ΖΩΔΙΑΖυγός

Ζυγός: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 23-29/11/2020

Γοητευτικός, ισορροπημένος και επιπόλαιος ο Ζυγός θα εμμένει στην άποψή του μέχρι τελικής πτώσης.

24 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, είστε προσηλωμένοι στους συγγενείς και φίλους, το κοντινό σας περιβάλλον είναι πολύ σημαντικό για εσάς αυτή την εβδομάδα. Γραπτά, μελέτη και σπουδές χρειάζονται πολύ από την ενέργεια σας. Στις 27/11συζητήσεις για οικονομικά, επί το πλείστων, θέματα θα σας “ενοχλήσουν”.

Εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε μια ουδέτερη εβδομάδα. Έχετε την ανάγκη να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας σε ανθρώπους που την χρειάζονται και οικονομικά αλλά και ηθικά. Μπορεί να εισπράξετε χρήματα μέσω της δουλειά σας, όμως θα είναι κάτι σαν “βοήθεια” ή μπόνους.

Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει συζητήσεις και εκμυστηρεύσεις στα πλαίσια της οικογένειας για οικονομικά ή κληρονομικά θέματα. Οι “ειδήσεις” θα είναι ευχάριστες γιατί μέσα από μια έρευνα εκ’ βαθέων που κάνετε, ανακαλύπτετε διαφορετικές πτυχές των οικείων προσώπων. Οικονομικά μπορεί να έχετε βοήθεια από την οικογένεια ή ευχάριστα νέα για ένα ακίνητο.

SPONSORED LINKS

"Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά."

Φρήντριχ Νίτσε

  • 1642 – Μια Ολλανδική εξερευνητική εκστρατεία με αρχηγό τον Άμπελ Τάσμαν προσέγγισε την σημερινή Τασμανία στην Αυστραλία.
    1859 - Εκδίδεται στην Αγγλία το έργο του Κάρολου Δαρβίνου η Η καταγωγή των ειδών και η πρώτη εκτύπωση εξαντλείται την πρώτη ημέρα.
    1877 - Εκδίδεται το φιλοζωικό μυθιστόρημα της Άννα Σιούελ, Η Μαύρη Καλλονή, ένα από τα περισσότερο ευπώλητα βιβλία όλων των εποχών.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2