ΖΩΔΙΑΖυγός

Ζυγός: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 18-24/1/2021

Γοητευτικός, ισορροπημένος και επιπόλαιος ο Ζυγός θα εμμένει στην άποψή του μέχρι τελικής πτώσης.

24 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου

Το πρώτο δεκαήμερο θα ήθελε να επικεντρωθεί στη χαρά και την ευχαρίστηση, κάτι που είναι δύσκολο να πραγματοποιήσει. Αυτό οφείλεται στις ανατροπές σε οικονομικές υποχρεώσεις. Έρχονται καταστάσεις ή πάθη από το παρελθόν που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε. Προσοχή λοιπόν, κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην ξεχνάτε ότι αν έχετε αφήσει εκκρεμότητες οικονομικές όπως δάνεια, τράπεζες, ασφάλειες και κληρονομικά, έρχονται μπροστά σας. Στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να πιεστείτε, αλλά βάζετε μια τάξη στις υποχρεώσεις σας με την βοήθεια των αγαπημένων σας.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα βρει τη θαλπωρή που χρειάζεται μέσα από το σπίτι και την οικογένεια. Θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Το φλερτ δεν θα λείπει. Στο τέλος της εβδομάδας θα αισθάνεστε πολύ “χαλαρά” και ξεκούραστα. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με τη διακόσμηση, την τέχνη ή πνευματικά θέματα.

Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα. Πρέπει να αναδιοργανωθείτε, είχατε αρκετή ένταση. Η ασχολία με δημιουργικά θέματα θα σας χαλαρώσουν. Τα νέα, στο τέλος της εβδομάδας, θα είναι ευχάριστα. Το Σαββατοκύριακο μικρές διαδρομές και συζητήσεις θα σας δώσουν χαρά.

SPONSORED LINKS

"Η όμορφη γυναίκα είναι στολίδι και η καλή θησαυρός."

Άρθουρ Σοπενχάουερ

  • 1830 — Υπογράφεται στο Λονδίνο, μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου, Γαλλίας και Ρωσίας, πρωτόκολλο με το οποίο η Ελλάδα ανακηρύσσεται ανεξάρτητο κράτος.
    1878 — Ο ελληνικός στρατός εισβάλλει στην Θεσσαλία.
    1924 — Φεύγει από τη ζωή ο ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης, Βλαντιμίρ Λένιν.
    1976 — Λαμβάνει χώρα η πρώτη εμπορική πτήση με επιβάτες του υπερηχητικού αεροπλάνου Κονκόρντ.
    1984 — Πεθαίνει στην Χαλκίδα ο λογοτέχνης, κριτικός, θεατρικός συγγραφέας, ποιητής και πεζογράφος Γιάννης Σκαρίμπας.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2