ΖΩΔΙΑΔίδυμοι

Δίδυμοι: Μηνιαία Πρόβλεψη Μαΐου 2020

Επιπόλαιοι, ανεξάρτητοι και άστατοι οι Δίδυμοι ξεφεύγουν μέσα από το χέρια σου.

21 Μαΐου – 21 Ιουνίου

1ο δεκαήμερο (από 22 έως 31/5)
Ο Κρόνος για εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές δεκαημέρου συνεχίζει και σας πιέζει. Έστω και ανάδρομος δεν σας αφήνει να πράξετε με την αισιοδοξία που θα θέλατε. Ο μήνας θα είναι ουδέτερος στην αρχή, όμως μετά τις 11/5 θα γίνετε ιδιαίτερα κινητικοί και επικοινωνιακοί μέχρι τις 17/5. Ο Άρης μετά τα μέσα του μήνα δείχνει ότι θα έχετε έντονο ανταγωνισμό στα πλαίσια της καριέρας, αλλά και εσείς αγωνίζεστε για την κοινωνική σας φήμη και τους στόχους σας. Οι ανατροπές είναι μέσα στο πρόγραμμα και αφορούν ψυχολογικά αίτια που επηρεάζουν τον τρόπο δράσης. Η τελευταία εβδομάδα είναι η εβδομάδα των γενεθλίων σας (χρόνια πολλά), ο Ήλιος σας δίνει την λάμψη και την ενέργεια που χρειάζεστε, καθώς υπάρχει η δυνατότητα να σταθεροποιήσετε τους στόχους σας, πιο πολύ εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου. Η Πανσέληνος σας προτρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στην ψυχική και σωματική σας υγεία.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 10/6)
Κάνετε σχέδια που στις αρχές του μήνα είναι δύσκολο να εξωτερικεύσετε. Αισθάνεστε ότι πολλά μπορεί να λέγονται πίσω από την πλάτη σας. Προσοχή σε λανθασμένες πληροφορίες. Από τις 18-22/5 όμως πολλά βγαίνουν στην επιφάνεια, εκφράζεστε πιο ελεύθερα. Η Αφροδίτη στο δεκαήμερο σας όλη την διάρκεια του μήνα, σας τροφοδοτεί με έναν αέρα ανανέωσης. Καταλαβαίνετε τώρα ότι πρέπει να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση. Γίνεστε συμπαθείς χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Πιθανόν άτομα με συναισθηματική αξία για εσάς, να επιστρέψουν.

3ο δεκαήμερο (από 11 έως 21/6)
Ο Άρης στις αρχές του μήνα σας κάνει αεικίνητους, θέλετε να ανακαλύψετε καινούργια πράγματα, να φύγετε από τα καθιερωμένα. Γύρω στις 11/5 όμως θα πρέπει να προσέχετε γιατί θα έχετε να αντικρούσετε κουτσομπολιά και κριτική για τα πεπραγμένα σας. Συζητήσεις που γίνονται μυστικά ίσως σας ενοχλήσουν. Όμως μπορεί να έχουν σχέση με οικονομικά τρίτων ή δάνεια, κληρονομιές κτλ. που πρέπει να γίνουν χωρίς να είναι αντιληπτά από τα «αδιάκριτα βλέμματα» και αυτό θα είναι θετικό για εσάς. Οι τελευταίες δέκα μέρες του μήνα σας βρίσκουν πολύ κοινωνικούς και αυθόρμητους. Είστε αρκετά ομιλητικοί και βρίσκεστε συνέχεια σε κίνηση, κι αυτό είναι κάτι που σας ευχαριστεί. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου να προσέχετε τις οικονομικές εξαπατήσεις στον επαγγελματικό χώρο γύρω στις 21/5. Όμως μπορεί να έχει σχέση και με άτομο συναισθηματικού ενδιαφέροντος για εσάς που σας παρουσιάζεται με κύρος και εξουσία χωρίς αυτό να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

"Ο σοφός μετράει τη ζωή του σαν άνθρωπος που πρέπει να ζήσει πολύ, σε λίγο χρονικό διάστημα."

Baltasar Gracian, Ισπανός συγγραφέας

  • 585 π.Χ. - Συμβαίνει έκλειψη Ηλίου που είχε προβλεφθεί από τον Θαλή τον Μιλήσιο.
    1905 - Ρωσοϊαπωνικός Πόλεμος: Λήξη της Μάχης της Τσουσίμα με την καταστροφή του ρωσικού στόλου της Βαλτικής από τους Ιάπωνες.
    1934 - Γέννηση των πεντάδυμων των Ντιόν στον Καναδά, των πρώτων στην Ιστορία που επέζησαν όλα της βρεφικής τους ηλικίας.
    1937 - Επίσημα εγκαίνια της κρεμαστής γέφυρας Γκόλντεν Γκέιτ στο Σαν Φραντσίσκο.
    1952 - Οι γυναίκες στην Ελλάδα αποκτούν δικαίωμα ψήφου.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2