ΖΩΔΙΑΚαρκίνος

Καρκίνος: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 25-31/5/2020

Συναισθηματικός, επιφυλακτικός και δύστροπος ο Καρκίνος μπορεί να γκρινιάζει για πάντα.

22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

1ο δεκαήμερο (από 22/6 έως 2/7)
Καταστρώνετε σχέδια απομονωμένοι από τους άλλους. Όμως υπερασπίζεστε υπέρμετρα τις απόψεις σας χωρίς να αποκαλύπτετε και όλες τις πτυχές της φιλοσοφική σας σκέψης. Ευστροφία στο να προβάλετε τις απόψεις σας σε συλλογικό επίπεδο. Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας και έτσι αρχίζει μια πιο κοινωνική περίοδος για εσάς, εκφράζεστε πιο εύκολα και κάνετε συμφωνίες και μετακινήσεις, αυτό προς στιγμής αφορά εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/7)
Κρυφά οικονομικά ή κρυφές αισθηματικές υποθέσεις επιστρέφουν. Εσείς πρέπει να αποφασίσετε τι είναι αυτό που σας πλήγωσε συναισθηματικά και δεν μπορείτε ακόμα να αφήσετε πίσω και όλα αυτά σε ψυχολογικό επίπεδο. Μετά τις 28/5 ο Άρης σας προτρέπει να βγείτε προς τα έξω να ταξιδέψετε και να μάθετε καινούργια πράγματα που θα σας ενθουσιάσουν. Οι εμπειρίες τη δεδομένη στιγμή είναι επιτακτική ανάγκη αλλά πρέπει να προσέχετε τα μακρινά ταξίδια. Οι σπουδαστές θα έχουν υπέρμετρο ζήλο για την μάθηση.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 22/7)
Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου, στις αρχές της εβδομάδας θα ακούτε διάφορα κουτσομπολιά ή μυστικά που θα σας επηρεάσουν ψυχολογικά. Πολλά αλλάζουν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις που άλλοτε σας μεταμορφώνουν και άλλοτε θεωρείτε υπερβολική την συμπεριφορά των άλλων, δηλαδή του/της συντρόφου ή των συνεργατών. Πιθανόν κάποιες στιγμές να αισθάνεστε αστάθεια σε προσωπικά σας θέματα και πρέπει να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας για να μπορείτε να αντιμετωπίσετε σωστά και τους άλλους.

"Ο σοφός μετράει τη ζωή του σαν άνθρωπος που πρέπει να ζήσει πολύ, σε λίγο χρονικό διάστημα."

Baltasar Gracian, Ισπανός συγγραφέας

  • 585 π.Χ. - Συμβαίνει έκλειψη Ηλίου που είχε προβλεφθεί από τον Θαλή τον Μιλήσιο.
    1905 - Ρωσοϊαπωνικός Πόλεμος: Λήξη της Μάχης της Τσουσίμα με την καταστροφή του ρωσικού στόλου της Βαλτικής από τους Ιάπωνες.
    1934 - Γέννηση των πεντάδυμων των Ντιόν στον Καναδά, των πρώτων στην Ιστορία που επέζησαν όλα της βρεφικής τους ηλικίας.
    1937 - Επίσημα εγκαίνια της κρεμαστής γέφυρας Γκόλντεν Γκέιτ στο Σαν Φραντσίσκο.
    1952 - Οι γυναίκες στην Ελλάδα αποκτούν δικαίωμα ψήφου.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2