ΖΩΔΙΑΖυγός

Ζυγός: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 29/6-5/7/2020

Γοητευτικός, ισορροπημένος και επιπόλαιος ο Ζυγός θα εμμένει στην άποψή του μέχρι τελικής πτώσης.

24 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου

1ο δεκαήμερο (από 24/9 έως 2/10)
Ο Ερμής δεν βοηθά να φτάσετε στους στόχους αυτό το διάστημα. Οι στόχοι και η καριέρα σας έχουν εμπόδια και καθυστερήσεις. Κοινωνικά είναι δύσκολη η επικοινωνία καθώς γραφειοκρατικά θέματα και εμπόριο «χρειάζεται» να δοκιμάσουν την υπομονή σας. Όμως μπορείτε να κάνετε έρευνα σε ότι αφορά την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Η Αφροδίτη σας ευνοεί πλέον σε ότι αφορά εξωτερικό, σπουδές και ταξίδια. Η διάθεσή σας είναι «ανεβασμένη», εύκολα μπορείτε να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους και νοοτροπίες. Ο Άρης απέναντί σας μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις με τον/την σύντροφο ή κάποιους συνεργάτες. Προσπαθήστε αυτή την περίοδο να μην εμπλακείτε σε νομικά θέματα.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/10)
Δίνετε πολύ από την ενέργεια σας, από τις 1/7 και μετά, στην καριέρα και τους στόχους. Όμως στις αρχές της εβδομάδας θα σας εμποδίζει ο ανάδρομος Ερμής να φτάσετε στο ποθούμενο αποτέλεσμα. Οι συζητήσεις και οι μετακινήσεις θα ευοδωθούν μετά τα μέσα του μήνα. Η έκλειψη στις 5/7 επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, πιθανόν να υπάρχουν παράπονα αλλά και διαφοροποίηση των δικών σας ανθρώπων, για τις επιλογές σας. Πρέπει σε κάποια πράγματα που αφορούν το σπίτι σαν οίκημα αλλά και τους οικείους σας να αναπροσαρμοστούν, για να μην υπάρχουν δυσαρέσκειες.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 23/10)
Ο Κρόνος με την αναδρομή του θα επηρεάσει τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου, που θα αισθανθούν πίεση και δυσαρέσκεια στο χώρο του σπιτιού ή θα έχουν πολλές υποχρεώσεις που αφορούν την οικογένεια. Ο Δίας και ο Πλούτωνας δείχνει τις μεταμορφώσεις και τις ριζικές αλλαγές με τα άτομα της οικογένειας. Αυτοί οι πλανήτες είναι ανάδρομοι, για αυτό φροντίστε να κάνετε διορθωτικές κινήσεις, πριν τις μεγάλες αλλαγές. Αυτή η εβδομάδα για πολλούς από εσάς είναι ουδέτερη, οπότε μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις και να πάρετε δυνάμεις.

"Η ευτυχία είναι στο σαλόνι σας, μην την ψάχνετε στους κήπους των ξένων."

Douglas Jerrold, 1803-1857, Άγγλος δημοσιογράφος

  • 1913 - Υπογράφηκε στο Χατζή Μπεϊλίκ η συνθήκη ανακωχής μεταξύ Ελλάδας και Βουλγαρίας κατά τον Β' Βαλκανικό Πόλεμο.
    2004 - Πέθανε ο ηθοποιός Μάρλον Μπράντο.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2