ΖΩΔΙΑΚαρκίνος

Καρκίνος: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 18-24/1/2021

Συναισθηματικός, επιφυλακτικός και δύστροπος ο Καρκίνος μπορεί να γκρινιάζει για πάντα.

22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Το πρώτο δεκαήμερο εστιάζει σε οικονομικά θέματα και υποχρεώσεις που μπορεί να έχουν σχέση με παλιές εκκρεμότητες. Στις 20/1 προσοχή στις έντονες αντιπαραθέσεις σε κοινωνικό επίπεδο. Εντάσεις στα πλαίσια μίας ομάδας ή μιας παρέας ίσως θα είναι κάτι που δεν περιμένατε. Κρατήστε χαμηλούς τόνους γιατί λίγο αργότερα μπορεί να “εκτροχιαστούν” οι διαφορές και θα είναι δύσκολο να το “μαζέψετε”. Οικονομικά θέματα μπορεί να είναι η αιτία της διαφωνίας. Στο τέλος της εβδομάδας μπαίνουν όροι που πρέπει να τηρηθούν σε ότι αφορά τις υποχρεώσεις σας κι εκεί είστε επικεντρωμένοι.

Το δεύτερο δεκαήμερο έχει την αγάπη και τη συμπαράσταση από τον/την σύντροφο. Συζητήσεις και μετακινήσεις για οικονομικά θέματα σε τράπεζες, ασφάλειες, κληρονομικά κτλ θα σας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα. Καλές διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Στις 23/1 θα περάσετε ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας.

Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα. Πρέπει όμως να αρχίσετε να ξαναμπαίνετε στην πραγματικότητα κι έτσι μετά τις 22/1 συζητάτε και κάνετε σχέδια για τη διεκπεραίωση οικονομικών εκκρεμοτήτων.

SPONSORED LINKS

"Η όμορφη γυναίκα είναι στολίδι και η καλή θησαυρός."

Άρθουρ Σοπενχάουερ

  • 1830 — Υπογράφεται στο Λονδίνο, μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου, Γαλλίας και Ρωσίας, πρωτόκολλο με το οποίο η Ελλάδα ανακηρύσσεται ανεξάρτητο κράτος.
    1878 — Ο ελληνικός στρατός εισβάλλει στην Θεσσαλία.
    1924 — Φεύγει από τη ζωή ο ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης, Βλαντιμίρ Λένιν.
    1976 — Λαμβάνει χώρα η πρώτη εμπορική πτήση με επιβάτες του υπερηχητικού αεροπλάνου Κονκόρντ.
    1984 — Πεθαίνει στην Χαλκίδα ο λογοτέχνης, κριτικός, θεατρικός συγγραφέας, ποιητής και πεζογράφος Γιάννης Σκαρίμπας.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2