ΖΩΔΙΑΚαρκίνος

Καρκίνος: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 19-25/4/2021

Συναισθηματικός, επιφυλακτικός και δύστροπος ο Καρκίνος μπορεί να γκρινιάζει για πάντα.

22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

1ο δεκαήμερο (από 22/6 έως 2/7)
Αυτή την εβδομάδα θα είστε ιδιαίτερα εξωστρεφείς, βάζοντας σε προτεραιότητα παρέες και φίλους. Θα περάσετε όμορφα, οι εκπλήξεις δεν θα λείπουν, όπως και οι ξαφνικές συναντήσεις και μετακινήσεις, ειδικά για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου. Ίσως κάποιος φίλος/φίλη εκφράσει ότι ενδιαφέρεται κι ερωτικά για εσάς.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/7)
Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου δεν θα βαρεθείτε γιατί αυτή η εβδομάδα, κρύβει πολλές εκπλήξεις. Σε μια παρέα ή σε μια συλλογική προσπάθεια θα “πνέει” ένας αέρας ανανέωσης. Το σαββατοκύριακο θα έχετε ανάμικτα συνθήματα, από την μια θέλετε να εκφράσετε τα αισθήματα σας κι από την άλλη θέματα που αφορούν το παρελθόν ή οικονομικά που αφορούν τρίτους, ίσως είναι αντίθετα με όλα αυτά που νιώθετε, στο τέλος όμως τα καταφέρετε να εξωτερικεύσετε την αγάπη σας. Ευχάριστες ειδήσεις από φίλους ή μία κοινή δράση.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 22/7)
Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για εσάς. Έχετε πνευματικές αναζητήσεις, ίσως ενστερνίζεστε ουτοπιστικούς ή καλλιτεχνικούς στόχους. Ο Δίας βοηθά κάποιους από εσάς να διεκπεραιώσετε μια υπόθεση από το παρελθόν ή να καταφέρετε να ρυθμίσετε οικονομικές εκκρεμότητες π.χ. δάνεια, κληρονομικά κτλ.

SPONSORED LINKS

"Όταν κάνεις κατάχρηση της δύναμής σου, είσαι ένας δειλός."

Henri Jeanson, Γάλλος συγγραφέας

  • 1989 - Περίπου 100.000 φοιτητές καταλαμβάνουν την πλατεία Τιενανμέν στο Πεκίνο

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2