ΖΩΔΙΑΠαρθένος

Παρθένος: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 29/6-5/7/2020

Εργατικός, σχολαστικός και ιδιότροπος και ο Παρθένος μπορεί να τσακωθεί με τον εαυτό του.

24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου

1ο δεκαήμερο (από 24/8 έως 2/9)
Η Αφροδίτη βοηθά να προχωρήσετε θέματα που αφορούν την καριέρα, άνθρωποι μεγάλοι στην ηλικία ή άτομα με κύρος σας συμπαθούν. Ο Ερμής φέρνει παλιούς γνώριμους στον δρόμο σας. Όμως η συμμετοχή σας σε ομάδες που έχετε επικεντρωθεί αυτό το διάστημα θα γίνεται μετ’ εμποδίων, γιατί θα υπάρχει ασυνεννοησία και καθυστερήσεις. Ο Άρης δείχνει ότι αγωνίζεστε για τα οικονομικά που στην πλειοψηφία τους αφορούν υποχρεώσεις προς τρίτους. Αυτό το διάστημα είστε και αρκετά ερωτικοί. Έξυπνες ιδέες θα έχουν οι γεννημένοι τέλος του δεκαήμερου.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/9)
Η έκλειψη της Σελήνης γίνεται στο τομέα της δημιουργίας και της ευχαρίστησης, άρα περιλαμβάνει και τα ερωτικά θέματα. Ότι εκλείψει είναι θετικό για εσάς και ότι εμφανιστεί θα είναι μια καινούργια αρχή και στον ερωτικό τομέα αλλά και στον τομέα της δημιουργίας. Ο Ουρανός αρχίζει και σας επηρεάζει με αργούς ρυθμούς, άρα οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να αλλάξετε τρόπο που βλέπετε την ζωή και θα αρχίσετε να υιοθετείτε καινούργιες φιλοσοφίες. Δίνετε πολύ από την ενέργειά σας σε φίλους και παρέες καθώς και σε κοινές δράσεις, εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου. Προσοχή γιατί με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να χρειαστεί να αναπροσαρμόσετε τις απόψεις σας.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 23/9)
Μεγάλη διαφοροποίηση υπάρχει από το παρελθόν σε ότι σας κάνει χαρούμενους και γιατί όχι ευτυχισμένους. Φαίνεται ότι «μέσα από το αγκάθι βγαίνει ρόδο», δηλαδή πράγματα που πριν σας φαίνονταν ακατανόητα τώρα τα υιοθετείτε, ερωτεύεστε, κάνετε διαφορετικά χόμπι και δημιουργείτε με ένα διαφορετικό τρόπο. Όλα αυτά γίνονται κατόπιν εμπειρίας, κάνετε αλλαγή δράσης. Το γεγονός ότι ο Πλούτωνας και ο Δίας είναι ανάδρομοι σημαίνει ότι μένετε ακόμα πίσω και μελετάτε ή παίρνετε δυνάμεις για να προχωρήσετε. Ο Κρόνος σας βάζει τα όρια και τους κανόνες που πρέπει να κινηθείτε.

"Η ευτυχία είναι στο σαλόνι σας, μην την ψάχνετε στους κήπους των ξένων."

Douglas Jerrold, 1803-1857, Άγγλος δημοσιογράφος

  • 1913 - Υπογράφηκε στο Χατζή Μπεϊλίκ η συνθήκη ανακωχής μεταξύ Ελλάδας και Βουλγαρίας κατά τον Β' Βαλκανικό Πόλεμο.
    2004 - Πέθανε ο ηθοποιός Μάρλον Μπράντο.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2