ΖΩΔΙΑΠαρθένος

Παρθένος: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 23-29/11/2020

Εργατικός, σχολαστικός και ιδιότροπος και ο Παρθένος μπορεί να τσακωθεί με τον εαυτό του.

24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου

Για σας που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, η προσοχή σας είναι στραμμένη στην οικογένεια ή στην καλή ατμόσφαιρα που θέλετε να δημιουργήσετε στο σπίτι. Στις 27/11 θα έχετε συναισθηματική αναστάτωση από νεαρά άτομα ή από αδέρφια, ξαδέρφια, γείτονες κτλ. Δεν είναι κάτι που πρέπει να σας ανησυχεί, όμως φροντίστε να μην χαλάσει η σχέση σας, επειδή δεν έχετε την ίδια φιλοσοφία ζωής. Άλλωστε κι εσείς έχετε αλλάξει νοοτροπία, αφήστε χρόνο να το συνειδητοποιήσουν. Προσοχή, πολλές φορές μιλάτε με ένα τρόπο που προκαλεί διάσπαση στο κοντινό σας περιβάλλον.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μια πιο ήσυχη εβδομάδα με συζητήσεις και μικρούς περιπάτους που θα σας βοηθήσουν να περάσετε όμορφα με τον/την σύντροφό σας. Το θέμα είναι ότι όλα αυτά θα σας φέρουν πιο κοντά. Ο γραπτός λόγος θα έχει έμπνευση κι ο προφορικός λόγος θα είναι ρομαντικός και κατευναστικός. Εύνοια σε συμφωνίες και γραφειοκρατικά θέματα.

Εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα κάνετε εκ’ βαθέων εξομολογήσεις στο ταίρι σας. Ίσως να ακούσετε μυστικά που θα σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη για επιλογές που είχατε κάνει παλιότερα. Ανακαλύπτετε στα ίδια άτομα καινούργια πράγματα κι αυτό θα σας κάνει να συγχωρήσετε τους αγαπημένους σας. Βρείτε την χαρά μέσα από την επικοινωνία, αφήστε τους ανθρώπους να ανοίξουν την καρδιά τους και δώστε παρηγοριά. Μεγάλη καλλιτεχνική έφεση και δημιουργία στον γραπτό και προφορικό λόγο.

SPONSORED LINKS

"Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά."

Φρήντριχ Νίτσε

  • 1642 – Μια Ολλανδική εξερευνητική εκστρατεία με αρχηγό τον Άμπελ Τάσμαν προσέγγισε την σημερινή Τασμανία στην Αυστραλία.
    1859 - Εκδίδεται στην Αγγλία το έργο του Κάρολου Δαρβίνου η Η καταγωγή των ειδών και η πρώτη εκτύπωση εξαντλείται την πρώτη ημέρα.
    1877 - Εκδίδεται το φιλοζωικό μυθιστόρημα της Άννα Σιούελ, Η Μαύρη Καλλονή, ένα από τα περισσότερο ευπώλητα βιβλία όλων των εποχών.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2