόναχο.
    1908 - Αναγνωρίζεται η ανεξαρτησία της Βουλγαρίας.
    1943 – Το ελληνικό αντιτορπιλικό Αδρίας Ι προσκρούει σε νάρκη. Από την έκρηξη αποκόπηκε η πλώρη του. Παρά τις ζημιές το πλοίο κατόρθωσε κα έφθασε στις τούρκικες ακτές με 21 νεκρούς και 30 τραυματίες.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2