ΖΩΔΙΑΖυγός

Ζυγός: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 19-25/4/2021

Γοητευτικός, ισορροπημένος και επιπόλαιος ο Ζυγός θα εμμένει στην άποψή του μέχρι τελικής πτώσης.

24 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου

1ο δεκαήμερο (από 24/9 έως 2/10)
Παρότι θέματα από το παρελθόν θα σας απασχολούν, το πάθος δεν θα λείπει από τις σχέσεις σας. Συζητήσεις, συναντήσεις και συμφωνίες για οικονομικά θέματα, αυτό το διάστημα. Για όσους έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου, όλα αυτά θα γίνονται με απρόοπτο τρόπο, με συνέπεια να νιώθετε αναστατωμένοι, όμως είναι προσωρινό γι’ αυτό καλό θα είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Ο Άρης στο τέλος της εβδομάδας δημιουργεί, σε εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, ανταγωνισμό σε χώρους επαγγελματικούς.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/10)

Όσοι έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου θα αισθάνεστε ότι είστε διαρκώς σε ένταση και ψυχολογικά θέματα που έχουν σχέση με το παρελθόν θα σας προκαλούν αναστάτωση. Οικονομικά που σχετίζονται με τρίτους όπως δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά κτλ. θα σας προβληματίσουν, γιατί θα επανέρχονται με ξαφνικό τρόπο στην επιφάνεια. Θα κάνετε συμφωνίες, που κάποιες από αυτές θα αποφέρουν κέρδος. Το πάθος κι η ένταση για συναισθηματικά θέματα δεν θα λείψουν. Συναισθηματικά θα αισθανθείτε καταπίεση. Η απογοήτευση θα διαδεχθεί τη συμφιλίωση, στο τέλος της εβδομάδας.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 23/10)
Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για εσάς. Οι οικογενειακές υποθέσεις θα συνεχίζουν να σας απασχολούν, όμως αυτή την περίοδο μπορείτε να διαχειριστείτε πιο εύκολα τις “μεταλλάξεις” που δημιουργούνται σε αυτόν τον τομέα. Ο Δίας είναι αρωγός και δεν σταματά να σας δείχνει την όμορφη πλευρά της ζωής που δεν είναι άλλη από τον έρωτα και τη δημιουργία. Είναι μία πολύ καλή περίοδος που πρέπει να εκμεταλλευτείτε για να περάσετε όμορφα.

SPONSORED LINKS

"Όταν κάνεις κατάχρηση της δύναμής σου, είσαι ένας δειλός."

Henri Jeanson, Γάλλος συγγραφέας

  • 1989 - Περίπου 100.000 φοιτητές καταλαμβάνουν την πλατεία Τιενανμέν στο Πεκίνο

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2