ΖΩΔΙΑΔίδυμοι

Δίδυμοι: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 25-31/5/2020

Επιπόλαιοι, ανεξάρτητοι και άστατοι οι Δίδυμοι ξεφεύγουν μέσα από το χέρια σου.

21 Μαΐου – 21 Ιουνίου

1ο δεκαήμερο (από 22 έως 31/5)
Ο Ήλιος σας φωτίζει είναι η περίοδο των γενεθλίων σας (χρόνια πολλά). Είστε αισιόδοξοι και με πολύ ενέργεια. Ο Άρης στην αρχή της εβδομάδας σας κάνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς στον τομέα της καριέρας. Πολλές φορές κάτω από πίεση και ανατροπές αναγκάζεστε και βρίσκετε τρόπους δράσης. Ο Ερμής μετά τις 28/5 βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών, μπαίνετε λοιπόν στην διαδικασία να επικοινωνήσετε, να διευθετήσετε και να κάνετε μικρές διαδρομές με γνώμονα την απόκτηση υλικών αγαθών.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 10/6)
Όλα μπορείτε να τα περιμένετε από παλιά, μπορεί να είναι αγαπημένοι άνθρωποι που γυρίζουν στην ζωή σας, μπορεί όμως και εσείς να είστε σε στάση αναμονής για καλύτερα αποτελέσματα στις προσπάθειες που κάνετε. Στα τέλη της εβδομάδας θα θελήσετε να φτάσετε τους στόχους σας με δυναμικότητα θα είστε έντονα παρορμητικοί και ανταγωνιστικοί. Προσοχή όμως αποφύγετε τις συγκρούσεις.

3ο δεκαήμερο (από 11 έως 21/6)
Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου θα είστε πολύ κοινωνικοί. Συζητήσεις, μετακινήσεις και αυξημένη αντίληψη επί των πάντων. Ενώ εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, πρέπει να προσέχετε τις ψευδαισθήσεις στον επαγγελματικό τομέα. Φροντίστε να βγάζετε τη σωστή εικόνα προς τα έξω (κοινωνικά).

"Ο σοφός μετράει τη ζωή του σαν άνθρωπος που πρέπει να ζήσει πολύ, σε λίγο χρονικό διάστημα."

Baltasar Gracian, Ισπανός συγγραφέας

  • 585 π.Χ. - Συμβαίνει έκλειψη Ηλίου που είχε προβλεφθεί από τον Θαλή τον Μιλήσιο.
    1905 - Ρωσοϊαπωνικός Πόλεμος: Λήξη της Μάχης της Τσουσίμα με την καταστροφή του ρωσικού στόλου της Βαλτικής από τους Ιάπωνες.
    1934 - Γέννηση των πεντάδυμων των Ντιόν στον Καναδά, των πρώτων στην Ιστορία που επέζησαν όλα της βρεφικής τους ηλικίας.
    1937 - Επίσημα εγκαίνια της κρεμαστής γέφυρας Γκόλντεν Γκέιτ στο Σαν Φραντσίσκο.
    1952 - Οι γυναίκες στην Ελλάδα αποκτούν δικαίωμα ψήφου.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2