ΤΕΧΝΕΣΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Πέμπτη και 12Thursday and 12


Συγγραφέας/είς:
Θανάσης Τσαλταμπάσης
Σκηνοθεσία:
Θανάσης Τσαλταμπάσης
Πρωταγωνιστούν:
Σμαράγδα Καρύδη, Κώστας Βουτσάς, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Κώστας Φλωκατούλας, Λευτέρης Ελευθερίου, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Νίκος Ορφανός, Αγοραστή Αρβανίτη, Κλειώ-Δανάη Οθωνέου, Χριστίνα Τσάφου, Βάσω Λασκαράκη, Μαρία Καβογιάννη
Διάρκεια:
103
Στις αίθουσες από:
01/01/2014
Είδος:
Κωμωδία
Περιγραφή:

Ο Ευτύχης (Θανάσης Τσαλταμπάσης) είναι πραγματικά...άτυχος! Δεν του κάθεται τίποτα. Πάει για το καλό και πάντα, με έναν μαγικό τρόπο, βρίσκεται μπλεγμένος. Επιπροσθέτως δεν μπορεί να βρει γυναίκα και, όπως όλοι μας, δυσκολεύεται να βρει δουλειά. Μία ημέρα, πάνω στην απόγνωσή του, θα συναντήσει έναν άστεγο και θα ακολουθήσει τις συμβουλές του. Ως δια μαγείας θα βρει δουλειά η οποία όμως θα τον οδηγήσει πάνω στον...επικίνδυνα διαπλεκόμενο Δημοσθένη Χατζηνικολή (Βλαδίμηρος Κυριακίδης), ηγυναίκα του οποίου είναι πρώην συμμαθήτρια του Ευτύχη . Το ζευγάρι θα κάνει ένα πάρτυ για την κόρη του , και εκεί οι μάσκες θα πέσουν...για όλους!

Που παίζεται τώρα
 
Η ταινία δεν προβάλλεται αυτή την εβδομάδα
 

"Μόνο αυτός που δεν τραβάει κουπί έχει χρόνο να ταρακουνήσει τη βάρκα."

Ζαν-Πωλ Σαρτρ, Γάλλος φιλόσοφος

  • 1973 - 3.000 φοιτητές οχυρώνονται στη Νομική Σχολή της Αθήνας και διαδηλώνουν από την ταράτσα του κτιρίου με συνθήματα κατά της χούντας.

© 2002-2020 MEDIA2DAY