ΖΩΔΙΑΠαρθένος

Παρθένος: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 19-25/4/2021

Εργατικός, σχολαστικός και ιδιότροπος και ο Παρθένος μπορεί να τσακωθεί με τον εαυτό του.

24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου

1ο δεκαήμερο (από 24/8 έως 2/9)
Η Αφροδίτη κι ο Ερμής είναι σε πολύ καλή θέση για εσάς, αφού δίνουν έναν αέρα ανανέωσης κι αισιοδοξίας στην ζωή σας. Ερωτικά μπορεί να σας ενδιαφέρουν άτομα τελείως διαφορετικά από εσάς ή ιδιόρρυθμα. Ευχάριστες συναισθηματικές εκπλήξεις αλλά και συναντήσεις ή συμφωνίες που θα σας ξαφνιάσουν θετικά, ειδικά για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου. Ο Άρης μετά τις 23/4 δημιουργεί εντάσεις κι ανταγωνισμούς σε συλλογικούς χώρους.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/9)
Για εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, ένα είναι σίγουρο: ότι δεν πρόκειται να βαρεθείτε. Στις 22/4 και στις 24/4 θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις ή νέα που θα σας χαροποιήσουν. Δεν αποκλείεται να ξαφνιαστείτε από το ενδιαφέρον ενός ανθρώπου με διαφορετικό χαρακτήρα από το δικό σας, ίσως πιο εκκεντρικό. Οι στόχοι σας διαφοροποιούνται κι οι ιδέες σας έξυπνες, αλλά η καθημερινότητα σας στερεί την πραγματοποίησή τους. Θέλετε να ζήσετε με τον/την αγαπημένο σας “σε άλλη γη σε άλλα μέρη” όμως περιορίζεστε από το όνειρο. Μην το βάζετε κάτω έχετε επιλογές, άλλωστε τα μηνύματα που σας έρχονται είναι θετικά. Εύνοια σε θέματα εξωτερικού και σπουδών αρκεί να διεκπεραιώσετε πρακτικά θέματα που σας πιέζουν.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 23/9)
Αυτή η εβδομάδα δεν έχει πολλές εντάσεις και σε γενικές γραμμές φαίνεται ότι ο Άρης σταματά μετά τις 23/4 να σας ωθεί σε “φιλοσοφικές εξορμήσεις”. Ο Δίας βοηθά ότι αφορά την εργασία αλλά και γραφειοκρατικά θέματα. Ο Ποσειδώνας δημιουργεί πλάνες (αυταπάτες) σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές  σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

SPONSORED LINKS

"Κάθε άνθρωπος βλέπει στον κόσμο αυτό που έχει στην καρδιά του."

Βόλφγκανγκ Γκαίτε, Γερμανός ποιητής & φιλόσοφος

  • 1661 - Ο Κάρολος Β΄ στέφεται βασιλιάς της Αγγλίας, της Σκωτίας και της Ιρλανδίας στο Αββαείο του Ουέστμινστερ.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2