ΖΩΔΙΑΠαρθένος

Παρθένος: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 27/7-2/8/2020

Εργατικός, σχολαστικός και ιδιότροπος και ο Παρθένος μπορεί να τσακωθεί με τον εαυτό του.

24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου

1ο δεκαήμερο (από 24/8 έως 2/9)
Έχετε αναδιπλωθεί και οργανώνετε τις επόμενες κινήσεις σας μέσα σε κλίμα μυστικό ή εσωτερικό. Μπορεί να χρειαστεί να βοηθήσετε κάποιο άτομο ψυχολογικά αλλά και πρακτικά. Η εβδομάδα είναι ουδέτερη διαμορφώστε όσο καλύτερα μπορείτε τις συνθήκες που ζείτε.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/9)
Συζητήσεις και μετακινήσεις με τις παρέες δείχνουν πόσο κοινωνικοί είστε αυτό το διάστημα. Όμως ο Άρης από την άλλη πλευρά δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε, γιατί πρέπει να αγωνιστείτε για οικονομικά θέματα που αφορούν τρίτους π.χ. δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά θέματα. Εκεί είναι λοιπόν που πρέπει να προσέξετε, πολύ πιθανόν να έχετε διενέξεις οικονομικές με παρέες, ομάδες που έχετε διαφορετικά οικονομικά συμφέροντα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 23/9)
Κέρδη και ευχάριστες στιγμές με τον/την σύντροφο στην αρχή της εβδομάδας. Επωφεληθείτε από την τύχη σε συνεργασίες και χαρείτε τον έρωτα ή αν έχετε παιδιά ασχοληθείτε μαζί τους. Όμορφες μικρές διαδρομές και συζητήσεις με τις παρέες σας και με τον/την σύντροφό σας. Μην υπερβάλετε στο τέλος της εβδομάδας και μην είστε απόλυτοι. Όμως μην αφήνετε τον εαυτό σας «άπραγο», δημιουργήστε ακόμα και αν οι συνθήκες είναι φορτισμένες με ένταση. Άλλωστε αλλάζει ριζικά ο τρόπος που σας έκανε μέχρι τώρα να αισθάνεστε χαρούμενοι και δημιουργικοί. Δύσκολες αντιπαραθέσεις με τις παρέες, ομάδες που συμμετέχετε στο τέλος της εβδομάδας.

"Δεν υπάρχουν κόλπα στην απλή και καθαρή πίστη.
 
"

Γουίλιαμ Σαίξπηρ, 1564-1616

  • 1865 - Με Β.Δ. ο Ύμνος εις την Ελευθερίαν που γράφηκε από το Διονύσιο Σολωμό και μελοποιήθηκε από το Νικόλαο Μάντζαρο καθιερώνεται ως εθνικός ύμνος της Ελλάδας.
    1914 - Α' Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Γερμανία εισβάλλει στο Βέλγιο. Ως απάντηση το Ηνωμένο Βασίλειο κηρύσσει τον πόλεμο κατά της Γερμανίας.
    1936 - Αρχίζει η περίοδος της δικτατορίας του Ιωάννη Μεταξά.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2