ΖΩΔΙΑΚαρκίνος

Καρκίνος: Μηνιαία Πρόβλεψη Ιανουαρίου 2021

Συναισθηματικός, επιφυλακτικός και δύστροπος ο Καρκίνος μπορεί να γκρινιάζει για πάντα.

22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

1ο δεκαήμερο (από 22/6 έως 2/7)
Το πρώτο δεκαήμερο, όλο το μήνα, θα έχει οικονομικές ευκαιρίες αλλά μπορεί να επωμισθεί και ευθύνες. Ο Άρης για ένα μεγάλο διάστημα θα βρίσκεται στον τομέα της συλλογικής δράσης και της κοινωνικότητας. Θα υπερασπίζεστε με σθένος τις ιδέες σας, αλλά θα έχετε και αντιπαραθέσεις. Σε κάθε περίπτωση βγαίνετε προς τα έξω και διεκδικείτε μια σημαντική θέση σε μια ομάδα, παρέα κτλ. Από 8-16/1 θα συζητάτε και θα μετακινήστε για οικονομικά θέματα, ίσως και με γραφειοκρατικές εκκρεμότητες ή κληρονομικά. Το ίδιο διάστημα έχετε τη στήριξη και την αγάπη από τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες – συνεταίρους. Οι οικονομικές εκκρεμότητες απαιτούν την προσοχή σας από 19-31/1. Η Πανσέληνος αυτό ακριβώς τονίζει, να κάνετε παρεμβάσεις εκεί που χρειάζεται για να καλύψετε κάποια κακή διαχείριση που είχατε κάνει στο παρελθόν.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/7)
Το δεύτερο δεκαήμερο επικεντρώνεται στις ανάγκες μιας συνεργασίας ή μιας σημαντικής σχέσης π.χ. τις ανάγκες του/της συντρόφου. Από 15-24/1 περίπου, διεκπεραιώνετε γραφειοκρατικές εκκρεμότητες για οικονομικά θέματα που αφορούν τρίτους. Συζητήσεις και συμφωνίες απαιτούν συνεχή κίνηση. Την ίδια στιγμή έχετε βρει την ισορροπία και την κατανόηση από τους συνεργάτες, συνεταίρους και σε νομικά θέματα έχετε εύνοια. Οι σχέσεις σας με τον/την σύντροφο ομαλοποιούνται και νιώθετε την αγάπη και την συμπαράσταση. Στα τέλη του μήνα δραστηριοποιήστε και γίνεστε πιο κοινωνικοί, ίσως με ένα πιο “επιθετικό” τρόπο, διεκδικείτε τη θέση σας σε μια ομάδα, σύλλογο, εταιρία κτλ.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 22/7)
Το τρίτο δεκαήμερο μόνο τις πρώτες μέρες του μήνα μπορεί να έχει εντάσεις. Συζητήσεις, συμφωνίες και μετακινήσεις θα έχετε με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας και την ίδια στιγμή βλέπετε ότι η καθημερινότητα ομαλοποιείται. Στα μέσα του μήνα είστε προσηλωμένοι στους σημαντικούς ανθρώπους της ζωή σας και όλες οι ενέργειες έχουν σαν σκοπό την εξυπηρέτηση του/της συντρόφου ή των συνεργατών σας. Η νέα Σελήνη στις 13/1 σας προτρέπει να βρείτε καινούργιους τρόπους προσέγγισης στις σχέσεις σας με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Κάντε μια νέα αρχή στην σχέση σας γιατί η ανανέωση θα σας φέρει πιο κοντά. Τις τελευταίες μέρες του μήνα θα πρέπει να τακτοποιήσετε έγγραφα, να κάνετε συμφωνίες και να μετακινηθείτε για θέματα που αφορούν εκκρεμότητες προς τρίτους. Η συντροφική σας σχέση διέπεται από αρμονία, ίσως είναι καιρός να σταθεροποιήσετε μια συναισθηματική σχέση ή μια συνεργασία.

SPONSORED LINKS

"Πρέπει να συνεχίσουμε επειδή δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω."

Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον, Σκωτσέζος συγγραφέας

  • 1929 - Λαμβάνει χώρα στο Χόλυγουντ η πρώτη τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2