ΖΩΔΙΑΛέων

Λέων: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 19-25/10/2020

Ένας, αλλά θαρρα-λέων, με την απαίτηση όλοι γύρω του να τον θαυμάζουν και να τον προσκυνούν.

23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου

Για εσάς που γεννηθήκατε στο πρώτο δεκαήμερο επανέρχονται συζητήσεις για οικογενειακά θέματα που σας φορτίζουν έντονα στην αρχή της εβδομάδας. Οι στόχοι σας αλλάζουν με τις παρούσες συνθήκες και πιθανόν να μην συνάδουν τα λεγόμενα της οικογένειας με τα δικά σας. Απρόβλεπτες συζητήσεις και μετακινήσεις. Οικογενειακά θέματα και ακίνητα σας απορροφούν όλη την ενέργεια, θέματα από το παρελθόν επανέρχονται.

Αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος δευτέρου δεκαήμερου και αρχές τρίτου, πρέπει να αποφεύγουν τις μεγάλες εντάσεις, η υπεραισιοδοξία και η υπερδιέγερση σας επηρεάζουν σωματικά. Την ίδια στιγμή και για άλλους λόγους π.χ. στην εργασία μπορεί να έχετε καλή εξέλιξη και οικονομική άνοδο.

Το τρίτο δεκαήμερο έχει καλή έκβαση σε εργασιακά και οικονομικά θέματα, που όμως έχει παλέψει με πάθος για να έχει αυτό το αποτέλεσμα. Σταθεροποιούνται οι σχέσεις στον εργασιακό χώρο και πιθανόν να έχετε και αύξηση στα εισοδήματά σας.

"Η ζωή είναι κωμωδία γι’ αυτούς που σκέφτονται και τραγωδία γι’ αυτούς που αισθάνονται."

Horace Walpole

  • -1825: Δημοσιεύεται για πρώτη φορά στη «Γενική Εφημερίδα της Ελλάδος» κριτική του ποιήματος του Διονυσίου Σολωμού «Ύμνος εις την Ελευθερία», από τον Σπυρίδωνα Τρικούπη.

    -1879: Ο Τόμας Έντισον δοκιμάζει με επιτυχία τον πρώτο ηλεκτρικό λαμπτήρα πυράκτωσης, ο οποίος λειτουργεί 13½ ώρες προτού σβήσει.

    -1918:Πραγματοποιείται το πρώτο εργατικό συνέδριο στην Ελλάδα, στο φουαγιέ του Βασιλικού Θεάτρου στην Αθήνα. Η πρώτη Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ απαρτίζεται από τους Α. Μπεναρόγια, Ε. Ευαγγέλου, Ηλ. Δελαζάνο, Ε. Μαχαίρα.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2