ΖΩΔΙΑΛέων

Λέων: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 30/3-5/4/2020

Ένας, αλλά θαρρα-λέων, με την απαίτηση όλοι γύρω του να τον θαυμάζουν και να τον προσκυνούν.

23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου

1ο δεκαήμερο (από 23/7 έως 2/8)
Έντονες αντιπαραθέσεις και περιορισμοί στην αρχή της εβδομάδας. Αισθάνεστε ότι καταπιέζεστε από τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Πολύ πιθανόν να δείτε απροκάλυπτα ποιοι σας ανταγωνίζονται και σας κρατούν πίσω από τις εξελίξεις. Όμως έχετε την στήριξη από άτομα που σας συμπαθούν. Η αλληλεγγύη από την παρέα, τις ομάδες, τους συλλόγους κτλ. σας καταλαγιάζει τις ανασφάλειες και σας ηρεμεί.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/8)
Αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε αισιόδοξα είναι η γνώση και το ενδιαφέρον σας για ξένες φιλοσοφίες και γενικά παγκόσμια ζητήματα. Συζητήσεις για επενδύσεις, χρηματοοικονομικά και κληρονομικά μάλλον κρύβουν κάποια μυστικά. Μην πιστεύετε υποσχέσεις, οποιαδήποτε συμφωνία πρέπει να ελέγχετε διεξοδικά. Μπορεί να έχετε την τάση να απομονωθείτε για να αναλύσετε θέματα πνευματικά που σας απασχολούν. Η ενδοσκόπηση είναι σημαντική αυτή την εβδομάδα.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 23/8)
Η καθημερινότητά σας έχει αλλάξει αλλά είναι και πολύ έντονη. Οι εργασιακές σχέσεις επηρεάζουν και την ψυχολογία σας. Πρώτιστος πρέπει να προσέχετε την υγεία σας. Αναγκάζεστε μέσα από υπέρμετρο φόβο να περιορίζεστε. Αναθεωρείτε τον τρόπο που λειτουργείτε στην καθημερινότητα σας. Πρέπει να κρατάτε την ισορροπία και να μην υπέρ μεγεθύνετε το φόβο και την ένταση.

"Ή είμαι ερωτευμένη και δυστυχώ με τρόπο αστείο, ή είμαι λογική και πλήττω θανάσιμα."

Μαλβίνα Καράλη, 1954-2002, Συγγραφέας & δημοσιογράφος

  • 1871 - Ξεκινά η Παρισινή Κομμούνα.
    1885 - Οι Μετί της επαρχίας του Σασκάτσουαν υπό τον Λουί Ριέλ ξεκινούν τη Βορειοδυτική Επανάσταση εναντίον του Καναδά.
    2000 - Εκλέγεται πρόεδρος της Ρωσίας o Βλαντιμίρ Πούτιν.

© 2002-2020 MEDIA2DAY