ΖΩΔΙΑΚαρκίνος

Καρκίνος: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 17-23/5/2021

Συναισθηματικός, επιφυλακτικός και δύστροπος ο Καρκίνος μπορεί να γκρινιάζει για πάντα.

22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

1ο δεκαήμερο (από 22/6 έως 2/7)
Η δράση σας παραμένει κρυφή, τα σχέδια και οι σκέψεις σας δεν μπορούν να βγουν στην επιφάνεια. Είστε υπερβολικοί κι ευαίσθητοι πράγμα που δε βοηθά να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε. Ο Δίας όμως εκτός από την υπερβολή, θα σας δώσει και πολλές ευκαιρίες που δεν πρέπει να παρακάμψετε, αυτό αφορά ειδικά εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/7)
Μία κρυφή σχέση μπορεί να σας απασχολεί αυτό το διάστημα. Θέματα από το παρελθόν σας θυμίσουν μια απώλεια, όμως είναι η εποχή που αυτά θα τακτοποιηθούν μέσα σας. Έσοδα από κρυφές πηγές μπορεί να πάρουν ένα πιο μόνιμο χαρακτήρα.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 22/7)
Στις αρχές της εβδομάδας είστε επικεντρωμένοι σε ένα στόχο ή σε μια κοινή δράση με φίλους, παρέες, συνδέσμους, εταιρίες που βοηθούν να πετύχετε ένα συνεταιρισμό ή ένα νομικό θέμα. Εκφράζετε τις ιδέες σας με πράξεις στο ταίρι σας και ξεδιαλύνετε θέματα που προέρχονται από το παρελθόν, είναι πολύ πιθανόν όλα αυτά να είχαν διαβρώσει την σχέση σας. Μυστικές συζητήσεις ή κουτσομπολιά πρέπει να αποφύγετε να τα παίρνετε υπ’ όψιν σας ή να τα μεταδίδετε.

SPONSORED LINKS

"Πρέπει να συνεχίσουμε επειδή δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω."

Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον, Σκωτσέζος συγγραφέας

  • 1929 - Λαμβάνει χώρα στο Χόλυγουντ η πρώτη τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2