ΖΩΔΙΑΠαρθένος

Παρθένος: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 25-31/1/2021

Εργατικός, σχολαστικός και ιδιότροπος και ο Παρθένος μπορεί να τσακωθεί με τον εαυτό του.

24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου

Το πρώτο δεκαήμερο πρέπει να βάλει σε μία τάξη την καθημερινότητα. Θα χρειαστεί να υιοθετήσετε μία πιο πρακτική τακτική την ζωή σας. Ίσως πρόσωπα να έχουν ανάγκη τη βοήθειά σας. Προσοχή και στην υγεία σας όλο αυτό το διάστημα. Πολλές ανατροπές που οφείλονται μάλλον στην διαφορετική φιλοσοφία που ενστερνίζεστε το τελευταίο διάστημα. Στο τέλος της εβδομάδας φαίνεται ότι οι επιδιώξεις σας πιάνουν τόπο και θα έχετε εύνοια σε χώρους υγείας ή σε επαγγελματικά θέματα. Η Πανσέληνος δεν είναι τόσο εύκολη για εσάς, γιατί ψυχολογικά θέματα επηρεάζουν και την υγεία σας. Μια άλλη εξήγηση είναι ότι κλείνεστε στον εαυτό σας.

Το δεύτερο δεκαήμερο παίρνει πρωτοβουλίες για να εξερευνήσει καινούργια πράγματα. Ο Άρης, σε αυτή την θέση, σας εξωθεί στην περιπέτεια. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου επηρεάζονται από την Πανσέληνο, γίνονται πιο εσωστρεφείς και ψυχοσωματικά θέματα τους απασχολούν.

Το τρίτο δεκαήμερο ασχολείται με θέματα εργασίας που απαιτούν συζητήσεις και μετακινήσεις. Στις 28/1 το πάθος θα κυριαρχεί στη ζωή σας, μέσα από μια ριζική αναθεώρηση σχέσεων και δημιουργίας ανατέλλει κάτι καινούργιο.

SPONSORED LINKS

"Το 80% της επιτυχίας είναι να κάνεις φιγούρα."

Γούντυ Άλλεν, Αμερικανός ηθοποιός & σκηνοθέτης

  • 1785 - Ιδρύεται το Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια, το πρώτο δημόσιο πανεπιστήμιο στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2