ΖΩΔΙΑΠαρθένος

Παρθένος: Ετήσια Πρόβλεψη 2018

Εργατικός, σχολαστικός και ιδιότροπος και ο Παρθένος μπορεί να τσακωθεί με τον εαυτό του.

24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου

Για τους εκπροσώπους της Παρθένου, το έτος 2018 θα είναι αρκετά ταραχώδες με πολλές δραστηριότητες να παρατάσσονται. Θα υπάρξουν αναρίθμητα καθήκοντα, μερικά χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα, άλλα από την άλλη πρέπει να ολοκληρωθούν και να περάσουν σιγά-σιγά στο παρελθόν. Κρατήστε τους στόχους σας εστιασμένους και ακολουθήστε αυτά που επιθυμείτε πραγματικά ως δρόμο σας στη ζωή, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει υψηλό κόστος. Τα περιοδικά προληπτικά μέτρα και τα προληπτικά βήματα θα βοηθήσουν πολύ στην προστασία σας από σημαντικές επιπτώσεις μέσα στο έτος. Με την επιρροή που δέχεστε από τον Κρόνο, θα έχετε αρκετές ευθύνες και εργασιακές ή άλλες υποχρεώσεις. Αποφύγετε να παραδοθείτε στην θλίψη και την υπερβολική κόπωση.

Φέτος, η καριέρα των εκπροσώπων της Παρθένου θα επικεντρωθεί περισσότερο στην εγκαρδιότητα και τη σχέση στο χώρο εργασίας. Μέσα στο έτος, η απόδοσή σας θα συνδέεται έμμεσα με εκείνη των συνεργατών και των ανωτέρων σας και από το πόσο καλά θα συνεργάζεστε μαζί τους. Θα ήταν ένα θετικό βήμα αν χρησιμοποιούσατε την δύναμη που σας δόθηκε για να συγκεντρώσετε περισσότερες γνώσεις από την πλευρά σας, ώστε να αναπτυχθείτε επάνω στον τομέα σας. Η ομαδική εργασία θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε τους επαγγελματικούς στόχους σας φέτος. Μερικοί τύποι της Παρθένου βρίσκονται σε μεταφορά ή μετεγκατάσταση. Εμφανίζονται ευκαιρίες για να προχωρήσετε σημαντικά σε σχέση με τους επαγγελματικούς σας στόχους, προσοχή μην τις χαραμίσετε.

Οι Παρθένοι θα έχουν το περιβάλλον που ευνοεί την προώθηση των σχέσεων φέτος. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι θα μπορούσαν να βρουν τον ρομαντισμό και την αγάπη που φαντάζονταν όλο το προηγούμενο διάστημα. Μερικές ερωτικές και αισθησιακές στιγμές θα αποτελέσουν κεφάλαιο για τον χρόνο που έρχεται. Τα συναισθήματά σας θα τα θέτετε υπό έλεγχο για το μεγαλύτερο μέρος του έτους, αν και θα υπάρξουν φάσεις κατά τις οποίες τα συναισθήματά σας θα είναι ισχυρότερα από ποτέ. Οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν την αγάπη της ζωής τους αυτήν την περίοδο. Οι σχέσεις που ξεκίνησαν μετά το πρώτο τρίμηνο του έτους έχουν περισσότερες πιθανότητες να επιβιώσουν και αργότερα. Προσπαθήστε να επιτύχετε μια καλή ισορροπία μεταξύ του ρομαντισμού, της διασκέδασης και της πρακτικής πλευράς της ζωής. Μια αίσθηση ασφάλειας θα επικρατήσει στην ερωτική σας ζωή

Θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στη χρηματοοικονομική κατάσταση των εκπροσώπων της Παρθένου. Κατά τη διάρκεια του έτους, οι φίλοι και οι συγγενείς θα ήταν μια καλή πηγή έμπνευσης για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Οι διαπραγματεύσεις ακινήτων θα είναι σε θέση να σας φέρουν καλές αποδόσεις για την περίοδο. Ωστόσο, θα υπάρξουν ανεξήγητες δαπάνες, πιθανώς σχετικά με τα παιδιά και τα μεγαλύτερα μέλη της οικογένειας. Έχετε κάποιο σχέδιο έκτακτης ανάγκης πάντως, αλλά δεν είναι βέβαιο το κατά πόσον θα καταφέρετε να το υποστηρίξετε. Μην αφήνετε τα συναισθήματά σας να κυβερνούν την οικονομική σας πλευρά. Να είστε αυστηροί με τα οικονομικά σας απέναντι σε έξοδα πέραν των αναγκαίων. Όσοι απασχολούνται με επιχειρηματικές δραστηριότητες θα βρουν περισσότερο ευνοϊκό χρόνο για τη συσσώρευση των οικονομικών κερδών τους. Σε γενικές γραμμές, η οικονομική κατάσταση των εκπροσώπων του Παρθένου θα είναι αρκετά ικανοποιητική για το έτος αυτό, αν και αποκλείονται σημαντικές αναδιοργανώσεις.

Καθώς ξεκινά το έτος 2018, οι Παρθένοι θα βρεθούν σε καλύτερη κατάσταση γενικά, από πλευράς υγείας. Καθώς το έτος προχωρά, αφιερώστε αρκετό χρόνο για να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε και να αναζωογονήσετε τον εαυτό σας. Επιλέξτε σύντομα διαλείμματα και ταξίδια για να αισθανθείτε πιο θετικά. Βεβαιωθείτε ότι επικρατεί η αίσθηση της αισιοδοξίας σας φέτος. Αυτό θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε με άνεση. Μετά τον Μάρτιο του 2018, ορισμένες ανησυχίες για την υγεία είναι πιθανές για τους εκπροσώπους της Παρθένου. Η φυσική σας κατάσταση θα χρειαστεί προσοχή. Αποφύγετε την υπερβολική άσκηση καθώς και την υπερβολική ξεκούραση. Αναζητήστε μια καλή ισορροπία. Λάβετε την απόφαση να σταματήσετε τις κακές συνήθειες υγείας που σας στοιχειώνουν για αρκετά χρόνια τώρα. Η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία όταν πρόκειται για την υγεία σας.

"O άνθρωπος που έπαψε να φοβάται, έπαψε να νοιάζεται."

Francis H. Bradley, 1846-1924, Άγγλος φιλόσοφος

  • 1981 - Η ΙΒΜ παρουσιάζει τον πρώτο προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή (PC).
    2000 - Βυθίζεται αύτανδρο στη Βόρεια Θάλασσα το ρωσικό πυρηνοκίνητο υποβρύχιο Κουρσκ.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2