ΖΩΔΙΑΠαρθένος

Παρθένος: Μηνιαία Πρόβλεψη Ιανουαρίου 2021

Εργατικός, σχολαστικός και ιδιότροπος και ο Παρθένος μπορεί να τσακωθεί με τον εαυτό του.

24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου

1ο δεκαήμερο (από 24/8 έως 2/9)
Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει ευκαιρίες για δουλειά με καλές προοπτικές όλο τον μήνα, όμως για να μην κουράζεστε απαιτείται πρόγραμμα. Οι εκπλήξεις και οι αλλαγές θα είναι ευχάριστες. Ο Άρης, σχεδόν όλο τον μήνα, σας κάνει παρορμητικούς, δυναμικούς, υπερασπίζεστε τους στόχους σας. Προσοχή στις διενέξεις στο χώρο εργασίας, κρατήστε γενικά χαμηλούς τόνους στις 13/1, θέματα υγείας μπορεί να σας απασχολήσουν ή να χρειαστεί να παρέχετε τη βοήθειά σας σε ηλικιωμένα άτομα. Από 8-16/1 είναι μία πολύ ερωτική περίοδος για εσάς. Επίσης η δημιουργικές εργασίες και τα παιδιά θα σας δίνουν χαρά. Τις τελευταίες δέκα μέρες του χρόνου θα ασχοληθείτε με απλές καθημερινές εργασίες ή με θέματα υγείας και εργασίας, πρέπει να έχετε υπομονή και επιμονή. Η Πανσέληνος στις 28/1 σας επηρεάζει σε ψυχολογικό επίπεδο, αισθάνεστε απομονωμένοι και ίσως εσείς οι ίδιοι να θέλετε να κλειστείτε στον εαυτό σας.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/9)
Το δεύτερο δεκαήμερο, στις αρχές του μήνα και μέχρι τις 10/1, χαίρεται με τη δημιουργία, τα παιδιά και επικεντρώνεται στα καλά στοιχεία που έχει η ζωή. Από 15-21/1 βλέπετε ότι υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε, οι καθημερινές ασχολίες, η δουλειά και τα γραφειοκρατικά θέματα θέλουν διεκπεραίωση και καλείστε όλα αυτά να τα φέρετε εις πέρας. Μία πολύ ερωτική και ευχάριστη περίοδος για εσάς είναι από 17-24/1. Στο τέλος του μήνα γεμίζετε ενέργεια που την διοχετεύετε σε φίλους και παρέες, είστε έτοιμοι για δράση.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 23/9)
Το τρίτο δεκαήμερο, μόνο στην αρχή της χρονιάς για λίγες μέρες, θα είναι απασχολημένοι με οικονομικά που θα αφορούν τρίτους, ίσως δεν αποφύγει την ένταση. Όμως ο μήνας εξελίσσεται πολύ θετικά για εσάς αφού επικοινωνείτε με αγαπημένα πρόσωπα, δεν μένετε μόνοι, νεαρά άτομα θα σας φέρουν χαρά. Λόγια αγάπης θα σας γλυκάνουν. Από 1-8/1 στο σπίτι θα υπάρχει σύμπνοια, η συμπαράσταση και η αγάπη από τα οικεία πρόσωπα θα σας καθησυχάσουν. Η νέα Σελήνη δείχνει ότι πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να χαρεί, χωρίς τα “κολλήματα” που πολλές φορές έχετε, κοιτάξτε αισιόδοξα το μέλλον. Η διασκέδαση δεν θα λείπει, ένα καινούργιο χόμπι θα σας ενθουσιάσει. Βρίσκετε τη χαρά μέσα από τον ερωτικό σας σύντροφο. Θα είστε περιστοιχισμένοι από ανθρώπους που ενδιαφέρονται για εσάς και συναισθηματικά (ερωτικά). Εκτός των άλλων που προανέφερα, το διάστημα 22-31/1 πρέπει να ασχοληθείτε και με απλά καθημερινά θέματα, συζητήσεις και μετακινήσεις για θέματα υγείας και εργασίας θα σας κρατούν σε κίνηση.

SPONSORED LINKS

"Η μόνη δικαιολογία του Θεού είναι ότι δεν υπάρχει."

Σταντάλ, Γάλλος συγγραφέας

  • 1926 - Ο Τζον Λόγκι Μπερντ επιδεικνύει για πρώτη φορά την τηλεόραση.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2