ΤΕΧΝΕΣΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΑκροπόλAcropole


Συγγραφέας/είς:
Παντελής Βούλγαρης
Σκηνοθεσία:
Παντελής Βούλγαρης
Πρωταγωνιστούν:
Θέμης Μπαζάκα, Δέσπω Διαμαντίδου, Κωνσταντίνος Τζούμας, Λευτέρης Βογιατζής, Ειρήνη Ιγκλέση, Ολγα Δαμάνη, Μάνος Βακούσης, Νίκος Αλατζάς, Σταύρος Παράβας, Σωτηρία Λεονάρδου, Άντζελα Γκερέκου, Αντιγόνη Αλικάκου, Γιάννης Σαμσιάρης, Πόπη Παπαδάκη
Διάρκεια:
125
Στις αίθουσες από:
12/01/1996
Είδος:
Δράμα, Μιούζικαλ
Περιγραφή:

Είναι νύχτα πρεμιέρας στο Ακροπολ και ο θεατρικός επιχειρηματίας ‘Πρίγκηψ’ αναγκάζεται να διώξει την πρωταγωνίστρια αφού τη βρίσκει μεθυσμένη και ανίκανη να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του ρόλου της. Το παιδί-θαύμα του ελληνικού κινηματογράφου, Λάκης Λοίζος , θα τον βγάλει από τη δύσκολη θέση αφού θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό γυναικείο ρόλο της παράστασης. Ο Λάκης μετά από χρόνια στον κινηματογράφο και την απασχόλησή του με το πρακτορείο κομπάρσων που διευθύνει, θα ανακαλύψει πάλι τη μαγεία του θεάτρου. Η επιτυχία του στην παράσταση είναι μεγάλη, γεγονός που θα φέρει στο προσκήνιο αντιζηλίες με τον πρωταγωνιστή-σταρ Πλάτωνα.

Που παίζεται τώρα
 
Η ταινία δεν προβάλλεται αυτή την εβδομάδα
 

"Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει."

Νίκος Καζαντζάκης

  • 1947 - Η Στρατιωτική Διοίκηση Δωδεκανήσων παραδίδεται από τους Βρετανούς στον αντιναύαρχο Περικλή Ιωαννίδη. Αρχίζει η μεταβατική περίοδος ενσωμάτωσης στην Ελλάδα.

© 2002-2020 MEDIA2DAY