ΖΩΔΙΑΚαρκίνος

Καρκίνος: Μηνιαία Πρόβλεψη Ιουλίου 2020

Συναισθηματικός, επιφυλακτικός και δύστροπος ο Καρκίνος μπορεί να γκρινιάζει για πάντα.

22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

1ο δεκαήμερο (από 22/6 έως 2/7)
Ο Ερμής ανάδρομος στο δεκαήμερό σας μέχρι τις 11/7, δεν θα έλεγα ότι είναι ότι το καλύτερο. Πρωτίστως γιατί οι άλλοι δεν θα μπορούν να σας καταλάβουν, δεύτερον αναμοχλεύετε το παρελθόν και αυτό δεν βγάζει πουθενά και τρίτον μπορεί να υπάρξει εκνευρισμός όταν πρέπει να αντιμετωπίσετε αντιπάλους στην καριέρα σας. Αυτό θα ενταθεί κοντά στις 8/7 που μπορεί να υπάρχουν λογομαχίες με άτομα κύρους και εξουσίας στην εργασία σας ή σε κοινωνικές συναναστροφές. Ο Άρης από την αρχή του μήνα μέχρι τις 15/7 σας κάνει ανταγωνιστικούς και έντονα ενεργητικούς όταν θα πρέπει να υπερασπιστείτε τους στόχους σας, προσοχή και σε αντιπάλους στην καριέρα σας που δεν είναι διόλου ακίνδυνοι. Η Αφροδίτη κατευνάζει λίγο τις ανασφάλειές σας από το παρελθόν, όμως και πάλι αισθάνεστε εγκλωβισμένοι σε συναισθήματα που δεν μπορούν ακόμα να βγουν προς τα έξω. Ο Ερμής από τις 12-22/7  βοηθά να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους, μπορείτε να εκφραστείτε πιο εύκολα, κάνετε έξυπνες κινήσεις και καταφέρνετε να πείσετε με το λόγο σας. Συμφωνίες, μετακινήσεις, επιμόρφωση. Στο τέλος του μήνα επικεντρώνεστε στα οικονομικά και υλικά θέματα, δίνοντας πολύ από την ενέργειά σας, για να έχετε όσο το δυνατόν περισσότερες απολαβές.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/7)
Από τις 3-12/7 ο Ήλιος είναι στο δεκαήμερό σας (χρόνια πολλά!) λάμπετε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η έκλειψη στις 5/7 έχει άμεση σχέση με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Συναισθηματικά ο/η σύντροφος μπορεί να αισθάνεται ότι δεν τον/την καλύπτετε, οπότε ίσως να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες στη σχέση σας. Επίσης κάποιες συνεργασίες μπορεί να αλλάξουν ή να τελειώσουν. Προσοχή σε νομικά θέματα. Η Αφροδίτη δείχνει ότι μπορεί να υπάρχουν συναισθηματικές σχέσεις που δεν μπορούν να βγουν στην «επιφάνεια» ή έχετε κάποια απογοήτευση και κλείνεστε στον εαυτό σας. Ο Άρης από τις 15/7 έως το τέλος του μήνα σηματοδοτεί την ένταση και την αγωνιστικότητα για να φτάσετε στο στόχο σας, είτε αυτός είναι επαγγελματικός, είτε κοινωνικός. Οι αντίπαλοι είναι άνθρωποι που έχουν κύρος και εξουσία και δεν πρέπει να τους υποτιμήσετε. Ο Ερμής στο δικό σας δεκαήμερο από τις 22-31/7  βοηθά να λειτουργήσετε με εξυπνάδα και να μπορείτε με το λόγο να πείσετε τους άλλους. Αυξημένη κινητικότητα και επικοινωνία μέχρι το τέλος του μήνα. Ο Ουρανός αναστατώνει και αλλάζει τα δεδομένα σε ομάδες, παρέες, συλλόγους, κόμματα κτλ. που μέχρι τώρα συμμετείχατε.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 22/7)
Η πρώτη εβδομάδα του μήνα είναι πιο ουδέτερη, όμως δεν πρέπει να την αφήσετε ανεκμετάλλευτη, τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. Ο Ήλιος από 11-22/7 στο δεκαήμερό σας (χρόνια πολλά!)  δίνει την ενέργεια που χρειάζεστε για να λειτουργήσετε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Οι προσωπικές σχέσεις περνούν από «σαράντα κύματα» δηλαδή κάποιες από αυτές βάλλονται και άλλες φορές μετασχηματίζονται. Ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις πρέπει να προσαρμόζεται σύμφωνα με τις συνθήκες, είτε πρόκειται για τον/την σύντροφο, είτε για συνεργάτες και συνεταίρους. Στα τέλη του μήνα μπορεί να υπάρξει βοήθεια από μία συνεργασία ή σχέση που δεν ήταν στα σχέδια σας. Η νέα Σελήνη στο δεκαήμερό σας δείχνει την έντονη ανάγκη να αλλάξετε πράγματα στον εαυτό σας, έχετε ανάγκη ανανέωσης, θα τα καταφέρετε αν ισορροπήσετε τις δικές σας ανάγκες με των άλλων.

"Φίλος είναι κάποιος που σου δίνει πλήρη ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου."

Jim Morrison

  • 1790 - Εκδίδεται στις ΗΠΑ το πρώτο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, για τον εφευρέτη Σάμιουελ Χόπκινς στην παραγωγή ποτάσας.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2