ΖΩΔΙΑΛέων

Λέων: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 1-7/6/2020

Ένας, αλλά θαρρα-λέων, με την απαίτηση όλοι γύρω του να τον θαυμάζουν και να τον προσκυνούν.

23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου

1ο δεκαήμερο (από 23/7 έως 2/8)
Είστε πιο εσωστρεφείς και κρατάτε τα μυστικά σας. Σίγουρα αισθάνεστε ότι δεν θα σας δώσουν τις σωστές πληροφορίες για αυτό κρατάτε αποστάσεις. Ίσως γίνονται συζητήσεις πίσω από την πλάτη σας, όμως κάποιες από αυτές θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά. Σε κοινωνικό επίπεδο  μπορεί να κάνετε μυστικές συζητήσεις που θα σας ευνοήσουν. Καλό θα είναι να κρατάτε τις επιφυλάξεις σας.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/8)
Οι παρέες, οι ομάδες από παλιά μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας, έχετε ευχάριστες και δημιουργικές στιγμές με τους ομοϊδεάτες σας.  Οι εντάσεις και ο «πόλεμος» είναι συναισθηματικός (ερωτικός) αλλά και οικονομικός. Σε μια κοινή προσπάθεια ειδικότερα αν σκέφτεστε να επενδύσετε, θα υπάρχουν υποχρεώσεις προς τρίτους που δεν θα μπορούν εύκολα να ξεπεραστούν. Αποφύγετε τους τσακωμούς και μην κάνετε μεγάλα οικονομικά ανοίγματα για χάρη της παρέας. Η έκλειψη της Σελήνης σηματοδοτεί αυτά που προανέφερα, όμως δεν είναι αρνητική για εσάς αν τηρήσετε τις ισορροπίες μεταξύ του άμεσου οικογενειακού περιβάλλοντος και της ιδέας που ενστερνίζεστε και θέλετε κάνετε πράξη.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 23/8)
Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες και βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας. Η καθημερινότητα είναι πιεστική και αλλάζει ριζικά για τους περισσότερους από εσάς στο μέλλον. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη και σας βοηθά να ανασυνταχθείτε και να χειριστείτε πιο εύκολα ότι προκύψει.

"Το σινεμά είναι μια τέχνη όπου κάνεις ωραία πράγματα σε ωραίες γυναίκες."

Φρανσουά Τρυφφώ, 1932-1984, Γάλλος σκηνοθέτης

  • 1916 - Διεξάγεται η Ναυμαχία της Γιουτλάνδης, η μεγαλύτερη ναυμαχία του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, μεταξύ Αγγλίας και Γερμανίας
    1952 - Ο Νικόλαος Πλαστήρας αναλαμβάνει Πρωθυπουργός της Ελλάδας.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2