ΖΩΔΙΑΖυγός

Ζυγός: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 28/9-4/10/2020

Γοητευτικός, ισορροπημένος και επιπόλαιος ο Ζυγός θα εμμένει στην άποψή του μέχρι τελικής πτώσης.

24 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου

1ο δεκαήμερο (από 24/9 έως 2/10)
Η πανσέληνος γίνεται απέναντί σας και επηρεάζει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου. Ο Ήλιος φωτίζει την προσωπικότητα σας (χρόνια πολλά!), είναι μια συγκυρία που πρέπει να σταθμίσετε τα δικά σας θέλω αλλά και του/της συντρόφου. Βρείτε τη «χρυσή τομή», μέχρι στιγμής φαίνεται ότι αμφιταλαντεύεστε σε ότι έχει να σχέση με συνεργασίες και γάμο. Συζητήσεις, συμφωνίες και μετακινήσεις για οικονομικούς λόγους το τέλος της εβδομάδας.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/10)
Ο Ήλιος είναι ζώδιο σας από 1/10 και αρχίζει η περίοδος των γενεθλίων σας (χρόνια πολλά!), είστε πολύ δοτικοί κι αυτό αντανακλάται στους γύρω σας. Η προσωπικότητα σας φαίνεται χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Βρείτε την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά που μερικές φορές σας λείπει. Ξεχωρίζετε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η πανσέληνος επηρεάζει κι εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, φωτίστε περισσότερο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 23/10)
Στις αρχές της εβδομάδας οι σχέσεις με τους συνεργάτες και τις ομάδες που συμμετέχετε είναι πολύ εποικοδομητικές. Ο/Η σύντροφος, σας διεκδικεί κι αυτό είναι κάτι που σας εξιτάρει. Άτομα μέσα από μια συνεργασία μπορεί να σας δείξουν την ερωτική διάθεση που έχουν προς εσάς, το φλερτ δεν θα λείψει. Στις 29/9 όμως πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί ίσως υπάρξουν προστριβές με τον/την σύντροφο για οικογενειακούς λόγους ή για κάποια ακίνητα. Επίσης θα διαπιστώσετε ότι συνεργάτες και συνεταίροι είναι πολύ εριστικοί απέναντί σας. Προσοχή σε νομικά θέματα.

"Η υπομονή είναι πικρή, αλλά ο καρπός της είναι γλυκός."

Ζαν-Ζακ Ρουσσώ

  • 1876 - Ιδρύεται το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, από την κυβέρνηση του Αλεξάνδρου Κουμουνδούρου

    1983 - Συναυλία στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο δίνει ο Γιώργος Νταλάρας, σημειώνοντας ρεκόρ για έλληνα καλλιτέχνη, όσον αφορά την προσέλευση κόσμου. «Η ελληνική μουσική εισέρχεται στο χώρο των σταδίων» γράφει το περιοδικό «Rolling Stone».

    1987 - Το «Γκάζι», το παλιό εργοστάσιο, μεταβάλλεται σε κέντρο καλλιτεχνικής δημιουργίας, με πρωτοβουλία του δημάρχου Μιλτιάδη Έβερτ.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2