ΖΩΔΙΑΠαρθένος

Παρθένος: Μηνιαία Πρόβλεψη Ιουλίου 2020

Εργατικός, σχολαστικός και ιδιότροπος και ο Παρθένος μπορεί να τσακωθεί με τον εαυτό του.

24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου

1ο δεκαήμερο (από 24/8 έως 2/9)
Ο Ερμής στις αρχές του μήνα δεν σας βοηθά στην επικοινωνία  και τις μετακινήσεις με ανθρώπους που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, προσοχή στις παρεξηγήσεις λόγω ασυνεννοησίας. Η Αφροδίτη σας κάνει συμπαθείς σε άτομα κύρους. Επωφεληθείτε από το θετικό περιβάλλον και προωθήστε τους στόχους και την καριέρα σας. Σε κοινωνικό επίπεδο είστε αγαπητοί. Ο Άρης το ίδιο διάστημα σχεδόν από 1-15/7 δημιουργεί εντάσεις σε  οικονομικά που αφορούν τρίτους όπως δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά και τα οικονομικά του/της συντρόφου. Ίσως αυτή την περίοδο να αγωνίζεστε για κάποιο από αυτά τα θέματα που προανέφερα. Ο Ερμής από 12-22/7 δεν σας φέρνει πια εμπόδια στις συναναστροφές σας με άλλους και μπορείτε να συζητήσετε και να μετακινηθείτε ή να κάνετε συμφωνίες με ομάδες, εταιρίες, συλλόγους κτλ. Στο τέλος του μήνα κάνετε τον απολογισμό σας και σχεδιάζετε κάτω από μυστικότητα τις επόμενες κινήσεις σας.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/9)
Από τις αρχές του μήνα γίνεστε αρκετά κοινωνικοί, συμμετέχετε σε κοινές δράσεις και αυτό σας ευχαριστεί γιατί έτσι μπορείτε να δείξετε την προσωπικότητά σας. Η έκλειψη της Σελήνης στις 5/7 είναι θετική για εσάς αφού θα ξεκαθαρίσετε τι σας ευχαριστεί και τι όχι είτε σε ερωτικά θέματα, είτε σε δημιουργικά σχέδια. Ότι απορρίψετε σημαίνει ότι δεν σας κάνει και προχωράτε μπροστά. Θέματα με παιδιά θα σας απασχολήσουν και θα βάλετε όρια. Από τις 11-25/7, θα έχετε εύνοια από άτομα κύρους και εξουσίας ή μεγαλύτερα άτομα στην ηλικία, με προσοχή βέβαια γιατί αν πρόκειται για την καριέρα εσείς θα πρέπει να κάνετε τις καλύτερες επιλογές. Ο Άρης από τις 15-31/7 σας προβληματίζει με υποχρεώσεις προς τρίτους. Πρέπει να αγωνιστείτε για να καταφέρετε να αντεπεξέλθετε σε ότι έχει σχέση με δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά κτλ. Όμως ο Άρης μπορεί να φέρει και εντάσεις που πρέπει να εξομαλύνετε. Ο Ερμής από τις 21/7 μέχρι το τέλος του μήνα ευνοεί την κοινωνική σας ζωή, μπορείτε πιο άνετα να επικοινωνήσετε και να κινηθείτε με φίλους και παρέες. Επίσης μπορείτε να κάνετε συμφωνίες για κοινές δράσεις.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 23/9)
Κρατήστε μια στάση αναμονής σε όλα τα θέματα το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Ο Ήλιος από τον Καρκίνο δείχνει ότι πολύ από την ενέργειά σας θα την «καταναλώσετε» στην κοινωνική σας ζωή από 11-22/7. Η νέα Σελήνη είναι θετική για εσάς αφού θα κάνετε νέα ξεκινήματα και καινούργιες γνωριμίες με ομάδες και παρέες και όλο αυτό θα σας ανανεώσει. Με την Αφροδίτη στα τέλη του μήνα μπορεί να συμπαθήσετε ή να σας συμπαθήσουν άτομα με κύρος ή μεγαλύτερα άτομα στην ηλικία. Στην καριέρα φαίνεται ότι δεν θα αντιμετωπίσετε ιδιαίτερα προβλήματα αφού το κλίμα είναι θετικό, προσοχή να συνάδουν οι επιδιώξεις σας με την προσωπικότητά σας. Κάποιες από τις επιθυμίες σας θα γίνουν πραγματικότητα αρκεί να «πατάτε τα πόδια σας στην γη».

"O άνθρωπος που έπαψε να φοβάται, έπαψε να νοιάζεται."

Francis H. Bradley, 1846-1924, Άγγλος φιλόσοφος

  • 1981 - Η ΙΒΜ παρουσιάζει τον πρώτο προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή (PC).
    2000 - Βυθίζεται αύτανδρο στη Βόρεια Θάλασσα το ρωσικό πυρηνοκίνητο υποβρύχιο Κουρσκ.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2