ΖΩΔΙΑΛέων

Λέων: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 19-25/4/2021

Ένας, αλλά θαρρα-λέων, με την απαίτηση όλοι γύρω του να τον θαυμάζουν και να τον προσκυνούν.

23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου

1ο δεκαήμερο (από 23/7 έως 2/8)
Είστε επικεντρωμένοι στους στόχους και την καριέρα σας, μετά τις 23/4 ίσως έχετε κρυφούς ανταγωνισμούς ή εσωτερική ένταση. Συναντήσεις και συμφωνίες για επαγγελματικά θέματα θα σας προκαλέσουν εντάσεις. Δεν αποκλείεται να έχετε κάποια ξαφνική επιτυχία στην καριέρα ή μια είδηση που θα σας αναστατώσει, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/8)
Είναι μια εβδομάδα που δεν θα βαρεθείτε καθόλου με πολλά “σκαμπανεβάσματα”, άλλοτε θα κάνετε σχέδια και την ανέλιξή σας κι άλλοτε θα αντιμετωπίζετε περιορισμούς από συνεργάτες ή τον/την σύντροφό σας. Μπορεί να έχετε δυσκολίες στην έκφραση των συναισθημάτων αλλά και των προθέσεων. Επίσης σε θέματα καριέρας θα υπάρχουν καθυστερήσεις ή περιορισμοί σε γραπτό ή σε προφορικό λόγο. Εμπόδια σε ότι έχει σχέση με εμπόριο. Τελευταία στιγμή όμως παίρνετε θετικά μηνύματα ή κάνετε μια συμφωνία που βοηθά τους στόχους σας.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 23/8)
Δεν επηρεάζεστε άμεσα από το πλανητικό σκηνικό. Να μην τρέφετε ψευδαισθήσεις για επενδύσεις και οικονομικά θέματα. Ίσως θέλετε να εμβαθύνετε σε πνευματικά ζητήματα. Εύνοια και κέρδη από συνεργασίες και  νομικές υποθέσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, τυχερό κι ευτυχισμένο διάστημα για συντροφικές σχέσεις π.χ. συγκατοικήσεις, γάμους κτλ.

SPONSORED LINKS

"Όταν κάνεις κατάχρηση της δύναμής σου, είσαι ένας δειλός."

Henri Jeanson, Γάλλος συγγραφέας

  • 1989 - Περίπου 100.000 φοιτητές καταλαμβάνουν την πλατεία Τιενανμέν στο Πεκίνο

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2