ΖΩΔΙΑΚαρκίνος

Καρκίνος: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 19-25/10/2020

Συναισθηματικός, επιφυλακτικός και δύστροπος ο Καρκίνος μπορεί να γκρινιάζει για πάντα.

22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Στην αρχή της εβδομάδας εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου μπορεί να μιλάτε ανεξέλεγκτα για καταστάσεις που σας είχαν πειράξει στο παρελθόν και τώρα δεν σταματάτε τα παράπονα στον/στην αγαπημένο σας. Προσοχή γιατί μπορεί να υπάρξει ένταση, κρατήστε χαμηλούς τόνους. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου έχετε εστιάσει σε δημιουργικά σχέδια που προέρχονται από παλιότερα. Μηνύματα, συναντήσεις και επιστροφές θα έχετε αυτό το διάστημα από φίλους ή αγαπημένους που θέλουν να επιστρέψουν.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει αντιπαραθέσεις με τον/την σύντροφο ή του συνεργάτες-συνεταίρους. Μην υπερβάλετε στους στόχους γιατί μπορεί να σας στοιχήσει αργότερα. Επίσης ο/η σύντροφος και οι συνεργάτες όπως και οι συγγενείς θα σας ευνοήσουν και θα βοηθήσουν σε οτιδήποτε χρειαστείτε. Καλές συντροφικές σχέσεις.

Το τρίτο δεκαήμερο θα ζήσει το πάθος σε όλο του το μεγαλείο. Το έχετε καταλάβει ότι κάτι σημαντικό αλλάζει στις διαπροσωπικές και τις συντροφικές σας σχέσεις, ίσως μια συζήτηση ή μια συνάντηση αποβεί “μοιραία” για τις σχέσεις σας, τις προσωπικές ή για τις συνεργασίες σας. Ότι και να είναι για σας, είναι θετικό, σταθεροποιήστε τις απόψεις σας και προχωρήστε, συζητήστε σοβαρά για μία σημαντική σχέση στη ζωή σας.

"Η ζωή είναι κωμωδία γι’ αυτούς που σκέφτονται και τραγωδία γι’ αυτούς που αισθάνονται."

Horace Walpole

  • -1825: Δημοσιεύεται για πρώτη φορά στη «Γενική Εφημερίδα της Ελλάδος» κριτική του ποιήματος του Διονυσίου Σολωμού «Ύμνος εις την Ελευθερία», από τον Σπυρίδωνα Τρικούπη.

    -1879: Ο Τόμας Έντισον δοκιμάζει με επιτυχία τον πρώτο ηλεκτρικό λαμπτήρα πυράκτωσης, ο οποίος λειτουργεί 13½ ώρες προτού σβήσει.

    -1918:Πραγματοποιείται το πρώτο εργατικό συνέδριο στην Ελλάδα, στο φουαγιέ του Βασιλικού Θεάτρου στην Αθήνα. Η πρώτη Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ απαρτίζεται από τους Α. Μπεναρόγια, Ε. Ευαγγέλου, Ηλ. Δελαζάνο, Ε. Μαχαίρα.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2