ΖΩΔΙΑΠαρθένος

Παρθένος: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 30/3-5/4/2020

Εργατικός, σχολαστικός και ιδιότροπος και ο Παρθένος μπορεί να τσακωθεί με τον εαυτό του.

24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου

1ο δεκαήμερο (από 24/8 έως 2/9)
Ένταση και πίεση στην καθημερινότητα με αποτέλεσμα να αισθάνεστε στρες. Οι εργασιακές σχέσεις δεν είναι ότι καλύτερο αυτή την εβδομάδα, μπορεί να υπάρχουν συγκρούσεις. Πιθανή είναι και η απώλεια εργασίας ή σε άλλη περίπτωση πρέπει να δουλέψετε σκληρά και να βγάλετε εις πέρας μια δύσκολη αποστολή. Το άγχος και η έντονη δράση επιβαρύνει την υγεία σας. Η στήριξη και η αγάπη που σας δείχνουν άνθρωποι που έχουν ανοιχτούς ορίζοντες, σας απαλύνει την πίεση.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/9)
Θα χρειαστεί να πάρετε πρωτοβουλίες σε οικονομικά θέματα που αφορούν τρίτους. Είναι θετικό να προνοείτε αντί να «τρέχετε» μετά. Πολλές συζητήσεις με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Προσοχή μην παρανοήσετε τις απόψεις τους. Πολλές υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Ρομαντική διευθέτηση των θεμάτων που σας απασχολούν σε προσωπικό επίπεδο.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 23/9)
Μέσα από ριζικές αλλαγές και ενδοσκόπηση, βρίσκετε τον τρόπο να δημιουργήσετε. Έχετε πλέον διαμορφώσει το πλάνο στην ζωή σας που θα σας ευχαριστεί. Μία θετική περίοδος που σας μεταμορφώνει και ερωτικά αλλά και δημιουργικά. Εύνοια σε τυχερά παιχνίδια αλλά και σε επιχειρηματικά σχέδια. Δείξτε την δύναμη που χρειάζεται αλλά και την σοφία που έχετε αποκτήσει για να πάτε μπροστά.

"Στη ζωή μου έχω περάσει από φρικτές καταστάσεις, μερικές από τις οποίες μάλιστα συνέβησαν και στην πραγματικότητα."

Μαρκ Τουαίην

  • 1725 - Γέννηση του Τζιάκομο Καζανόβα, Ιταλού καρδιοκατακτητή και συγγραφέα

© 2002-2020 MEDIA2DAY