ΖΩΔΙΑΚαρκίνος

Καρκίνος: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 30/3-5/4/2020

Συναισθηματικός, επιφυλακτικός και δύστροπος ο Καρκίνος μπορεί να γκρινιάζει για πάντα.

22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

1ο δεκαήμερο (από 22/6 έως 2/7)
Αισθάνεστε πίεση και ευθύνη για οικονομικά θέματα που αφορούν τον/την σύντροφο ή χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς. Θέλετε να προβείτε σε ενέργειες αλλά οι αντικειμενικές συνθήκες δεν σας αφήνουν. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε κρυφή βοήθεια από αγαπημένο πρόσωπο.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/7)
Η πρώτη σας σκέψη είναι πως θα τα καταφέρετε να κάνετε πράξη τους στόχους σας. Παίρνετε μηνύματα από μακριά που σας εμψυχώνουν. Είστε πολύ ευαίσθητοι σε σχέση με ότι συμβαίνει γύρω σας και κατ’ επέκταση σε όλο τον κόσμο. Κάνετε συζητήσεις και όνειρα για μακρινά ταξίδια. Η ασχολία με πνευματικά θέματα θα σας κάνει καλό.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 22/7)
Οι δύο πλανήτες (Δίας-Πλούτωνας) απέναντι σας, δείχνουν την ένταση μεταξύ εσάς και του/της συντρόφου είτε θετικά, είτε αρνητικά. Με την σύνοδο, θα δείτε την μεταμόρφωση ή την διάβρωση που έχουν οι σχέση σας με τους άλλους σε μέγιστο βαθμό. Είναι ευκαιρία να λειτουργήσετε σε μια καινούργια βάση τις προσωπικές σας σχέσεις. Οι συνέταιροι και οι φανεροί εχθροί θα δείξουν τις προθέσεις τους. Έχετε δυνατούς αντιπάλους και εξίσου δυνατούς συμμάχους.

"Στη ζωή μου έχω περάσει από φρικτές καταστάσεις, μερικές από τις οποίες μάλιστα συνέβησαν και στην πραγματικότητα."

Μαρκ Τουαίην

  • 1725 - Γέννηση του Τζιάκομο Καζανόβα, Ιταλού καρδιοκατακτητή και συγγραφέα

© 2002-2020 MEDIA2DAY