ΖΩΔΙΑΛέων

Λέων: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 18-24/1/2021

Ένας, αλλά θαρρα-λέων, με την απαίτηση όλοι γύρω του να τον θαυμάζουν και να τον προσκυνούν.

23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου

Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει διαρκώς ανατροπές, στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Πιθανόν να υπάρχουν διαφωνίες με άτομα μεγάλα στην ηλικία ή με άτομα κύρους. Συνεργασίες, πολλά υποσχόμενες, θα περάσουν κρίση. Προσοχή, θα υπάρχει έντονος ανταγωνισμός στην καριέρα, πιθανόν να δεχθείτε και επιθέσεις σε κοινωνικό πλαίσιο. Επίσης αυτό το διάστημα μεγεθύνονται οι διαφορές μεταξύ εσάς και του/της συντρόφου σας, κρατήστε χαμηλούς τόνους για να αποφύγετε διόγκωση των προβλημάτων. Στο τέλος της εβδομάδας τα “πρέπει” υπερνικούν τα “θέλω” κι έτσι είστε έτοιμοι να χαράξετε μια πορεία συναίνεσης με δομή και σύστημα ώστε να φτάσετε τους στόχους σας.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει πιο εύκολη καθημερινότητα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στο χώρο εργασίας το κλίμα είναι πιο ήπιο και οι σχέσεις με τους συναδέρφους πιο αρμονικές. Οι συζητήσεις με τον/την σύντροφο και τους συνεργάτες είναι αναγκαία για να προχωρήσετε τα σχέδια σας. Στις 23/1 είστε αναπτερωμένοι ψυχικά και σωματικά. Θετική φαντασία.

Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα αφού δεν επηρεάζεται από τις όψεις των πλανητών το συγκεκριμένο διάστημα. Μετά τις 22/1 είστε έτοιμοι για συμφωνίες. Θέλετε να επικοινωνήσετε με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας.

SPONSORED LINKS

"Η όμορφη γυναίκα είναι στολίδι και η καλή θησαυρός."

Άρθουρ Σοπενχάουερ

  • 1830 — Υπογράφεται στο Λονδίνο, μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου, Γαλλίας και Ρωσίας, πρωτόκολλο με το οποίο η Ελλάδα ανακηρύσσεται ανεξάρτητο κράτος.
    1878 — Ο ελληνικός στρατός εισβάλλει στην Θεσσαλία.
    1924 — Φεύγει από τη ζωή ο ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης, Βλαντιμίρ Λένιν.
    1976 — Λαμβάνει χώρα η πρώτη εμπορική πτήση με επιβάτες του υπερηχητικού αεροπλάνου Κονκόρντ.
    1984 — Πεθαίνει στην Χαλκίδα ο λογοτέχνης, κριτικός, θεατρικός συγγραφέας, ποιητής και πεζογράφος Γιάννης Σκαρίμπας.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2