ΖΩΔΙΑΛέων

Λέων: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 10-16/8/2020

Ένας, αλλά θαρρα-λέων, με την απαίτηση όλοι γύρω του να τον θαυμάζουν και να τον προσκυνούν.

23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου

1ο δεκαήμερο (από 23/7 έως 2/8)
Αίσθηση ανεκπλήρωτου έρωτα μπορεί να έχετε πολλοί από σας αυτό το διάστημα. Ακόμα κάποια κρυφά οικονομικά ή μια κρυφή σχέση σας δίνουν ψυχική ανάταση. Δεν φεύγει όμως από μέσα σας η αίσθηση ότι θέλετε να εκφραστείτε και δεν μπορείτε. Μια ουδέτερη εβδομάδα που πρέπει με κάποιο τρόπο να αναδιοργανωθείτε.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/8)
Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου να προσέχετε τις ξαφνικές αντιπαραθέσεις που αφορούν την καριέρα και τους στόχους. Μπορεί να ειπωθούν πολλά γι’ αυτό κατευνάστε τα νεύρα σας. Στην συνέχεια όμως δεν φαίνεται να ταράζει κάτι τη ζωή σας. Είστε πολύ κοινωνικοί και λαλίστατοι. Μικρά ταξιδάκια.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 23/8)
Θέλετε τόσο πολύ να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα, να ανοίξετε τους ορίζοντές σας, όμως θέματα υγείας, δουλειάς ή πρακτικά θέματα σας κρατούν πίσω. Μεγάλες εντάσεις μπορεί να δημιουργηθούν με στις αντιπαραθέσεις που ζείτε. Αυτό που μπορείτε να κάνετε στο τέλος της εβδομάδας είναι να βρείτε την αισιοδοξία μέσα από τον Ήλιο που λάμπει στο δεκαήμερό σας και να ξεκινήσετε δυναμικά τις «αποδράσεις». (Χρόνια πολλά!)

"Η δύναμή σου είναι απλώς κάτι τυχαίο που οφείλεται στην αδυναμία των άλλων."

Joseph Conrad, 1857-1924, Βρετανοπολωνός συγγραφέας

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2